WNBA 2011 Sezonu

2.periyotun bitmesine 4 dakika var. Sylvia 20 sayı 11 ribaund :)

Edit:22 sayı 12 ribaund, herkes Real-Barça maçına odaklanmış herhalde. :)

02:00 Washington Mystics - New York Liberty
02:30 Minnesota Lynx - Connecticut Sun
03:00 Indiana Fever - San Antonio Silver Stars
05:00 Seattle Storm - Phoenix Mercury
05:30 Atlanta Dream - Los Angeles Sparks (NBA TV)

Lindsay Whalen tek başına direniyor,Connecticut mükemmel oynuyor ve ilk yarıyı 57-42 önde kapadı.Tina ise ilk yarıda 13 sayı-12 ribaund ile oynadı.

Tina Charles'ın sadece 29 dakika sahada kalarak 16 sayı,18 ribaund,1 asist,1 blok ürettiği gecede Connecticut,Minnessota'yı adeta paramparça etti ve maçı 108-79 kazandı.

02:00 Washington Mystics - New York Liberty
02:30 Minnesota Lynx - Connecticut Sun
03:00 Indiana Fever - San Antonio Silver Stars
05:00 Seattle Storm - Phoenix Mercury
05:30 Atlanta Dream - Los Angeles Sparks (NBA TV)

ntvspor çok taraflı davranıyor bütün spor dallarından maçlar yayınlıyor ama wnbaden maç koymuyor neden acaba en iyi yıldızlar bizde onların maçını bile izleyemiyoz adam akıllı

Wnba live access ten tum maclari hicbir ucret odemeden ve sadece Wnba sitesine uye olarak izleyebilirsin.

Taurasi maç kazandırmaya devam ediyor. Seattle farkı 18 sayıya kadar çıkarmış olsada Diana maçı almalarına izin vermedi ve maçın sonunda Sue Bird' ten topu çalarak noktayı koydu. Performansı bu aralar sevindirici.

Fowles ve Tina performans olarak birbirlerine nazire yapıyorlar.
New York Liberty-Connecticut Sun maçındaki Tina'nın performansı 29 sayı 14 ribaund.

Bu gece Tina yine sahada.
02:30 Atlanta Dream-Connecticut Sun

Tina mükemmel oynadı ama öyle bir maç verdiler ki New York'a akıllara zarar resmen.Son çeyreğe 12-14 sayı önde girdiler,maçı uzatmaya götürdüler..Umarım bu akşam kazanırlar..

Bu arada hangisini izlesem 'Yok,yok Sylvia daha iyi..' Daha sonra saçmalıosun şunun faid away lerine,post move larına,yakın mesafesine bak diyorum.Tina daha iyi diyorum...Sonra Sylvia çıkıyor 9 blok yapıyor bir maçta yine karar değiştiriyorum :)

Umarım hep böyle devam eder performansları..Sonra da dost düşman Sylvia ve Tina yan yana oynar mı,oynamaz mı görür!!!Nazar değmesin..

Tina'nın maçı devam ediyor. Tina 6 sayı 3 ribaund'da. Yalnız Atlanta'nın nasıl bir pota altı var öyle. Bales, Paris, Erika ve Sancho. Tina'nın zorlu rakipleri var bugün. :)