Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Onur Gürel;n890310' Alıntı:
Vuyukas'ı çok küçümsüyoruz bence

Vougioukas büyük bir fiyaskodan başka bir şey değil. Bir daha düşün derim bence. Valenica maçında da yok bir şey her zaman olduğu gibi. 10 dk 2 sayı. Maalesef olmayacak.
Sisteme göre adam alınır ve açıkça da görülüyor ki Vougioukas ve Jawai ile bu iş olmayacak. En başından belliydi. Jawai zaten olmayacaktı, bunu bile bile risk aldık tutmadı. Artık transfer yapmaktan da geçtim, uzun transferi de durumlar bu haldeyken hayal olur sadece. Elimizdekileri kaybedersek asıl büyük sıkıntı olur.

Jawai ve Vuyukas hiçbir işe yaramadı bundan sonra da pek ümitli değilim.
Kısa pozisyona transfer yapmam ben bu saatten sonra.
Tüm bütçemi uzun transferine harcarım.
Kaliteli 1 uzun gerekli bu takıma.
Yoksa işimiz gerçekten çok zor.

Her hangi bir haber yokmu uzun konusunda ? Laboral maçı'na yetiştirebileceklermi ? Gerçi bir uzun bir kısa lazım ama artık öyle bir oldukki uzun'a eyvallah diyecez.

Beyler burada bahsedilen Powell , Josh Powell ise adam basketbolu bıraktı. Şimdi Houston Rockets staffında.

Elanu tarzı bir adaml jawai ve vuyukas'ı ikiye katlar üçe böler .. Valencia macını izlerken molalarda vuyukas'a bakıyorum .. Adam havluyu beline sarmış panoların orda hayal alemine dalmiş .. Bir kere görüntüsüne bakan birisi bu adamın basketbolcu olduguna inanmaz ... Bu kadar agır ve sertikten uzak pivot mu olur .

Hoca açıklama yapmış; alencia’ya mağlup olan Galatasaray Liv Hospital’da coach Ergin Ataman, Furkan Aldemir’in ayrılışı ile ilgili bir açıklama yaptı.
Valencia’da basın toplantısında konuşan Ataman, ‘Eğer FIBA ve Euroleague ciddi bir organizasyonsa, Furkan Aldemir’in Sixers’a gitmesine izin çıkarmaması gerekir. Maddi sorunlarla ilgili gecikmenin avantajı kullanıldı. Oyunculara yaklaşık 2 aylık bie gecikme var. Zannediyorum ki İspanya’da veya Avrupa’nın diğer yerlerinde de benzer durumlar söz konusu. Oyuncular ihtar çektikten sonraki 5 iş günü sonunda ayrılma hakkına sahip. Eğer Pazartesi günü ödeme yaparsak Furkan kalır. Furkan’ın bizimle 2 yıl sözleşmesi var. 76′ersın oyuncumuzdu menajerler aracılığıyla çalma girişimini beğenmedim. 76′ers oyuncumuzu istiyorsa sezon sonunda gelip kulüple görüşür. Furkan Pazartesi bizimle idmana çıkmazsa kendisine ceza verilecek” dedi.
Ya inş böyledir.

Furkan'ın yaptıgı ihanetin daniskasıdır . Galatasaray'ın icinde bulundugu maddi ve manevi durumu fırsata cevirip gitmek en kolayı . Maddi sorunları bahane edip NBA'nin en kötü takımına giderek kariyerinide riske etti .

Furkan'ın menajeri Avrupa'nın en sinsi menajeri olan Misko. Adam oyuncularını çok iyi pazarlıyor. Bu koşulda Pero Antic bile NBA'ye gitmişti. Furkan ilk başta takımımız ile 1.3 milyon euroluk bir kontrat imzaladıysa burada baş aktör Misko'dur. Tabi daha sonra sanırım bu kontrat düzeldi. Ancak bu seferde ilk maddi sıkıntıda Furkan takımı bırakıyorsa sebebi Misko'dur. Oyuncularının hakkını fazlasıyla savunuyor. Furkan , Misko ile çalışmasaydı bu durumu pek kullanmazdı diye düşünüyorum. Bence Furkan'ın sezon ortasında takımı bırakması yanlış. ( Tabi maaşların aksaması da bir o kadar yanlış ) Çoğu taraftarlarımızın takımda en güvendiği oyunculardan biriydi Furkan Aldemir. Takıma dönme şansı varsa bekleriz ama bu koşulda çekip giderse büyük hayal kırıklığı yaratmış olur.

Furkan'ın ücreti sonradan 1.3 den 900-950 bine indirildi diye biliyordum yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca pivot mevki için şu şartlarda çok ucuza yüksek verimle oynayacak Elonu geliyor aklıma. Hem EL forsumuzu kullanarak ikna edebiliriz, tabi buy out falan filan teferruatları transferi engeller mi bilemem.

Keşke Begic bizde olsaydı. Ya pivot konusunda hem sezon başında akıl almaz hatalar yaptık hem de Furkan'ın ayrılması çok kötü oldu. Vuyukas da Jawai de berbat durumda. İkisi de hayattan bezmiş gibi.

Furkan Aldemir'in takımda kalma ihtimali çok az. Galatasaray; Vitoria maçına kadar bir uzun almak için görüşmelere başladı. Biri Avrupalı 3 üst düzey pivot ile görüşülüyor
(Eyüp Yıldız)

Aklıma Deon Thompson, Dwight Powell ve Dorsey isimleri geliyor @Muhammed Selçuk.

Ben en çok Avrupalı isme takıldım.
Kim olabilir acaba.

Şu anda bu takıma pota altında bekçi görevi görecek, korkutucu, ribaundçu,atletik ve p&r'yi iyi oynayacak bir oyuncu lazım. Umarım bu ölçütlere uygun bir transfer olur.

Abi transfer parası varsa oyunculara ödeyin önce allahaşkına ya.

Şu durumda transfer olsa "nerde bizim maaşımız" diye iyice huzursuzlanacak oyuncular. Yapsan bi türlü yapmasan bi türlü.

Bu arada Raduljica olsa keşke, acayip sevinirdim. Ama maalesef geleceğini sanmam :(

Patrick Young'ı bırakmış Pelican. Nba'den kolay kolay vazgeçeceğini sanmıyorum, D-League'de zorlayacaktır muhtemelen ama bi yoklamak lazım.