Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012 (2)

Böyle bir şey yok ya. Bu gece maçı olan 3 oyuncum kadroda değilmiş. Bu 3 oyuncudan biri 31 atan Jennings, biri de 10 blok yapan Ibaka. Deli oldum ya.
 
Billups'ın sakatlığını fırsat bilip aldığı zaman artacvak olan Randy Foye'yi kadroya dahil ettim. Her ne kadar en iyi oyuncularım sakat olsa da belki biraz kıpırdanma yapabilir takım.
 
6-3 le geçtiğimiz haftada liderliği yakalıyoruz. Amare'nin hiç oynamadığı haftada ribandları az farkla verdim maalesef. Top kaybını her zamanki gibi verdim. Ama iyi bi hafta oldu tebrikler Ömer. :)
 
Bu zamana kadar Erc Gordon geri döner diye sabrettim fakat yeni habere göre yeni ameliyat olmuş ve 6 hafta daha parkelerden uzakmış. Daha fazla dayanamadım gönderdim. Bir de bu hafta içi J.R. Smith'in yeni takımının belli olması bekleniyormuş. Kumar oynadım ama inşallah çabuk belli olur takımı.
 
Alperen ile Pau Gasol-Nowitzki takasına girdik. 3'lüklerde baya bir kaybım olacak fakat J.R Smith'in bugün yarın New York'a imza atması bekleniyormuş. Bu da eğer geçen seneki performansını sürdürürse play-off'a girmem için bana yardımı dokunabilir. Ayrıca Bargnani'nin de All-Star arasından sonra dönemesi bekleniyormuş. İnşallah herşey düzgün şekilde ilerler.
 

Üst