Ya bir ... vardı ,ne oldu ona?Şimdi ne yapıyor?

Mert Göker' Alıntı:
Bizim bir Orkun Usak´ımız vardı. Şimdi nerelerde acaba kendisi ?

En son Manisaspor'da oynadı.
Bu sene Denizlispor ile anlaşma yaptı ya da yapacak diye bir şeyler yazılıyordu ne kadar doğru yanlış bilmiyorum...

Galatasaray'da oynarken maç öncesi ısınmada taraftaların deli orkun tezahüratına sinirlenip tepki gösterdiği anı hiç unutmayacam Allah yardımcısı olsun

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Bu forumda bi Yunus Gökyıldız vardı
;)

Yunus'un bazı nedenlerden dolayı evindeki internet iptal oldu. Sanırım komşusu ile beraber kullanırken komşusu evinden taşınmış ve interneti kapattırmış. Zaten yaz mevsiminde çalışacağım diyordu, internete girecek vakti kalmıyor yoğunluktan herhalde. :)

Bir Emre Doğan vardı, adam gibi yazan. Ne oldu beyler-bayanlar, bileniniz var mı?

Bir de Evren Yılmaz vardı, harbiden on numara mesajlar atardı. Sebebini hâlâ anlayamadığımız şekilde üyeliği pasifleştirilmişti. Hah işte, bu iki üyeye ne oldu?

Sorduğum soru bazılarının zoruna gitti galiba silmişler.Ben yine yazıyorum,Bundan iki sene evvel erkek basketbol takımının imparator lakaplı bir koçu vardı.Şimdi nerde bilen varmı ?

Onur Yavuz' Alıntı:
Mithat Bey, anlaşılan o ki sizde derin izler bıraktı Murat Özyer. : )

Bende değilde bu kulübe attığı 20 küsür mil. dolarlık kazığı hazmedemiyorum.Siz hazmediyorsanız,valla bravo nasıl bir sevgiymiş.

Ancak neden silindiğini de yazarsanız çok sevinirim.

Okan Çevik´in attığı kazığın değeri paha biçilemez, onun akibetini bildiğiniz için mi merak etmediniz? : )

Halil Üner döneminde oynanan play out, sanırım büyük bir başarıydı dönem koşulları dikkate alındığında. : )

Koray Abi (!)´yi bir kenara bırakırsak...

Not: İletiyi silen arkadaşın elbet bir bildiği vardır.

Halil Üner mi?
Bir zamanlar Mrsiç'i beğenmeyip kötü oyuncu demiş biri.

Sinirli bir kişiliği vardır.Hatta Galatasaray'ın playout oynadığı sene cama çerçeveye yumruk atmışlığı vardır.Kardeşi de vardır.Beraber bişeyler yapıyorlarmış diye duymuştum geçen gün.

Onur Yavuz' Alıntı:
Okan Çevik´in attığı kazığın değeri paha biçilemez, onun akibetini bildiğiniz için mi merak etmediniz? : )

Halil Üner döneminde oynanan play out, sanırım büyük bir başarıydı dönem koşulları dikkate alındığında. : )

Koray Abi (!)´yi bir kenara bırakırsak...

Not: İletiyi silen arkadaşın elbet bir bildiği vardır.

Ben onların suçu yok demedim ki!!!! sevgili Onur onlar suçluda ,o kişileri takıma getiren başta Başkan sn.A. POLAT sonra şb yöneticisi sn Y.ŞARDAN onların hiç mi? suçu yok hala görev yapıyorlar.

O skandalda hiç suçu olmayan Sn.A. DEDEHAYIR istifa ediyorda diğerleri niye hala görev alıyorlar.

Konu bu değil konu imparator dediğiniz kişinin şuan nerde olduğu,demekki!!! herkes imparator olamazmış saqhte imparatorlar ortadan kalkarmış,Onur bey kralınız çıplak dediğimde ilk siz muhalefet olmuştunuz.Bakın tarih tecrübeyi bir kez daha haklı çıkardı.

Mithat Bey, Halil Üner´i takımın başında olduğu dönemde başkan kimdi? O dönemin başkanı erkek takımı play out oynadığı, kadın takımı küme düştüğü için bedelini ödedi mi?

Telekom macerası sırasında anlamış ki Lise ömründen ömür götürmüş, bu nedenle Özyer dinleniyor şu anda. : )

Veysel Kaya' Alıntı:
HAGİ ne yapıyor şu an?

Hagi ne mi yapıyor... :)

Dünya Devleri Hagi'nin Turnuvasında Buluşuyor

Galatasaray'ın efsanevi yıldızı Gheorghe Hagi, anlamlı bir organizasyona imza atıyor. Efsanevi futbolcunun düzenlediği iki turnuvada, aralarında Galatasaray'ın da bulunduğu dünyanın büyük kulüplerinin genç takımları yarışacak.

Futbolu bıraktıktan sonra kendisini genç futbolcu yetiştirmeye adayan ve doğrultuda "Academia Hagi" isimli futbol okulunu kuran efsanevi yıldızımız Hagi, bu ay içinde düzenleyeceği iki turnuvayla dünyanın ünlü kulüplerindeki genç yetenekleri Köstence'de buluşturuyor. "Hagi Talent Cup" isimli ilk turnuvada Barcelona, Real Madrid, Galatasaray ve Academia Hagi takımlarının 17 yaş altı ekipleri karşı karşıya gelecek. Turnuva maçları 10 ila 12 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Ertesi hafta 15 yaş altı yeteneklerin yarışacağı diğer turnuva ise "Doğunun Yıldızları" ismini taşıyor. Bu turnuvaya da Galatasaray'ın yanı sıra, Dinamo Kiev, Dinamo Moskova, Legia Varşova, Levski Sofya, Partizan Belgrad ve Academia Ferenc Puşkaş takımları katılacak. Bu turnuva ise 17-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

"Özellikle oynadığım takımların genç yeteneklerini buluşturmak istedim" diyen Hagi, turnuvaya katılan takımların tüm giderlerini de karşılayacak.

Romanya'ya gidecek Galatasaray kafilesi şu isimlerden oluşuyor:

Anıl Sarıfakıoğlu
Ahmet Keskinkılıç
Tayfun Hut
Ahmet Geçer
Gökhan Karagülle
Demirali Çizer

18 futbolcumuzun da yer alacağı kafileye, Futbol Akademisi Koordinatörümüz Tugay Kerimoğlu da daha sonra katılacak.

gs.org