Washington Wizards Baby

Pacers-Wizards.

Birazdan Pacers deplasmanin'a cikacagiz. Gilbert Arenas oynamayacak ama kendini iyi hisediyormus. Gilbert Arenas kendisini persembe gecesi Cavs ile Verizon Center'da oynanilacak mac'a sakliyormus.

Gilbert Arenas'in olmamamasina ragmen Pacers ile sonuna kadar mucadele edecegimizi dusunuyorum. Gercekten zor bir mac olacak ama kazanmamiz imkansiz degil. Pacers cephesinde ise Danny Granger gibi All-Star ucluk yarismasina katilmis bir oyuncu var. Onlarin skor opsiyon'u Granger olacak idir.

Kisaca eger kazanmak istiyorsak,Danny Granger'a iyi savunma yapmamiz lazim. Bos birakirsaniz durdurulmasi zor bir oyuncu olacaktir.

Go Wiz...
 
Malesef Arenas'in basta olmak uzere ve sakatlarimizin olmayisi Pacers karsisin'da kotu oynamamiza sebep oluyor. Defans anlaminda takim cok kotu. Brendan Heywood ariyoruz.

Tamam bende severim Brandan Rush'u, ama sen bu denli caylagi macin yildizi konumuna getirir isen seni sorgularlar.

Atdhe sitesi maci kapati ve San Antonio-New Orleans macina gecti ki daha cekismeli mac oldugu kesin.

Evet 3. Ceyrege kadar seyredebildim ve durum pek ic acici degil idi. Seneye oncellikle Iyi bir coach ile anlasmamiz lazim. Defans yaptiran bir coach ile. Bizim defans evlere senlik.

Bu mac 8 kisilik rotasyon ile oynuyoruz. Galatasaray saglik ekibi, Wizards saglik ekibinin yaninda isin uzmani sayilir. 8 kisilik rotasyonun 6 tane oyuncusu caylak. Iki tanesi tecrubeli "Caron Butler, Antawn Jamison". New Orleans'da suan eski oyuncumuz Antonio Daniels sayi atti.

Bu adam gitmemeli idi. Takimina bagli bir oyuncu idi. Yazik oldu. Mike James karsiliginda takas olmus idi. Yanlis bir karar.

San Antonio - New Orleans Hornet guzel mac oluyor.
Cekismeli bir mac. Ne yaziki yatmam lazim.

Ilk yari tutunabildik. Ikinci yari koptu mac. Saglik olsun. Onumzde Persembe gecesi Cleveland maci var Verizon Center'da. Gilbert Arenas oyniyacak o mac. Umarim o mac birseyler yapabiliriz.

Bu arada Pistons The Pallece'da, Sixers karsinda kazandi. O macida izledim. Piston seyircileri muthis idi. Macin yildizi Prince idi.
 
Cavs macindan once Carsamba gecesi Memphis ile oyniyacagiz. Arenas oynar ise ki oynamasi lazim. "Dun gece dinlendirildi". Kazanma oranimiz artar. Arenas oynamaz ise zorlaniriz. Memphis maci Cavs maci oncesi icin bir prova olmali.

Ki sakatlik durumlari var. 8 kisilik rotasyon ile oynadik dun gece. Umarim bu rotasyon mac gunune kadar artar. Arenas, Songaila, Juan Dixon Memphis macina kadar yetistirilmeli. Mac gunu sakatlarimizin durumu belli olur.
 
Memphis-Washington

Let's go Wizards

Evet yaklasik 1 saat sonra Memphis deplasmanina cikiyoruz. Gilbert Arenas yok.

Brendan Heywood "Koca adam" bu sezon sakatligindan dolayi oyniyamamis idi. Memphis musabakasinda tekrar sahalarda olacak.
Benchten gelip yaklasik 20 dakika oynamasi bekleniyor.

Hadi Washington'um guldur yuzumuzu. Hanemize bir galibiyet daha eklemek istiyoruz. Kotu gecen sezon iyi bitirirelim. Memphis maci baslangic olsun.

Impossible is nothing.

Bu soz ugur getiriyor. Umarim bu mac bu sozcuk ile ugur'una devam eder.
 
Wizards 107-111 Memphis

Welcome back Brendan Heywood

Ciktigimiz Memphis deplasmanindan maglubiyet ile ayrilmisiz.

Sonuna kadar mucadelemizi vermisiz. 1.23 saniye kala skor'u 105-105'e getirmisiz. Ama son darbeyi vuramamisiz. Brendan Heywood'un donusu guzel oldu. Savunmamiz suphesiz guclendi. Dun gece 3 tane blok vurmus ve savundugu Marc Gasol'u hayatindan bezdirmis.


Caron Butler: 31 Sayi- 4 Ribaund 3 Assist
Antawn Jamison: 28 Say- 10 Ribaund 2 Assist


Bu iki oyuncu buyuk katkilar vermisler. Yanliz maglubiyet'i cabalarina ragmen onleyememisler.

