Var mısın Yok musun?

VAR MISIN YOK MUSUN'UN SON SÜRPRİZİ: ADRIANA LIMA

Programa farklı alanlarda dünyaca tanınmış isimleri çıkarmak istediğini söyleyen Acun Ilıcalı, "Haftaya büyük bir sürprizim var, kesin değil yüzde 90 gelecek, Adriana Lima. İnşallah bir haftaya gelmesi söz konusu

:shock:
Adriana-Lima-75.JPG

az önce özlem'in kızı çıktı, ne sevimli birşeydi,acun büyüyünce ne olacaksın diye sordu?
abla, dedi..
o kadar hoşuma gitti ki..

Neden Carlos ve Alex ile bağlantı kurularak konuşma yapıldı ?

Taraflı bir tutum.

Ben de Lincoln ile bağlantı yapılmasını isterdim.

Gerçi Lima Lincoln'ü görse direk kalbinden vurulur... 8)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Neden Carlos ve Alex ile bağlantı kurularak konuşma yapıldı ?

Taraflı bir tutum.

Ben de Lincoln ile bağlantı yapılmasını isterdim.

Gerçi Lima Lincoln'ü görse direk kalbinden vurulur... 8)

lincolnü bağlasalardı reyting diye bir şey kalmazdı bu arada o furkanı ah bir elime geçirsem... hakanda onun altında kalmadı helal olsun limada buldu yakışıklı çocuğu(hakan) hemen öptü sarıldı bırakmıyodu çocuğu

Angelina Jolie Al Pacino Ashton Kutcher Beyonce Brad Pitt Britney Spears Bruce Willis Cameron Diaz Charlize Theron David Beckham Drew Barrymore George Clooney Gwyneth Paltrow Jennifer Lopez Jessica Simpson John Travolta Johnny Depp Jude Law Justin Timberlake Kanye West Madonna Maradona Nicole Kidman Orlando Bloom Rihanna Robert De Niro Robbie Williams Scarlett Johansson Shakira Tom Hanks Whitney Houston

İşte Acun un yeni hedefleri :) Kendi sitesinde bu isimlerden hangisini var mısın yok musun da görmek istersiniz diye anket açmış.

Bence Jennifer Lopez,Scarlett Johansson ve Shakira gelsin.Önceliğim ise j-lo dan yana.

Erkeklerde George Clooney ile Brad pitt arasında kaldım. Ancak karizma farkı ile Clooney derdim.
Diğer tarafta ise karar vermek zor. Beyonce-Shakira-Scarlett... :roll: