Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yalnız weak hand'ini geliştirirse gerçekten ilk 20'yi zorlayabilir gibi. Bu konuda biraz daha deneyimli kişilerin yorumlarını bekliyorum. Servisleri çok iyi gerçekten.
evet kerem. benim her zamanki uğursuzluğum işte.. işten çıkmak zorundaydım, eve geldiğimde bambaşka bir tablo vardı.. tabii çok sevindim herkes gibi. marsel'in işi gerçekten zor. çünkü sadece Türkiye'yi, Türk tenisini temsil etmiyor. Türkiye'ye tenis diye bir spor olduğunu, hem de tüm dünyayı peşinden sürükleyen bir spor olduğunu gösteriyor.. Böyle bir misyonu var..
Maçlar başlamadan da yazmıştım. 32 seribaşından biri ile oynamak zorunda
iseniz 31. seribaşı ile oynamak iyi kuradır.. Victor Hanescu çim kortta pek başarısı olmayan bir isim.Wimbledon'a bu 6. katılışı. En iyi performansı 3. tur.. Kariyer zirvesi de Roland Garros da 4. tur oynamak.. Olmayacak diye bir şey yok.. Yenilebilir bir isim.. Marsel kendi motivasyonunu geliştirmek ve konsantrasyonunu sağlam tutmak konusunda düşünmeli..
Valla abi haklısın. Bundan 3-4 sene önce ben de her maçı izlerken tekrar izlemeye başlamam bu maçla oldu diyebilirim. Eminim benim gibi bir sürü kişi vardır.
Ben Wimbledon'da en son heyecanımı Ivanisevic'in Wild Card'la katılıp harikalar yarattığı sene yaşamıştım