Diger cift haneli skorlar'a ulasan oyuncularimiz ise,

Nick Young: 16 Sayi- 2 Ribaund 2 Assist.
Javaris Crittenton: 13 Sayi- 11 Ribaund 2 Assist
Andrey Blatche: 11 Sayi- 9 Ribaund 2 Assist

Ozellikle Javaris Crittenton'un Double double yapmasina sevindim. 11 ribaund cekmesi ise bir o kadar ilginc.
 
Wizards-Cleveland

Bu gece Verizon Center'da King James ve Arkadaslarini agirlayacagiz.

Arenas bu mac oyniyacak. Brendan Heywood oynuyor. Butler ve Jamison cok formda. Kisaca buyuk konusmus gibi olmasin ama Cavs bekliyoruz.


King James Nba sitesinde dinledim. O fake fotograf cekilme vs.vs King James'in fikri imis. Bakalim Verizon Cehennemin'de antikpatik haraketler yapabileceklermi ?

Yaparlar ise sahada cevabini alacaklarmi ?

Hep beraber bu gece Verizon'da gorecegiz.

Go Wizards....
 
Wizards 109-101 Cavs

Saglikli bir Wizards'in neler yapabilecegini gordum dun gece. Sahada oyle bir Wizards vardi ki.. Nerdeydiniz butun sene deditirecek cinsten. Nerdeydiniz diye soramam, Saglikli bir Wizards yoktu butun sezon boyunca.

Bu arada Zephyrs formasi ile ciktik sahaya. Chicago Zephyrs zamanin'dan kalan formalar. Bilmeyenler icin Zephyrs, Wizards olmadan once 6 kere isim degistirdik. Wizards ile 7 kere isim degisikligine gitmis oluyoruz. Zephyrs ise bu 7 kere degistirdigimiz isimden birisidir.

13 maclik seri yakalayan Cavs, Verizon Center'da yenilgiyi tatti.

Bizim taraftarlar biraz isin eglenceli tarafina kaciyor tabiki. Traveliers diyorlar Caveliers'e. Nedeni ise queen James, Lecrab ozelligini bandirdigi icin.

Nedir bu Lecrab ? Lecrab, Lebron'un hatali yurume yaptigi ve bu hatali yurumeler'i hakemin es gectigi, ve bu hatali yurumeleri crab gibi yaptigi.
Yani akrep cinsinden hatali yurumeler yapiyor.

resim'de goruyorsunuz. Nediyor ? Lecrab Dribblzing. Yani siir gibi akrep cinsinden hatali yurumeler yapiyor Lebron. Artik herkes gordu birtek hakemler gormedi. Neden acaba ?

Ki dun gece ise bariz bir hatali yurume yapti, herkes gordu, hakem gormedi.



Bir cift lafim ise Charles Barkley denen yorumcu bozuntusuna olacak. Ilk yari Wizards mukkemel bir basketbol oynadi. Sahada dogrulari uyguladi, kolay basketler buldu. Bu yorumcu bozuntusu ise, Wizards maci kazanamaz ! nedeni ise biz play-off bilene yapamamisiz.

Haha. Bizim takim saglikli mi idi ? hayir. Zamani geldi 8 kisilik rotasyon ile oynadik. Arenas, heywood butun sezon oynamamis. Dun gece yeni yeni gorduk iyi bir rotasyon ile neler yapabilecegimizi. Ki sakatlarimiz vardi.
1-2 pozisyonun'da yine eksiktik. Mike James, Javaris Crittenton, Deshawn Stevenson sakat. Sakatliktan yeni cikmis Arenas idare etti 1 numarali pozisyon'u. Nick Young ise zaman zaman 1 numarali pozisyon'u idare etti.
Ki kendileri Guard degil idir. 2-3 oynar. Mecburiyeten gerekti.
Keza Arenas 32 dakika sahada kalmasi gerekiyordu, 34 dakika kaldi. son dakikalari muthis idare etti ve kazanmamizda buyuk rol oynadi.

Seneye icin buyuk umutlar verdi Wizards. Caylaklar olsun, tecrubeli oyuncular olsun. Wizards yeri donuyor.





Brendan Heywood: Hos geldin dostum. Geldigin gibi ortaligi karistirdin. Sana butun sezon boyu ihtiyacimiz vardi. 10 dakikada 7 ribaund cektin.

Ilgauskas'i sahadan sildin. Fevkalade defans yaptin. Taraftarin sevgilsisin.
12 sayi- 10 ribaund ile maci tamamladin. Bravo koca adam.



Gilbert Arenas: Hos geldin dostum. Senin olun bilene yetti. Kendileri bacaklarini hisetmiyor idi, dogal olarak cok yavaslamis ayaklari.

