Yahoo Nba Fantasy League 2014-2015

Rondo'yu kadroya dahil edip etmeme konusunda kararsızım. Bu gece 2 oyuncum dışarıda kalmalı ve Rondo riskine giremiyorum. Ölüsü bile 7-8 asist yapar en azından.
 
Avery Bradley 35 dakikada sadece 15 sayı atmış.Onun dışında 1 tane olumlu katkısı yok.Böylesini hiç görmemiştim. :)
 
Bu seriyi yüzde doksan 7-2 alırım. Takım baya bi iyi başladı aslında ama daha da hızlanacaktır. Takımım garip bir şekilde ribaund aldı bu hafta. Top kaybını belki 1-2 hafta denk getirebilirim ama blok kategorisinde 1 kere bile galip geleceğimi sanmıyorum sezon sonuna kadar. Draftta da bunu gözeterek seçim yaptım zaten bir yerden sonra.
Haftaya Taner Tunalı ile oynuyorum . Açıkcası şu lige draft sonrası baktığımda oynamaktan en çok çekindiğim takım diyebilirim. Çok zor seri ama çok güzel bir test olacak takımım için.
 
Westbrook daha 2. maçın başında sakatlandı. 4-6 hafta yok diyorlar bir de. Çok kötü haber benim için. Geçen senede ligin yarısından fazlasını sakat geçirmişti. Önümüzdeki sene için kara listeye ekledim şimdiden. :)

Ne hayaller kuruyordum ben de. Durant dönene kadar gelsin triple double'lar, gitsin double-double'lar diye. Ersan ve Gallinari'nin performansı belirleyici olacak. Böyle oynarlarsa işim çok çok zor.
 
Son güne 8-1 önde girdim ama parametreler çok yakın birbirine.

Bende J.R. Smith, M.Barnes, Bosh ve Al Jefferson var. Furkan'da ise G.Vasquez, Wade, C.Paul, G.Henderson var.

FG : .452 - .433 : Uzunlarım da varken burayı kaybetmem.
FT : .770 - .757 : Burası da bende gibi görünse de rakibin kısaları iyi yüzdeyle fazla serbest atış sokarsa geriye düşebilirim ama yine de Bosh iyi atıyor. Kaybetmem çok zor.
3PTM : 21 - 19 : Furkan'ın kısaları varken kaybetmem büyük olasılık ama Bosh dün gece 2 tane soktu. Barnes ve JR da aynı şekilde oynarsa burayı da alabilirim ama çok ortada.
PTS : 376 - 357 : Bende gibi duruyor. Vermem büyük sürpriz olur.
REB : 175 - 127 : Kesinleşen bir sonuç.
AST : 79 - 73 : Paul ve Vasquez ikilisinin performansına bağlı olacak ama Furkan öne geçer muhtemelen.
STL : 35 - 28 : Bende artık sürpriz olmazsa.
BLK : 32 - 19 : Burası da bende.
TO : 58 - 51 : Furkan'ın kısalarının aşırı top kaybını bekleyeceğim ama Furkan'da burası.

Sonuç olarak;

9-0 %5
8-1 %10
7-2 %45
6-3 %30
5-4 %10
4-5 %0

olur diye tahmin ediyorum.
 
Aslında iyi geçirdiğim haftayı rakibinde sakatlıkları varken 5-4 önde bitirecem gibi görünüyor. Yüzdelerden birini almam lazımdı da dün benm takım berbat şut atıp rakip takım yardırınca genel yüzdede geri düştüm. Serbest atış zaten aldığım iki çaylak Noel ve Payton batırıyor.

Genel olarak ilk hafta ribauntta uzunlardan istediğim performansı alamasamda kısalarım (Harden,Bledsoe,Ariza) iyi ribaunt çekip 197 ribaunta ulaştım ama her hafta böyle olmaz ve Scolayı da yolladım West iyileşeceği için. Kısalar içinse Harden Bledsoe kötü şut attılar ama herşeyi yaptılar memnunum fazlasıyla keza Matthews ve Ariza beklediğimden iyiler. Isıah Thomas ise böyle devam etsin canımı yesin :)

Şuan Jarret Jack , Rudy Gobert(süreleri artması lazım toplam 31dk da 16 ribaunt aldı), Henry Sims performansı artması ve Ben Gordon ve ya Thorthonun sayı üçlük katkısı yapması lazım.
 
Seri tahminimden uzak bir şekilde 5-3-1 şeklinde sonuçlandı. Üçlüklerde yenişemedik Furkan ile.

