Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012 (2)

ahahhaaa :D Biz her akşam Eren kardeşimle okuyoruz maçları bitene kadar Sunay :D

Zaten senle ilk maçı yaptığımız zamandan 2 oyuncum var takımda sadece baştan aşağı yeniledik takımı :)
 
Yok o Maurice Speights bende 3-4 hafta oynadı bi mok yapmadı. Şimdi bana karşı ne oynamış. Bana artistlik yapıyor :) Bir de Bynum'a diyecek laf bulamıyorum. %85'le oynayıp 35 sayı :)
 
Normal sezon sona erdi ve playofflar başlıyor bu gece itibariyle. Eşleşmeler şu şekilde:

Sercan Düşmez (1) - bye
Çağlar Keçeli (2) - bye
Eren Akın (3) - Sühan Cem Uçsoy (6)
Ömer Konyalıoğlu (4) - Doğan Sağlam (5)

Lig komisyoneri olarak herkese hayırlı olmasını diliyorum, başarılar. :)

Alperen Küçük adlı şahsın smack talk bölümündeki şike şüphesi barındıran konuşmalarını da okumuş bulunmaktayım. Hakkında soruşturma başlatacağız yakında.
 
Lig komisyoneri olarak şampiyon olan Sühan abiyi tebrik ediyorum :)

Güzel bir lig oldu, bu ligden 1. lige çıkanlar olacaktır ama yeni sezonda yine bir fantasy ligi kuracağız inşallah :)
 
Sühan abi'yi tebrik ediyorum. Bu sene sakatlıklardan çok çektim. Gelecek seneye daha iyi hazırlanıp üst sıralar için savaşacağım.
 
Kobe'nin sakat ve oynamayacağını bilsem de takımımdan çıkarmadım Final de. "Onunla kazandık kaybedersek onunla kaybedelim" dedim. Şansımda azdı çünkü Rakipte Rondo-Pierce vardı ve bu hafta Boston 5 maç yaptı. Buna rağmen şans yanımdaydı Jameer Westbrook Josh başta olmak üzere extra katkı aldım. Sonuçta şampiyon oldum.

Bence güzeldi sezon boyunca oyun. Çünkü oldukça fazla takas yapıldı. Oldukça fazla oyuncu alındı verildi. Hemen herkes hep oyunun içindeydi. Hep bir temas halindeydik. Oyunu oyun kılan da bu. Katılan herkese teşekkürler.
 
Play-offlarda askerde olduğum için takımı arkadaşa emanet etmiştim. Finale kadar yürümüşüz ve final inanılmaz yakın geçmiş. Tebrikler bu arada Cem abi. Üçlüğü sadece 1 bloğu ve top kaybını 2 sayıyı da sadece 9 farkla vermişim ve son gün Paul Pierce oynamamış öğrendiğim kadarıyla. Yoksa o seri benimdi. :)
 

Üst