Kendileri mactan sonra verdigi demecte istedigim gibi hareket edemedigim icin daha cok arkadaslarimi oynatiyorum dedi. Nefis assistler yapti.

Uzun paslar ile bos oyunculari bularak, kolay sayi imkani yakaladik.
11 sayi- 10 assist yaptin.

Mac sonunda "ozur dilerim Charles ( Barkley)
seni uzmek istemezdim" diyerek kapak niteliginde bir cevap verdin.

Bravo Agent Zero. Oyunculugun olsun, insanligin olsun tek kelime ders niteliginde. Sen gencler'e ornek olmaya devam edeceksin. Impossible is Nothing. Iyiki varsin. Sen olmasan Wizardsliligi tadamayacaktim.
Beni bu zevkten mahrum birakmadigin icin tesekkur ederim.

Darius Songaila: Muthis oynadin muthis. O attigin basketlerden sonra sevincin ise Fevkalede idi. Bir duygu patlamasi yasiyor idi Darius.
6:51: Kala macin bitmesine, skor'u James'in uclugu ile [ 88-89] getirmis idi Cleveland. Eyvah yeniden mi geliyor Cleveland ?

6:00: kala macin bitmesine, durun bu mac bizim hakkimiz diyen Songaila [ 91-88] getirmis idi. ve bir faul kazandirmis idi takimina. [WAS 92-88] olmus idi skor Songaila'nin kaydettigi basket faul ile.

5:36: Songaila bir basket daha.[94-88] one gecmis idik.

Iste Macin kirilma anlarinda oynadigi oyun ile Songaila. 17 sayi- 6 ribaund ile mac tamamladi.

Caron Butler: Seni anlatmaya kelimeler yetmez. Ben seni anlatmiyacagim Istatistikler konusun.
25 sayi- 4 assist 2 ribaund.

Antawn Jamison: Savasmaya devam. Ilk yarida oyle bir smac vurdunki, inanilmaz idi. 19 sayi- 5 ribaund 3 ribaund ile oynadin.

Bir tesekkurde sana borcluyum.

Nick Young: Adamim sipsi :p. 10 sayi ile katkida bulundun. 1 tane ribaund cektin. Iyi defans yaptin. Ileride cok buyuk bir oyuncu olacaksin.

Calismaya devam.

Dominick Mcguire: Nick Young gibi Califonia''li. Nick Young ile ayni sene draft edildi. Ikinizide seviyorum. 7 sayi- 10 ribaund 5 assist ile oyunun her alanina katkida bulundun.

Aynen devam.

Andrey Blatche: 13 dakika gibi kisa bir surede. Katkida bulundun. Elinden geleni yaptin. Ve bu cabalarini altaki istatistik ile suslendirdin.
4 sayi- 2 ribaund 3 assist.

Tesekkur ederiz efendim.

Javale Mcgee: 6 Dakika sure aldin. 4 sayi- 1 ribaund ile katkida bulundun. Birtane smacin vardiki akillara zarar. Ileride Nick Young, Dominick Mcguire ve sen ismimlerinden bahsetirecekseniz.

Calismaya devam.

Boylece Cavs'i bu sezon 2 kere yenmis olduk. Bu sezon onlar 1.inci sirada. Biz ise kotu bir sezon geciriyoruz sakatliklarimizdan dolayi.

Forumdaki Cavsliler'e ise gecmis olsun.

Galibiyete emegi gecen basta gecici antronurumuz Edd Tapscott, Verizon Center'da oyuncularimiza destek veren taraftarlarimiz, temizlik ekibi, oynamayan oyuncular. ve saymayi unutuklarim.

Hepinize tesekkur ederim

Thank you Wizards..
 
eline sağlık Salih çok güzel yazmışsın..epeydir bu bölümde böyle doyurucu yazı okumamıştım söylemeden geçemedim..ayrıca Washi 2. takımımdır NBA de,özel bi yeri vardır bende çok severim..NBA Live da favori takımımdı 2005 yılında Arenas , Jamison , Peeler , Hughes..çok klas bi 4lüydü çok ayrı yeri vardır bu takımın bende..
 
Tesekkur ederim Levent abi. Sizden Washington hakkinda guzel sozler duymak sevindirici. Takimimi yakindan takip ediyorum.

Bu arada Arenas bu sezon oynadigi 2 macta 20 Assist yapmis
ve sadece 1 top kaybi yapmis.

Gercekten cok uzgunum. Nedeni ise sezon basindan beri as kadro ile oynayamamiz. Tnt yorumcular'i bilene saglikli bir Wizards, Chicago ve Detroit'en iyi oldugunu, play-off'a kolayca kalacagini soylediler.

Ki bana gore saglikli bir kadro ile sadece bu takimlar ile degil, buyuk takimlar ile mucadele edecek gucte idik. Play-Off yapan cogu takimdan daha guclu oldugumuzu inaniyorum.

