Ya bir ... vardı ,ne oldu ona?Şimdi ne yapıyor?

Bizim bir Tolga Tekinalp'imiz vardi, Besiktas'tan almistik. Birakti mi basketbolu?

Kalli döneminin 2. yarısında gelmişti sanırım topu nerden alsa şut çekiyordu :) adını tam hatırlamıyorumda sanırım Barusso.Şimdi ne yapıyor hangi takımda oynuyor?

Kaan Çağdur' Alıntı:
Kalli döneminin 2. yarısında gelmişti sanırım topu nerden alsa şut çekiyordu :) adını tam hatırlamıyorumda sanırım Barusso.Şimdi ne yapıyor hangi takımda oynuyor?
Haha komedi bir adamdi o yaa 50 metreden sut cekiyordu:))

Emre Yuksel' Alıntı:
ya bir şamil turançiftçi vardı..
ne oldu ?
Emre, Şamil ya Messi < Ronaldo tezini savunduğu için forumdan süresiz uzaklaştırma cezası aldı ya da bu ayıp bana yeter diyerek inzivaya çekildi. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emre Yuksel":26wix0qq]ya bir şamil turançiftçi vardı..
ne oldu ?
Emre, Şamil ya Messi < Ronaldo tezini savunduğu için forumdan süresiz uzaklaştırma cezası aldı ya da bu ayıp bana yeter diyerek inzivaya çekildi. : )[/quote:26wix0qq]

:p :p :p

Yahu fb'ye gelipte bu adamlar daha 4-4-2 yi anlamıyor diye hayata küsüp istifa eden Zeman diye bir hoca vardı ne oldu ona? :p

robert koch ne yapıor acaba bılen varmı.7 sene once fılan bızdeydı pıvottu ama cılgın ucluk atıyordu ya:D

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Alvaro Recoba vardı bi aralar.. Raket gibi sol ayağı vardı, 30 - 40 metreden deli şutlar çıkarırdı.. Nerde şimdi O? Yok mu bilen?

Recoba 08-09 sezonunda Panionios'da oynuyordu.En son ülkesinin Danubio takımına transfer olmuştu.Şu an devam ediyormu bilmiyorum.

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":3knjokg1]Bizim bir Tolga Tekinalp'imiz vardi, Besiktas'tan almistik. Birakti mi basketbolu?
2 yıldır İTÜ'de oynuyor Tolga Tekinalp,bembeyaz saçlarına rağmen iyi maçlar çıkartıyordu en son,bayağı iyi şut sokuyor hala.[/quote:3knjokg1]
Tesekkürler : )

Bir Ferhat Yeşiltaş vardı. BJK'li, adam gibi yorum yapan, buradaki bazı kişilerden dahi kat ve kat daha güzel yazan bir insan.

Farklı renklere gönül vermenin aynı platformda bulunabileceğini çok açık şekilde insanların gözüne sokan bir Ferhat Yeşiltaş'tı o, işte bu arkadaşımıza ne oldu?

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emre Yuksel":i2abn7qv]ya bir şamil turançiftçi vardı..
ne oldu ?
Emre, Şamil ya Messi < Ronaldo tezini savunduğu için forumdan süresiz uzaklaştırma cezası aldı ya da bu ayıp bana yeter diyerek inzivaya çekildi. : )[/quote:i2abn7qv]

Vay arkadaş, tezimin her zaman arkasındayım :) .
Malum sağlık sorunları ameliyat falan derken biraz dinlenmeye çekildim ama dönüşüm yakındır hiç merak etmeyin.

Barış Şişman' Alıntı:
Bir Ferhat Yeşiltaş vardı. BJK'li, adam gibi yorum yapan, buradaki bazı kişilerden dahi kat ve kat daha güzel yazan bir insan.

Farklı renklere gönül vermenin aynı platformda bulunabileceğini çok açık şekilde insanların gözüne sokan bir Ferhat Yeşiltaş'tı o, işte bu arkadaşımıza ne oldu?
Ben de merak ediyorum.