Ya bir ... vardı ,ne oldu ona?Şimdi ne yapıyor?

Hayatın inişler ve çıkışlarla dolu olduğunu hepimiz biliyoruz.bi çok alanda[spor,siyaset,sanat,bilim,ekonomi vs.] çıkış yapan nice insan sonra bu çıkışların inişlerine muvaffak olduğu için artık tanınmıyorlardır ve gözden düşmüşlerdir.işte ben bu gözden düşen kişilerin şimdi nerede olduklarını ve ne yaptıklarını soruyorum.herkes bu soruların yanıtını araştıracak ve alttaki ye yeni bir soru soracak. ya bi james beattıe vardı 5 yıl önce southampton da parlamış premıer league ın en iyi 5 golcüsü arasına girmişti.sonra da everton a transfer olmuştu.ne oldu ona?

Re: ya bi ... vardı ne oldu ona?şimdi ne yapıyor?

Geçen sezon takımımızda oynayan yabancı oyuncuların transfer döneminde gittiği veya gidecekleri takımlar hakkında bilgi alan renktaşlar buraya yazarak bizleri bilgilendirirse çok iyi olur..

Şimdiden teşekkürler..

Charles Wayne Gaines ?

Chris Owens ?

Robert Hite ?

Dee Brown ?

Britton Johnsen ?

bi james beattıe vardı 5 yıl önce southampton da parlamış premıer league ın en iyi 5 golcüsü arasına girmişti.sonra da everton a transfer olmuştu.ne oldu ona?

Şimdilerde Sheffield United da oynuyor.

http://www.sufc.premiumtv.co.uk/page/Pr ... 91,00.html

Bizim Lucescu döneminde oynayan Uruguaylı Filorkin (okunduğu gibi telaffuz ettim) nerelerde şimdi? Yine Perez vardı o nerelerde?

perez ispanya liginde bi takımın hagi si oldu hatta bir real madrid maçlarını hatırlıyorum baya iyiydi sonra benden Mustafa kardeşimizin dediği gibi plaj futbolunda bende maçlarını izledim ama fazla şans bulamadı.

bu arada benim de sorum var bize crishtian(tam yazılışı deil okuyanca hatırlarsınız umarım) diye bi oyuncu gelmişti ali lukunku gibi bişi yapmadan gitti nerdedir acaba bilen var mı?

Ali Demirci' Alıntı:
Bizim Lucescu döneminde oynayan Uruguaylı Filorkin (okunduğu gibi telaffuz ettim) nerelerde şimdi?

2004'ten beri İspanya 2.ligi takımlarından Cadiz'de oynuyormuş.

Eren Aydın' Alıntı:
bu arada benim de sorum var bize crishtian(tam yazılışı deil okuyanca hatırlarsınız umarım) diye bi oyuncu gelmişti ali lukunku gibi bişi yapmadan gitti nerdedir acaba bilen var mı?

Pachuca adlı Meksikta takımında oynuyormuş ama çok istikrarsız, sürekli takım değiştirerek mahvettiği bir kariyeri var.

Peki bizim Prekazi Gonzales nerelerde :) Kolombiyalı :)

Filipescu, İlie, Marcio, hani bir de Mpenza, Shuputer ile birlikte gelen soğuk, donuk birisi daha vardı Çek mi Hırvat mı tam çıkaramadım nerelerde bunlar ?

Spehar,Horvath,Mbo Mpenza olması lazım ;) Horvarth Hırvattı sanırım :)

Super Mario Jardel vardı.. geleni ittirirdi kaleye..2-3 ay önce gelmeye çalıştı da bitirmiş kendini yazık etmiş..

Brezilya 2. Lgindeki bir takımda galiba şuan. Evet takımın adı Criciuma. Gerçekten çok bütük bir golcüydü. Eğer o düşüşü yaşamasaydı. 30 yaşında Sporting'den Bolton'a transfer olduğunda bu büyük düşüş başlamıştı. Her ne şartta olursa olsun o yuvarlık ''şeyi'' o çizgiden içeri geçiriyordu. İnanılmaz bir golcüydü. Tam bir son vuruş ustası idi. Benim Galatasaray tarihinde Hagi'den sonra en çok sevdiğim yabancı futbolcuydu.
Bize gelmeden önce Porto'da 125 maçta 130 gol, bizde 24 maç 22 gol, bizden sonraki Sporting'de 49 maçta 53 gol atmıştı...

saynur bahar çağlar takasında ceyhan'a gitti.ya bi reece gaines vardı.2003 draftında 12. sıradan seçilmişti.yeni bruce bowen deniliyordu.ne oldu ona?

bi zamanlar NTVde spiker lik yapan okay karacan ın nerede olduğunu bilen var mı?(gözlüklü,kel,fazla kibar olan)

Barış Süer basketbol oyuncusu bilen bilir.
Denktaş Güney.
Mirko Milicevic (Muhammet Onar diğer adıyla)
Gazi Onat.
Hah bide Galatasaray'da oynayan Osman vardı.Beşiktaş maçında penaltılara kalmıştı maç galiba.Osman penaltıyı kalenin 4 boy yukarısına dikmişti.Ne oldu bu adam? Küçüktüm soyadını bile bilmiyorum.97 sezonu olabilir.
Öyle adamları merak ettim ki kimsenin bulabileceğini sanmam. : )