Nasip degilmis. Bir yandan ise caylak oyuncular'in sezonun buyuk bir bolumunde iyi sure aldigini, caylak oyunculari kazandigimizi dusunuyorum.

Seneye tecrubeli oyuncular ve caylaklar'i harmanlayip. Iyi bir draft hakki ile neler yapabilecegimizi kestiriyorum. Dun takimimda o isigi gordum.

Kisaca seneye bizim yillimiz olacak.
 
Miami Heat 118-104 Washington Wizards

Verizon Center'da, Arenas Crittenton oynar ise ben oynamayacagim demis.
Crittenton Cavs'a karsi sakatligindan dolayi oynamamis idi. Heat karsisinda hazir idi ve Arenas dinlenmeye cekildi. (Kendileri deplasmanda Cavs ile oynayacagimiz maca fit cikmak icin bu mac dinlendirildi)

Yenilmemizin sebebi ise top kayiplari. En onemli yerlerde basit top kayiplari yaptigimiz icin maci kaybettik.

Ikinci sebep ise D-Wade etkili performansi. Yaptigi fakeler ile Dominick Mcguire zor anlar yasatti. Caylak Mcguire ise butun fakeleri yedi. Sonucunda i ya sayi yada faul olarak dondu lehimize.

Ucuncu neden ise cok kotu faul atislari attik. 23-36.

Maci kaybetmemizin en onemli unsuru ise,
son periyot macin bitmesine 10:35 var. skor Miami lehine [ 85-82].

Caylak Jones iki kere ayni yerden ucluk salliyor. macin bitmesine 9:30 kala.
skor Miami lehine [MIA 91-82].

Ki Detroit musabakasini kaybetmemizdeki en onemli unsur ise 3 sayi cizgisinden Rip Hamilton'un yildizlasmasi idi. Tamam sen adamini tutarsin el ustunden yollar. Ve sen buna birsey yapamazsin. Ama sen bu adamlari bombos birakir isen gozunun yasina bakmazlar.

Seneye ciddi isler yapmak istiyor isek, ilk once bu uclukleri iyi savunmamiz lazim. Yoksa basimiz cok agrir.

Macin bitmesine 7:30 kala. Michael Beasley attigi ucluk ile skor [96-86] . Miami lehine.

Macin bitmesine 6.28 kala. Dwayne Wade bir ucluk daha. skor [ 99-87] Miami lehine.

Macin bitmesine 5.58 kala. Dwayne Wade bir ucluk daha. skor [102 -88] Miami lehine.

Bu aralarda birz ikide bir serbest atis atar iken. Onlar ise uclukler'i yagmur gibi yagdiriyor. Ki Orlando'ya karsi yapsan, Cavs'a yaptiginin daha beterini yapar seni.

Macin bitmesine 4.11 kala. Dwayne Wade bir ucluk daha. skor [111 -94] Miami lehine.

Macin bitmesine 0.56 kala. Caklyak Diawara ucluk. skor [114 -100] Miami lehine.

Ki caylak Diawara 16 sayi ile oynadi bize karsi.

Miami'nin ucluk yuzdesi 14-32. 43.8% eder.

Brendan Haywood: Seni gercekten butun sene boyunca aramisiz. Geldigin gibi ortaligi karistirdin. Agresifligin ile Heat potasinin kamp kurdun. Vurdugun smaclar ile gonulerde taht kurdun. 18- sayi 12 ribaund 4 assist 1 blok. Welcome Back.

Caron Butler: Istikrar abidesi. 27 sayi- 2 ribaund 3 assist.

Antawn Jamison. Lig'in en caliskan oyuncularindan biri. istatistikler bu soyleyisimi gosteriyor.
23- sayi 7 ribaund 1 assist.

Javaris Crittenton. Caylak Crittenton. Buyuk bir oyuncu kazaniyoruz.
9 sayi- 3 ribaund 8 assist.


Bu arada Nick Young ilk periyod Cok kotu sakatlandi. buyuk gecmis olsun. Arkadaslari hemen yardimina kostu ve kaldirarak yardim ettiler. Umarim ciddi birseyi yoktur.
http://www.nba.com/video/games/wizards/ ... ndex.htmli

zliyebilirsiniz macin ozeti + Nick Young sakatlanmasi.

Jamaal Magloire: Acimasiz adam. 2.11 boyu ile top'u almak icin Nick Young ile girdigi mucadelede. Nick Young sakatlanmasina sebep oldu. Ustune ustluk Nick Young aci ceker iken, basina bilene gitmedi. Hic birsey olmamis gibi olay yerinden kayboldu. Seni Allah'a havale ediyorum.

Dwayne Wade: 33 sayi- 5 ribaund 8 assist ile yildizlasti adeta. Mvp...?

