WNBA 2011 Sezonu

Seimone de takımı Lynx de amiyane tabirle yardırıyor, Whalen da biraz daha oynatmaya odaklansa iyi olacak, kidd diye aldık jennings çıktı gibi durum var o hatunda :) yarın Phoenix ile bir daha oynayacaklar bakalım ne olacak, Taurasi biraz! kızdıydı son maçta Seimone ye :) , bilenmiştir.

Önce Tina-Sylvia, sonrasında Diana-Seimone kapışması.

Connecticut Sun - Chicago Sky 02:30
Minnesota Lynx - Phoenix Mercury 05:00

Diğer maçlar ise:

02.00 Indiana Fever - SA Silver Stars
02.00 Washington Mystics - Atlanta Dream
03.00 New York Liberty - Seattle Storm
05.30 LA Sparks - Tulsa Shock

Bu gece çok güzel maçlar var gerçekten. :) Bizimkilerin maçlarının yanında Fever-Stars maçı da güzel olur.

Çok güzel maçlar var bu gece izlemek istiyorum uykuya yenilmez isem.

Tina Sylvia'yı, Diana da Seimone' u yenecek gibime geliyor bu sefer.

Saygılar.

Chicago 21-17 önde bitirdi ilk periyotu, Sylvia 8 sayı 3 ribaund ile çok iyiydi. Tina 2 sayı 1 ribaund, Prince 2 sayı 1 ribaund 1 asist.

Tugay şu avatar fotoğrafının yarısı Seimone yarısı şu vahşi yırtıcı aslan ya,bence Sylvia olunca o yarım yüz de yok oluyo tamamen parçalamaya hazır bir aslana dönüşüyor,ben böyle bir top almak için mücadele görmedim.

Tina-Sylvia yanyana oynayamaz,benzer oyuncular diyenleri çok yanıltacaklar.

Bu arada Connecticut,Chicago karşısında ilk yarıyı 39-28önde tamamlarken;Sylvia 13 sayı 6 ribaund,Tina 6 sayı 5 ribaund,Prince ise 2 sayı,2ribaund,1 asistle oynadılar.

Tugay şu avatar fotoğrafının yarısı Seimone yarısı şu vahşi yırtıcı aslan ya,bence Sylvia olunca o yarım yüz de yok oluyo tamamen parçalamaya hazır bir aslana dönüşüyor,ben böyle bir top almak için mücadele görmedim.

Tina-Sylvia yanyana oynayamaz,benzer oyuncular diyenleri çok yanıltacaklar.

Sinirlenince hem Seimone hem de Sylvia çok tehlikeli oluyor. :)

Kara Braxton New York'a ne zaman geçti yahu?Zaten pertti pota altı Phoenix'in.Biriyle takasa mı girdiler bir bilgisi olan var mı?

Bu arada Connecticut Chicago'yu 69 58 yenerken;Tina 16 sayı 11 ribaund 4 blokla,Sylvia 19 sayı 11 ribaundla,Prince ise form düşüklüğünü devam ettirerek 5 sayı 2 ribaund 1 asist 3 top çalmayla oynadı.

Tina - Sylvia gerçekten muazzam oyuncular. Takımlarını sürüklerdiler yine. Fakat Sylvia ekmeğini taştan çıkartmaya devam ediyor. Takımı onu doğru yerde topla buluşturamadı bir türlü. Pokey Chatman gibi bir koça yakışmadı bu. Buna rağmen double double yaptı Tina gibi.

Prince' ı inanılmaz kötü gördüm. NBA' de kötü gidiyor.

Seimone - Diana maçını izleyemedim ama kendi sahasındaki maçı kaybetmeyeceğini düşünüyordum Phoenix' in zira öyle olmuş. Anlaşılan maç ikisinin düellosu şeklinde olmuş. Hemen hemen aynı istatistiklerde olmalarına rağmen bana göre Seimone şu anda Diana' dan daha iyi durumda. Geçmis senelerde play-off bile yapamamıştı hatırladığım kadarıyla Minnesota ama şu anda lider. Lindsay müthiş oynatıyor takımı, hem atıyor hem attırıyor. Şu ana kadar izlediğim en iyi oyun kuruculardan. 6 asist ile bu kategoride zirvede zaten. Bu sene final oynarlar sanırım. İnşallah Seimone- Diana konusunda kafamızı taşlara vurmayız.

Saygılar.

Toptan verelim:

Bu gece:
02:30 San Antonio Silver Stars - Connecticut Sun
05:00 Atlanta Dream - Phoenix Mercury

Yarın gece:
03:30 Minnesota Lynx - Chicago Sky
05:30 Phoenix Mercury - LA Sparks

13 Ağustos:
02:00 Connecticut Sun - Washington Mystics

Bu gece Sylvia ve Prince Seimone' a karşı. Chicago'nun play-off yapabilmesi için kazanması önemli ama Minnesota iyi gidiyor.

Saat 03.30 tavsiye ederim.

Saygılar.

28 sayı 13 ribaunt ama Sylvia tek başına yetmiyor doğal olarak takıma. Böyle giderse play-off yapamayacaklar. Bizim açımızdan iyi olur belki erken gelirler Prince ile.

Saygılar.

Metin Bey,Sylvia takıma her halukarda geç katılacak..(Aralık gibi konuşuluyordu.)Bu arada Prince ve Michelle Snow'da inanılmaz bir form düşüklüğü var.Tamara Young ise birkaç vites artmış durumda..Dediğiniz gibi Syl itiyor ama nereye kadar?

Bu arada Epiphanny de maçta 12 sayı 4 ribaund ile oynadı.Ayrıca Syl'in 2 de bloğu var.

Taurasi ise geceyi 21 sayı 6 asist 4 ribaund ile tamamladı.