Furkan kötü bir hafta geçirdi yoksa işim zor olabilirdi.
 
Kerem Seçer;n888632' Alıntı:
Seri tahminimden uzak bir şekilde 5-3-1 şeklinde sonuçlandı. Üçlüklerde yenişemedik Furkan ile.

Furkan kötü bir hafta geçirdi yoksa işim zor olabilirdi.

Benim takım epey kötü durumda, geçen sene de hiç takip edemeyince draftta son sıralarda aldığım oyuncuların durumu epey değişmiş. Çok az süre alanlar var, free agent'ta da çok fazla seçenek olmayınca sakatlanan adamların yerine süresi artacakları, sakatlıktan dönecekleri falan takip etmem lazım, yoksa playoff göremeden erken havlu atabiliriz.Şimdiye kadar da pek takip etme şansım olmadı, bu akşam elde kalem kağıt çalışacağım biraz.
 
İlk haftayı 6-3 lük galibiyetle kapattım. Ama ne benim ne de Tanju'nun kadrosu iyi durumda değil henüz. Tanju'da Klay Thompson delirmiş biçimde başladı lige ama çok bir şey ifade etmedi.
 
7-2'lik mağlubiyetle kötü başladık lige. Durant gelene 5-4'lük mağlubiyetlere falan hazırlıklıydımda 7-2 ağır oldu biraz. Ama özellikle bazı oyuncular hiç umduğum gibi başlayamadı lige. Bakalım neler olacak.
 
6-3 kazandım ama 8-1 kazanmam mümkündü. Top kaybını da sayıyı da 2 sayıyla kaybettim:)) Gene de takım istediğim gibi değil Çok oyuncum amiyane tabirle poşet olmuş:(
 
Bu hafta Taner'in istatistikleri uçmuştu. Başka biriyle oynasam çok rahat kazanacağım haftayı 5-4 kaybettim. Ama iyi sonuç yine de. DeAndre Jordan'a biraz faul yapsalar ve s.atış çizgisine gelse 5-4 kazanabilirdim bile. :)

Gallinari ve Ersan çok kötü başladı. Böyle gitmezler umarım. Westbrook da 4 hafta yokmuş diyorlar. İyi haber benim için.
 
Micheal Kidd Gilchrist'in de sakatlar kervanına katılmasıyla birlikte takımımdaki sakat sayısı 5'e çıktı.Bunlardan Andre Roberson'ı kovmak zorunda kaldım[Ligin ilk 4 maçında 36 dakika ortalamayla oynuyordu] . Ve yerine boştaki oyunculardan en fazla süre alanını getirdim [Bojan Bogdanovic].Tiago Splitter büyük ihtimalle yarın parkelere dönecek.Micheal Kidd-Gilchrist ise 3-4 gün içinde dönebilir. Bradley Beal'in en az 10 gün daha yok.Victor Oladipo ise Aralık'a kadar kesin yok.

Takımın geri kalanı ne yaparsa yapsın 14-10 seri kazanmak mümkün değil.En az 2 hafta daha diplerdeyim.

Samuel Dalembert'in süresini Cole Aldrich-Quincy Acy gibi abuk subuk uzunlara veren Derek Fisher'a da saygılarımı sunuyorum...
 
Takım bu hafta çok kötü. Dün bir ara yüzde 18leri gördük günlük şut yüzdesinde. Neyse ki bu haftaki saçmalık zaten güçlü olan bir rakibe karşı geldi ve olmadık bir rakibe puan kaybetmedik. 5-4 olursa memnun olurum ama bence 6-3 kaybedeceğim.
 
7-2 öndeyim ama yüzdeleri verebilirim blokta yakın ama vereceğimi sanmıyorum. Bunun yanında ribauntu alabilirim. Joakim Noahın sakat olması Noel'in bu maç sakatlanması ribaunt ve blok açısından kötü oldu ama takım ribaunt çekmeye devam ediyor.

Şuan Henry Simsden verim alamıyorum. Biraz daha tutcam ama olmuyorsa olmuyordur. Courtney Lee yi kimin elinden kaptım bilmiyorum ama iyiki de kapmışım :)

Bu arada Erdal'ın en kötü 2 takımdan biri dediği Boston Celtics geçen hafta en fazla üçlük sayı ribaunt ve asist yapan takım :)
 
Anlaşılan o ki kimse takımından şimdilik memnun değil.

Dün Rose'u sakat diye kadroya almadım ama oynadı. Bugün hiç bir oyuncumun maçı da yok asist açısından faydası olurdu.
 

Üst