Wizards icin koc adaylarin'a deginmek istiyorum. Bir kaca isim dolasiyor ortalikta. Flip Saunders, Sam Mitchell, Avery Johnson. 2'inci aday eledim. Kaldi geriye 1.inci ve 3'uncu aday. Flip Saunders tecrubelli bir hoca Wizards'a ilac gibi olabilir.

Benim tercihim Avery Johnson.

Nedeni ise genc olmasi. Takimimiza dinamizm getirecektir. Dallas ile basarilari var. 2006'da Nba yillin koc'u secilmis bir isim.
 
Wizards-Toronto

Yaklasik 2 saat sonra Verizon Center'da altin bir gece olacak. Neden altin bir gece olacak ? Altin formalarimiz ile bu gece son kez Wizardsimizi Verizon Center'da izleyecegiz. Yani sozun ozu su, Wizards bu gece malesef Verizon Center'da son macina cikiyor, ve altin forma ile mucadele edecegiz. Butun taraftarlardan altin forma yahut gold yazan bir t-shirt ile salon'a gelmesi bekleniyor. 30% ucuzluk olacak altin formalarda.

Gecelim Toronto macina. 1 kac gun evvel Toronto'yu kendi sahasinda Caron Butler'in Buzzer Beater'i ile kazanmis idik. Bu gece ise Verizon Center'da kozlarimizi paylasacagiz. Berbat bir sezon gecirdik. 20 galibiyetimizi almak istiyoruz. Bu kotu gecen sezon'u ise Boston deplasmani ile tamamlayacagiz.

Draft hakki

Blake Griffin draft edecekmisiz. Eger bizden daha erken davranan olmaz ise ki draft 1.inci sirada olmamiz gerekiyor muhtemelen kendilerini draft etmek icin. Kendileri Power Forward pozisyonunda oynuyor. Cok atletik bir oyuncu oldugu soyleniyor. Henuz 19 yasinda. Oklohama Sooners takiminda mucadele ediyor.

Hoca adaylari

Bu arada Flip Saunders fisiltilari yukseliyor. Benim tercihim daha onceki yazimda belirtigim gibi Avery Johnson. Yanliz Flip Saunders bu takima cok sey katacak gucte. Flip Saunders'li Detroit'i hepimiz biliyoruz. Diger adaylar ise Avery Johnson, Dwane Casey. Hayirlisi.
 
Duygulu anlar yasiyorum. Yeni hocamiz belli oldu. Iste yeni hocamiz.

Flip Saunders



Sozlesmenin onumuzdeki hafta atilmasi bekleniyor.

Genc oyuncular bu sene sureler almis idir ( Nick Young, Javale Mcgee, Dominic Mcguire,Andray Blatche, Javaris Crittenton). Tecrubelli oyuncularimizdan (Caron Butler, Antawn Jamison) kotu bir sezon gecirsek bilene istikrarlarini surdurduler. Pivotumuz Brendan Heywood geri dondu. Gilbert Arenas Geri Dondu. Seneye mac oynayarak Allah'in iziniyle eski formuna kavusacak.

Draft hakkini muhtemelen Blake Griffin icin kulanacagiz. Bizden erken davranmayan olmaz ise. Kendileri birinci siradan draft edilmesi bekleniyor. Gencler ile tecrubeli oyuncular karmasi yeni hocamiz ile Wizards yeniden geliyor...

Let's Go Wizards
 
Sezon'a elvada yazisi.

Eddie Jordan ile basladigimiz sezon kotu gidince 1-10. 24 kasim, 2008'de Eddie Jordan ile yollar ayrilmis idi. Yerine gecici olarak Ed Tapscott getirilmis id.i 25 kasim, 2008'de Ernie Grunfeld tarafindan . Gecici koc olarak. Sezonu tamamlasin diye.

Dizindeki sakatlik nedeniyle Arenas, Pivotumuz Brendan Haywood'un sakatligi nedeni ile bu iki yildizimizdan yoksun cikmisdik. Bazen rotasyonda zorluklar cekmisdik. Bazen genc oyuncularin oynadigi oyunlar umut vaad etmis idi.

Oncellikle gecmis kocumuzdan bahsetmek istiyorum.

Eddie Jordan: Tesekkur ederim sahsim adima. Bazen huzun yasatiniz, bazen ise sevinc. Play-Off'daki Cleveland serilerini hic unutmayacagim. Yaklastigimiz oldu ama birturlu Lebron'lu Cleveland'in bilegini bukemedik. Olurda birgun Cavs yeniden karsimiza cikar ise Play-0ff'larda turu gecen taraf biz olur isek, ilk once turu size armagan edecegime soz veriyorum.
Yolunuz acik olsun, kim bilir belki birgun yeniden yollarimiz kesisir. Kapimiz sizin icin herzaman acik. Tesekkurler.

