Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Yalnız Erceg'i Real Madrid'in istediğini Ataman söyledi bizzat. İsterse gidebilme hakkı var dedi hatta. TOP 16 öncesi Real Madrid Slaughter'ı yollayacaktı onun yerine 4 transferi yapmak istiyorlardı.

Erceg'in son maçlarda formsuz ve moralsiz olması parasının ödenmemesi dolayısıylaydı büyük ihtimal. Ha seneye 1-1,5 milyon dolar arası maaş vermemiz hayal. Maksimum 800 civarı öneririz muhtemelen.

Erceg çok rahat Real'de oynar. Niye şaşırıyorsunuz bende onu anlamıyorum. Bir kere orada maksimum 20 dk. süre alır bizde ki gibi canı çıkana kadar sahada kalmaz. Ve daha önemlisi Real'in kadrosu Erceg'in savunma defosunu kapatacak düzeyde. Bu yüzden sorun da yaşamaz o konuda.

Kalanlar:Ergin Hoca -Ender-Sinan-Micov-Young

Gidenler: Selametle

Gelenler:
1-2numara:Nemanha Gordic,Jamar Smıth-Bo-Brondon Trıche-Taylor Rochestie-Serhat Çetin

3Numara:Jeff Brooks-MarkoPaşa-Kınsey-Cenk Akyol

4Numara:Kleıza-Bertans-Macvan-İzzet

5Numara:TREY TOMPKINS İLK SIRADA -Mırza Begic,Bogan Dubljevıc

Ergin Hoca geçenlerde bütçe düşebilir ama yeter ki ödemeler düzenli olsun demişti galiba.Yani hocanın bütçeni düşmesine bir itirazı yok gibi.

Ergin Hoca geçenlerde bütçe düşebilir ama yeter ki ödemeler düzenli olsun demişti galiba.Yani hocanın bütçeni düşmesine bir itirazı yok gibi.

Ben Ergin hocanın 7-8 milyon dolarlık bütçeyle de taş gibi takım kuracağına inanıyorum. Yeter ki hocaya densin ki "hocam bütçe şu kadar, önümüzde iki ay var transfer sezonu, top sende", hoca o takımla kafaya oynamazsa ben de bir şey bilmiyorum. Yeter ki hocaya sağlıklı bir çalışma ortamı sunulsun.

Zaten itirazı olsa ne olacakki hayalci yüksek bütçeyle takım yap sonra sezon ortasında yaprak dökümüdaha sinir bozucu diğer türlü en azından 12 adamla ligi bitirip ona göre eldeki kadroya konsantre olursun.Beklentiler belli olur.

Arroyo dönmeyecekse Tutku gelmeli takıma tecrübesiyle guard pozisyonunda iyi katkı sağlar takımımıza birde arkadaşlar şu Maric'i iki aylığına alıp gönderdik eski oyuncumuz Andric gelseydi daha iyi olmazmıydı.

Kalanlar:Ergin Hoca -Ender-Sinan-Micov-Young

Gidenler: Selametle

Gelenler:
1-2numara:Nemanha Gordic,Jamar Smıth-Bo-Brondon Trıche-Taylor Rochestie-Serhat Çetin

3Numara:Jeff Brooks-MarkoPaşa-Kınsey-Cenk Akyol

4Numara:Kleıza-Bertans-Macvan-İzzet

5Numara:TREY TOMPKINS İLK SIRADA -Mırza Begic,Bogan Dubljevıc

Trey Thompkins 5 değil 4, Bojan Dubljevic'i yedirmezler. Mirza birinci pivot olamaz.

Kleiza'yı alacağıma Erceg'i tutarım.

Bo'nun şut ritmi son sakatlığından sonra tamamen dağılmış durumda. Gordic bu seviyenin oyuncusu değil. Cenk mümkünse dönmesin.

Hiç Balkanlara bakmadan alacaksın 5 kıta dışı olacak bitecek. Brezilya ligine bile bakacaksın. Lübnan ligi de fena değil. Hasan Whiteside orada da oynadı.

Seneye gelmesi gereken ve Avrupanin en iyi winner oyun kurucusu diyebilecegimiz Rusyanin Avtodor Saratov takiminda oynayan Courtney Fortsonu oneriyorum.

Bence nizhny de kinsey haric diger oyuncular cok sayi atiyor diye biraz fazla begeniliyor.Buyuk takimlarda cok iyi isler cikartabileceklerini zannetmiyorum.Mesela parakuski sayi atiyor ama rakibide bir okadar sayi atiyor.Samuels I sayi krali yapti.Yani kendi fikrim olarak sanki bana nizhny deki oyuncular biraz istatistik afamlari gibi geliyor.Seneye jordan crawford u gormek isterdim.Su siralarda d leaguede takiliyor.