Ergin Ataman'a 3 tane daha sağlam oyuncu ve düzenli, zamanında maaşların ödendiği bir bütçe verin, eminim 2 sene içinde Avrupa şampiyonluğunu ya alır ya zorlar.
Artık bu net.
Yeni yönetim seçimini o kadar önemsiyorum ki, şu camiamızdan kadın erkek farketmeksizin oyuncuların sahada verdiği emeğin yarısını maddi manevi verip,
bütün şubeyi sağlam bir yapıya oturtuacak başkan ve yöneticiler çıksın artık. Sağlam bir sponsor mu bulacaklar, başka bir marka ile mi birleşecekler veya basketbol a.ş. kurup hisseleri halka mı açacaklar, açsınlar alalım hisseleri gücümüz yettiğince. Neyse bu kangreni bitirecek gerekirse bize söylesinler elimizden gelen her desteği verelim.
Bu sezon emek veren her oyuncumuzla en az bir sene daha sözleşme uzatmak ve ''hakkettiklerini zamanında vermek'' kulübümüzün boynunun borcudur.
Bunu beceremeyecek hiç kimse çıkıp da başkanlığa ve yönetime aday olmasın, aklından bile geçirmesin.
Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısıyız diyip de bu yapıyı sağlayamayan,bu vizyonu olmayan ve parası ödenmeyen oyuncular sorununu bu kulüple özdeşleştiren herkese de yazıklar olsun.
Dünkü maç için öncelikle taraftarımızı tebrik ederim. Helal olsun.
Yağızer Uluğ'u tebrik ederim. Ergin hoca yokken maestro gibi yönetti takımı. Kolay iş değil. Helal olsun.
Sahadaki aslanlara hala daha teşekkür ediyoruz. Her zaman da edeceğiz. Helal olsun.
7 kişi Olympiakosu yendiler. Avrupa şampiyonu Maccabi'yi hakem kıyağı ile ellerinden kaçırdılar.6 Kişi Fenerbahçe'yi yendiler.
Çıkıp takır takır nasıl oynanır, hiç bir bahaneye nasıl sığınılmaz bütün spor camiasına hala gösteriyorlar.
Kadın basketbol takımımız da aynı şekilde. Helal olsun.
Son olarak da olur da vizyonu sağlam bir yeni yönetimimiz gelirse diye not düşüyorum; yeni salon yapacağımız, veya hükümetin bize herhangi bir konuda yardım edeceği malum yok.
Bir şekilde Abdi İpekçi'nin ya üst kullanım haklarını tamamen alalım (yada direk salonu üstümüze yapmak için parası neyse verelim).
Orası da Ali Sami Yen stadı ruhunu taşıyan mabedimiz artık. Her yanını Sarı Kırmızıya boyamak görevimiz.