Edd Tapscott: Koc Eddie Jordan gitikten sonra Ernie Grunfeld sizi goreve getirmis idi. Sizde gorevi kabul ettiniz. 19-62 ile tarihimizdeki ikinci en kotu yillarimizdan birini yasadik. Siz verdiginiz demec ile bu takimdan umutluyum. Onumuzdeki seneler bu takim iyi isler yapacak dediniz. Verdiginiz demece inaniyor ve ekliyorum tesekkur ederim size. Eski goreviniz oyuncu gelistirme mudurlugunde basarilar.

Gilbert Arenas: Verizondaki 96-98 ile maglup oldugumuz Pistons macinda donmus idi. 15 sayi- 10 Assist 3 Ribaund ile double double yapmis idi. ikinci macini ise Verizon Center'da Cavs ile yaptin. Biraz mazi yapalim.

Gilbert Arenas: Hos geldin dostum. Senin olun bilene yetti. Kendileri bacaklarini hisetmiyor idi, dogal olarak cok yavaslamis ayaklari.

Kendileri mactan sonra verdigi demecte istedigim gibi hareket edemedigim icin daha cok arkadaslarimi oynatiyorum dedi. Nefis assistler yapti.

Uzun paslar ile bos oyunculari bularak, kolay sayi imkani yakaladik.
11 sayi- 10 assist yaptin.

Bravo Agent Zero. Oyunculugun olsun, insanligin olsun tek kelime ders niteliginde. Sen gencler'e ornek olmaya devam edeceksin. Impossible is Nothing. Iyiki varsin. Sen olmasan Wizardsliligi tadamayacaktim.
Beni bu zevkten mahrum birakmadigin icin tesekkur ederim.

Brendan Haywood: Sezon'un son diliminde geldin. Yaklasik 7 mac yaptin. Sakatligindan dolayi sezon'un 3-4'luk bolumunu oynayamadan. Biraz mazi yapalim.

Brendan Haywood: Hos geldin dostum. Geldigin gibi ortaligi karistirdin. Sana butun sezon boyu ihtiyacimiz vardi. 10 dakikada 7 ribaund cektin.
Ilgauskas'i sahadan sildin. Fevkalade defans yaptin. Taraftarin sevgilsisin.
12 sayi- 10 ribaund ile maci tamamladin. Bravo koca adam.

Antawn Jamison: Seni anlatmaya kelimeler yetmez. Istiktarini surdurmeye devam ediyorsun. Sene boyunca uzulduk bazen ise sevindik. Seneye en buyuk kozlarimizdan birtanesi olacaksin. Tesekkurler.

Caron Butler: CB3. Nedesem az senin icin. Lig'in en iyi forvet ( 2,3 numara) pozisyonunda oynayan oyuncularindan birisinin. Sanada Antawn gibi seneye buyuk ihtiyacalar duyacagiz. Unutmadan dun Boston'a karsi 39 sayi atin deplasmanda maci kazanamadik ama Genc oyuncularimizi kazandik. Tesekkur ederim CB3

Andray Blatche: Sende buyuk bir potansiyel var. birgun patliyacaksin... Sezon sonuna dogru VeBobcats macinda sahanin yildizlarindan biriydin. Andray Blatche 27 sayi- 7 ribaund 2 assist . Verdigin katkilardan dolayi tesekkur ederim.

Javaris Crittenton: Caylak. Bu sezon geldin Lakers'dan. Sure aldigin zaman neler yapabilecegini gorduk. Buyuk bir oyuncu olacagindan eminim.
Adini duyuracagin gunu merak ediyorum. Tesekkurler efendim.

Juan Dixon: Bu sezon oynadinmi,oynamadinmi anlamadik sakatliklar bu hadisede buyuk rol oynadi. Seneye sanirim gidicisin. Kucuk ihtimal kalirsin. Tesekkurler.

Mike James: Bu sezon takas ile New Orleans Hornets'den geldin. Sende Juan Dixon gibi gidicisin. Kucuk ihtimal kalirsin. Malesef Juan Dixon gibi ikinizdende dar rotasyoinda oynamamiza ragmen pek faydalanamadik. Tesekkurler.

Javale Mcgee: Caylak. Bu sezon draft edildin. Brendan Haywood oynamadigi icin sakatligindan dolayi iyi bir sure aldin. Oncellikle cok iyi bir atletsin. Az cosmadim vurdugun smaclarda. Gencsin ve potansiyelin hat safhalarda. Flip Saunders ile bir cikis yakalaliyacagindan suphem yok. Calismaya devam. Tesekkurler.

