Ya bir ... vardı ,ne oldu ona?Şimdi ne yapıyor?

Re: ya bi ... vardı ne oldu ona?şimdi ne yapıyor?

valla araştırmadım ama dediğin adamlar milicevic hariç 2. ligde oynuyolar hala die biliorm.Milicevicide en son 6 sene önce Göztepedeyken bjk yi yenmiştik maç sonu sevinmedi diye yollamıştık çok seviyodum ama öle olmuştu:D

Tugay Aktepe' Alıntı:
Geçen sezon takımımızda oynayan yabancı oyuncuların transfer döneminde gittiği veya gidecekleri takımlar hakkında bilgi alan renktaşlar buraya yazarak bizleri bilgilendirirse çok iyi olur..

Şimdiden teşekkürler..

Charles Wayne Gaines ?

Chris Owens ?

Robert Hite ?

Dee Brown ?

Britton Johnsen ?

Barıs Suer gecen sene Cukurovadaydı galıba,bu sene nereyle anlastı bılmıyorum.

Denktasta bızden gıttıkten sonra Istanbul(kapandı zaten sonra),Akcakoca dolastı bıraz bu sene Erdemırle anlastı galıba.

Alper Gülgen' Alıntı:
Cesar Prates ve Ali Lukunku' ya Noldu ya ? :)

Pırates sanırım şu anda brezilya da vitoria takımında topp koşturuyor Lukunku ise belçinkanın mons takımında.....

Erdal Avcı' Alıntı:
saynur bahar çağlar takasında ceyhan'a gitti.ya bi reece gaines vardı.2003 draftında 12. sıradan seçilmişti.yeni bruce bowen deniliyordu.ne oldu ona?

Reece Gaines en son Oktay Mahmudi'nin takımı olan Benetton'daydı..

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
bi zamanlar NTVde spiker lik yapan okay karacan ın nerede olduğunu bilen var mı?(gözlüklü,kel,fazla kibar olan)
Okay Karacan habertürk spor editörü oldu yani ordaki spor olaylarının başı iyi maaş alıyordur eminim ;)

Türkiye maç anlatmasını en çok beğendiğim kişidir Okay Karacan.Gerçekten maçın içine beni de sokuyor.

Burak Barut' Alıntı:
Türkiye maç anlatmasını en çok beğendiğim kişidir Okay Karacan.Gerçekten maçın içine beni de sokuyor.
Ayrıca abartısız anlatımı ve maçı radyodan anlatır gibi anlatan spikerlerin aksine futbol bilgisi çok ileri olan bir insan...

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Burak Barut":gqpahujk]Türkiye maç anlatmasını en çok beğendiğim kişidir Okay Karacan.Gerçekten maçın içine beni de sokuyor.
Ayrıca abartısız anlatımı ve maçı radyodan anlatır gibi anlatan spikerlerin aksine futbol bilgisi çok ileri olan bir insan...[/quote:gqpahujk]
okay karacan ntv de iken barcelona fanatiği yorumlarıyla izleyiciden tepki almıştı.eleştirilerden sonrada çok az anlatmıştı barcelona maçlarını.

3-4 sene önce bayan basket takımımızın 1. oyun kurucusuydu.(Yerli,uzun saçlı,Üçlükleri iyi)Adını hatırlamıyorum.Hala basketbol oynuyor mu?Oynuyorsa hangi takımda oynuyor?

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
3-4 sene önce bayan basket takımımızın 1. oyun kurucusuydu.(Yerli,uzun saçlı,Üçlükleri iyi)Adını hatırlamıyorum.Hala basketbol oynuyor mu?Oynuyorsa hangi takımda oynuyor?
Aklima Sebnem Kimyacioglu geldi ama oyun kurucu degildi galiba, emin de degilim.

Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":1gsvjrw3]3-4 sene önce bayan basket takımımızın 1. oyun kurucusuydu.(Yerli,uzun saçlı,Üçlükleri iyi)Adını hatırlamıyorum.Hala basketbol oynuyor mu?Oynuyorsa hangi takımda oynuyor?
Aklima Sebnem Kimyacioglu geldi ama oyun kurucu degildi galiba, emin de degilim.[/quote:1gsvjrw3]
Yok o değildi.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:

Bengü Türk olabilir mi ?

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":4l9ppph7]3-4 sene önce bayan basket takımımızın 1. oyun kurucusuydu.(Yerli,uzun saçlı,Üçlükleri iyi)Adını hatırlamıyorum.Hala basketbol oynuyor mu?Oynuyorsa hangi takımda oynuyor?

Bengü Türk olabilir mi ?[/quote:4l9ppph7]
Hah evet Bengü Türk tü.
Şimdi ne yaptığını bilen var mı?

2005'te 2,5 milyon ?'luk bonservis bedeli karsiliginda Leverkusen'den Japonya'nin Kashiwa Reysol takimina transfer olmus : )