Wimbledon -2010

Erkeklerde kim şampiyon olur ?

• Kullanılan toplam oy
    33
İlk maç F.Mayer ile M.Fish arasında. Öyle favorisi olan bir maç değil gibi. Hemen bitebilir de uzayabilir de.

İnşallah çabuk geçer ya. İlk seti kim alırsa onu tutacağım maçta :)

Halil İbrahim' Alıntı:
14'te Henin maçını verecek NTVspor. Marsel'in saati belli değil.

Dün Serena benim ufaklığı eledi. İlk set 6-0 olsa da ikinci sette kök söktürdü biraz Serena'ya. 6-4'le kaybetti malesef. Servis karşılarken çıkardığı seslere seyirciler bile tepkisiz kalamadı. Servislerini geliştirirse yakındır 50'ye girmesi.

Felaket hırslı senin ufaklık Halil Abi :) ama dediğin gibi servislerini geliştirmesi gerek.

Kerem SEÇER' Alıntı:
İlk maç F.Mayer ile M.Fish arasında. Öyle favorisi olan bir maç değil gibi. Hemen bitebilir de uzayabilir de.

İnşallah çabuk geçer ya. İlk seti kim alırsa onu tutacağım maçta :)

İlk sette 3-3 lük eşitlik var.Çabuk biteceğini sanmıyorum :)

Ntv Spor'da sorun mu var ?

Turu umaırm geçer Marsel ki geçerse Nikolay Davydenko'yla oynayacakmış.

Tenisi takip etmeyi 2-3 sene önce bırakmış benim bile iyi bildiğim bir isim Davydenko.

Zaten çığır açtı da Davydenko'yla oynarsa bir daha ancak kendisinin yapabileceği birşeyi gerçekleştirmiş olur.

mazharozsoy' Alıntı:
marsel in maci kacta aslayacak bilen biri var mı?

Marsel'in oynayacağı kortta ondan önce 2 maç var Mazhar abi.

İlki şuan oynanıyor ama kolay kolay bitmeyecek gibi.Setlerde 1-0 ,M.Fish önde F.Mayer karşısında,2. settede F.Mayer 3-1 önde.Uzar yani :)

İkinciside bayan maçı.Ondan sonra Marsel çıkacak. :)

7 buçuktan önce başlamaz inşallah. Benim dışarıda olmam gerekiyor 18:30-20:30 arasında. Bayanlarda kimin maçı var acaba?

İlk set 6-4 ile Hanescu'nun.
Federer de ilk seti 6-3 ile aldı.
Bu arada 18. kortta devam eden Mahut Nicolas-Isner John maçı nedir öyle. Maç beşinci sete gitmiş ve beşinci sette tie-break olmadığı son set 29-30 şekinde devam ediyor. :shock:

Hayret ses seda yok. Geçen maç daha çok yazan vardı.

Marsel dördüncü sette rakibin servisine karşı zorlanıyor. Bunu aşarsa bu seti de alacaktır mutlaka.

3-1 kaybettik ama Marsel çok umut verdi sanırım hepimize.

Önümüzdeki sene çeyrek finaller yarı finaller bile görebiliriz belki Marsel'den.

Tebrikler.