Dominick Mcguire: sophomore. 2.06 boyuna ragmen Her pozisyonda oynama becerisi oldugundan ligin All-Star guard'larini tuttu. Kobe Bryant,Dwayne Wade. Bazen basarili, bazen ise basarisiz oldu. Sayi atmakta sikinti cekiyorsun bazin. Her alanda birseyler yapiyorsun. Defans, Ribaund cekiyorsun, Assist yapiyorsun. Ozel bir oyuncusun. Wizards ile 2 yillin oldu. Sende Flip Saunders ile cikisa gececeginden eminim. Tesekkurler verdigin katkilardan dolayi.

Deshawn Stevenson: Sende son maclara dogru sakatlandin. Ah ah nedir bu sakatliklardan cektigimiz. Seneye aramizda olacaksin. Ucluklerine ihtiyacimiz var. Yaptigim defansa ihtiyacimiz var. Kisaca sana ihtiyacimiz var. Seneye bu takimin temel taslarindan olacagina eminim. Tesekkurler.

Etan Thomas: Bu sezon senide gormedim. Sakatligindan dolayi. Bilmiyorum kalicimisin,gidicimisin. Benim tercihim eger saglik'li isen kalici olmandan yana. Zaman gosterecek.

Oleksiy Pecerov : Caylak. Bu sezon draft edildin. Az sure aldin. Takim arkadaslarina bu sezon sormuslar Oleksiy Pecherov nasil yazilir ? Sadece Andray Blatche bilmis. 3,4 kisi arasindan. Pek birsey goremedik senden. 1 sezon daha mukavelen varmis. Umarim seneye biraz daha sure ve iyi bir katki alabilir senden. Tesekkurler.

Darius Songaila: Muthis oynadin muthis. O attigin basketlerden sonra sevincin ise Fevkalede idi. Bir duygu patlamasi yasiyor idi Darius.
6:51: Kala macin bitmesine, skor'u James'in uclugu ile [ 88-89] getirmis idi Cleveland. Eyvah yeniden mi geliyor Cleveland ?

6:00: kala macin bitmesine, durun bu mac bizim hakkimiz diyen Songaila [ 91-88] getirmis idi. ve bir faul kazandirmis idi takimina. [WAS 92-88] olmus idi skor Songaila'nin kaydettigi basket faul ile.

5:36: Songaila bir basket daha.[94-88] one gecmis idik.

Iste Macin kirilma anlarinda oynadigi oyun ile Songaila. 17 sayi- 6 ribaund ile mac tamamladi. Mazi yaptik birazcik. Seneye yine bu denli katkilar bekliyoruz senden. Tesekkurler ozellikle usteki yazdigim Cavs maci icin.

Nick Young: Sophomore. Adamim sipsi :p. Bu sene ikinci senen idi. ilk yilla oranla daha cok sure aldin (sakatliklardan dolayi). Bazen oyle smaclar vurdunki alkisa deger. Bazen ise spektakuler hareketler yaptin. Defans'in cok iyidi bu sene. Hucumda ise iyi katkilar verdin. Seneye Saunders ile ismini duyuracaksin. Tesekkurler bu sene verdigin katkilardan dolayi.

Iste bir sezon daha sona erdi. Malesef Play-Off'larda yokuz bu sene. Seneye Flip Saunders ile cikiz senemiz olacak. Herkes bizi konusacak. Bu seneye sunger cekiyoruz. Tesekkur etmedigim malzemecisinden tutun oyuncu masaronu kadar ve unutuklarim hepinize tesekkur ederim.

Draft,yaz ligi ve 2009-2010 senesini iple cekiyorum.

Thank You very much Wizards for this season.
 
Salih GOZMEN' Alıntı:
Sezon'a elvada yazisi.

Thank You very much Wizards for this season.

Öncelikle Wizards yazılarını zevkle okudum bugüne kadar ama bence az yazmışın bence "İ cant thank you enough for this season and all 19 victory" olmalıydı :=) ::=)
 
Haha all 19 Victory. Worst Season. Tarihimizdeki ikinci en kotu sezonu gecirdik. Icimde ne firtinalar kopuyor bir bilseniz. Az sinirlenmedim fark yedigimiz zamanlar. Bir Indiana maglubiyeti var iclerinde evlere senlik. Ben yinede takimima tesekkur ettim. 5 sene ardindan Play-Off'lara katilamamisiz. Arenas'in,Haywood'un olmayisi katilamamizda buyuk rol oynadi suphesiz. Bir yandan ise genc oyunculari kazandigimiza sevindim.

Seneye ben Flip Saunders ile basarili olacagimiza inaniyorum. Siz Flip Saunders ile basari yapmak zor deseniz bilene. Detroit'un lig tarihindeki en buyuk basarisi Flip Saunders ile gelmis 64?18. Saunders is a brilliant offensive mind -- his playbook is the size of an encyclopedia -- whose Detroit teams were strong defensively and who brings the credibility that comes with coaching in four conference finals.

