Emre Yuksel' Alıntı:Alt taraf Venus W ile başlıyor.. Roland Garros şampiyonu Schiavone de 5 numaralı seribaşı olmuş. 3. turu görürse şampiyon olmuş kadar sevinsin. Petrova, Clijsters, Henin ve Petrova da oradalar.. Ana Ivanovic i görmedim ama aramadım da.. Nasılsa elendi haberini alırız..
Halil İbrahim' Alıntı:Dün gece Novak'ta direkten dönenler arasındaydı. Zor da olsa 3-1 aldı maçı. Ayrıca maç Wimledon tarihinin en geç oynanan maçı olarak tarihe geçti. Maçın ana kortta üstü kapalı halde oynandığını da göz önüne alırsak bu rekor daha çok kırılır.
NTVspor'da bugün Serena-Michelle Larcher de Brito [benim ufaklık ] maçı var. Üzülerek izlediğim maçlardan biri olacak. Bu maçtan sonra Nadal'ın maçı var o da HD en'den yayınlanacakmış.
Güya şifresiz kanala geçti ama 1 ve 2 numaraların maçlarını anlaşılan 4. turdan önce izleyemeyeceğiz.
3-1 olsa yine iyi 3-2 ile paçayı zor kurtardı. Dün Novak'ı zorlayan Rochus'un önceden de birkaç maçını izlemiştim, güzel maçlar ortaya çıkmasına sebeb oluyor, her topa yetişmeye çalışıyor. Aynı eski ateri oyunlarındaki tenisçiler gibi pıtı pıtı koşuyor, boydan dolayı Novak bir adım atıyorsa o üç adım atmak zorunda kalıyor yani boydan kaybediyor.Halil İbrahim' Alıntı:Dün gece Novak'ta direkten dönenler arasındaydı. Zor da olsa 3-1 aldı maçı.
3-1 olsa yine iyi 3-2 ile paçayı zor kurtardı. [/quote:702vul1n]Emel Dizili' Alıntı:[quote="Halil İbrahim":702vul1n]Dün gece Novak'ta direkten dönenler arasındaydı. Zor da olsa 3-1 aldı maçı.
Emre Yuksel' Alıntı:marsel ilhan - victor hanescu 2. tur maçı bugün oynananacak..
marsel ilk maçını kazandığı 17 numaralı kortta olacak yine..
maç programdaki 3. maç ama öndeki maçlardan biri bayan maçı..
bu iki maçın başlama saatine göre değişir ama tsi 20 den önce başalaması zor.
17 numaralı kortta çatı, ışıklandırma v.b olmadığı için tamamlanamama ihtimali de var.. ntvspor vereceğiz falan diyordu.. bilmiyorum artık.
Emre Yuksel' Alıntı:hiç belli olmaz o..
4 saat, 5 saat süren erkek maçları olabiliyor..
maçların başlangıç saati tsi 14.00 ve arada bir de bayan maçı var..
18.00 de başlaması bence zor..2 maçın çarçabuk başlayıp bitmesi lazım.