Bizim takimin ihtiyaci olanda bu. Taraftarlarda bunu istiyor. Oncellikle defans yapmamiz lazim. Iyi defans icin oyuncularimizda mevcut. Flip Saunders iyi bir defans yaptirtirabilir ise bu takima hucum kendiliginden gelecektir.

Saglikli bir Wizards'in lige damga vuracagindan hic suphem yok. Bugun bir yazi okudum. The Wizards will have a high lottery pick, which could yield prized forward Blake Griffin or intimidating center Hasheem Thabeet. birinci olur isek kesinlikle Blake Griffin olacakmis kararimiz. Ek olarak Rick Rubio isimleri dolaniyor ortalikta. Ricky Nba dusunuyormu bilmiyorum. Ernie Grunfeld Ricky draft etmek istiyormus. Gorecegiz.

"Hands down, just with everybody healthy, this is a playoff caliber team," said Jamison. "The biggest question is going to be, 'is this a championship caliber team?' Is this a contender? Are we going to be the type of team that can honestly contend for a championship and come out of the East? Are we going to have the mindset to sacrifice for the sake of the team to achieve the ultimate goal? Good questions, and very important ones."

Sorun burda. Sadece bir Play-Off takimimi olacagiz, ya da sampiyonluga oynayan bir takimi olacagiz ?

Bende size tesekkur ederim nacizane yazilarimi okudugunuz icin. Birseyler yapmaya calisiyorum. Takimimi takip ediyorum. Umarim sampiyonluga oynayan bir takim olacagiz Saunders ile Saglik sorununu en aza indirir isek neden olmasin.

Goruyoruz Cavs'de bir Lebron olmadigi surece Cavs ne hallere dusebiliyor.

Bizim icinde Arenas onemli. Sadece kendi oynamiyor. Takiminida oynatiyor. Arenas calisacakmis bu yaz. Umarim eski haline donebilir. Gercekten ona cok ihtiyacimiz var. Cavs'e karsi olusu bilene yetmis idi.

Seneye saglikli girmemiz ise umut verici. Hani derler ya herseyde bir hayir vardir. Iste bizimde bu sezon genclerimiz iyi sureler aldigi icin hayir orda. Bu senenin gume gittigi ise bir gercek. Play-Off'lari buruk bir sekilde izleyecegim. Guzel eslesmeler var. Bakalim bu sezonu kim mutlu bir sekilde bitirecek.

The end...
 
Ben Flip i Yılmaz vural a denk tutyorum Türkiye de,böyle bir takımı ligde tutma hocası profil var adamda,ayrıca asistan olarak Sam Casell i getirme çalışmalarınında 3 tane yüzüğü var kenarda otursun bişeyler öğrensinden den öte hayrı dokunmaz Wizards a
Wizards da ciddi bir başıboşluk sorunu var bu sorun defansda ayyuka çıkıyor Wizardsın bence ıyuncuları azarlayacak onların gözünü korkutacak ve takımda disiplini sağlayacak bir coach a ihtiyacı var ve bu coach Flip değil,herşeye rağmen takım seneye play-off u zorlar takım içi disiplin sağlanır,sakatlıklardan kurtulunur,draftdada bi vurgun yaparlarsa bu şanssız sene kolayca unutulur
 
Arenas Says Wizards Need to Get Serious

Arenas said he talked to some teammates about the importance of sticking together next season and the need for everyone to get serious about putting one of the most forgettable, regrettable 82-game campaigns in franchise history behind them.

He added that it was tough watching his team suffer in his absence this season. "It's difficult because everyone likes to kick you when you're down," Arenas said. "This is one of them tough seasons we had, and you know, everyone's laughing at us now. We'll see what happens when November rolls around."

Arenas'in dediklerinden bir kesit. Herkes guluyor halimize. 2009-2010 sezonunda gulebileceklermi bakalim ? Ozellikle Charles Barkley bu sene feci dalga gecti. Yanliz Verizondaki Cavs macinda oyuncular Charles Barkley'e kapagi takti. Umarim seneye yuzu kizaracak. Aslinda kimyayi yakaladik. Sizinde dediginiz gibi disiplin gerek takima. Bu disiplini sagliyacak isim Avery Johnson idi. Yanliz bizim secimimiz Flip Saunders oldu. Sakatlik belasi bir yakamizdan dusse. 2 senede yanlis hatirlamiyorsam Arenas 144 mac kacirmis. Brendan Haywood gercekten aramisiz bu sezon. Adam geldi Wizards defans yapmaya basladi. Block vuruyor, sayi yapiyor, defans yapiyor, ribaund cekiyor. Seneye ona cok ihtiyacimiz olacak. Birdaha sakatlanmaz umarim. 2009-2010 senesi bir gelsin. Basariyi yakalarsak havami atacagim :). Buna benim gibi Wizardslilarinda, takiminda ihtiyaci var.

Oleeey Saldir Washington Wizards :) .
 

Üst