Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Murat Özyer : Furkan ile ilgili yarın açıklama olacak. Erkek ve kadın takım hocaları kararlarını vermek üzere, çalışıyoruz.

Bizim basketbol şubeleri kadar şanssız bir şube görmedim iyi oynarsın para ödenmez para ödenir adam sakatlanır adam iyileşir formunu bulamaz.

Rüyamda Jamont Gordon'u gördüm.:D Bizim Karşıyaka ile maçımız vardı oda Karşıyakaya transfer olmuş benchten oyuna girdi 2 dakikada 10 sayı attı bize sonra oyundan çıktı.Bende tvden izliyorum her attıktan sonra Ergin hocaya pis pis bakıyordu.:D

Nolan'ın feshinden elimizde 450-500 bin dolarlık para elimizde kaldı.Furkan'ın kontratından da 900 bin dolar civarı elimizde kaldı.Basketfaul'un haberine göre Furkan ile anlaşmışız ve bonservis alacakmışız.Yaklaşık 500 bin dolar civarı bonservis alsak elimizde 2 milyon dolara yakın bir para kalmış olacak.

Bir değil iki tane iyi transfer yapma şansımız var

Burak Yıldırım;n890573' Alıntı:
Nolan'ın feshinden elimizde 450-500 bin dolarlık para elimizde kaldı.Furkan'ın kontratından da 900 bin dolar civarı elimizde kaldı.Basketfaul'un haberine göre Furkan ile anlaşmışız ve bonservis alacakmışız.Yaklaşık 500 bin dolar civarı bonservis alsak elimizde 2 milyon dolara yakın bir para kalmış olacak.

Bir değil iki tane iyi transfer yapma şansımız var

Yöneticiler böyle düşünüyor mu acaba? Bu takıma haddinden fazla bütçe ayrılmış zaten diyip Nolan'ın artan kontratını hiç kullanmazlar. Furkan'ın kontratıda keza öyle. Gelen 500 binlik sıcak paraylada 2 tane ucuzundan oyuncu alınır.

Ahmet Korkmaz;n890596' Alıntı:
Yöneticiler böyle düşünüyor mu acaba? Bu takıma haddinden fazla bütçe ayrılmış zaten diyip Nolan'ın artan kontratını hiç kullanmazlar. Furkan'ın kontratıda keza öyle. Gelen 500 binlik sıcak paraylada 2 tane ucuzundan oyuncu alınır.

Bence 2 oyuncuya gerek yok.Kısa rotasyonu yeterli.Bir Radjulica çok şey farkettirir.Sezon ortasına geldik.Yarım sezonluk 500 bin dolara çok iyi bir oyuncu bulunur.Rotasyon yeterli olur ama sakatlık olmaması koşuluyla

Patrick Young'un geçtiğimiz sezon gösterdiği performansın özeti; https://www.youtube.com/watch?v=jdug9LNNKMI
Resmi DraftExpress'in oyuncuyla ilgili bilgilerin videolu gösterimi; https://www.youtube.com/watch?v=VFfRR8U0H68

Bilemiyorum kulüp içinden burayı okuyan eden var mı ama bu adamın menajeri ile görüşsünler bi zahmet. D-League yapacağına Avrupayı tercih edeceğini düşünüyorum ki bu ona NBA kapılarını daha kolay açar. Çok fazla maliyeti de yoktur ayrıca. Bonservis bedeli vs. yok, şuan boşta. Tahmini 500k Dolar'a sezon sonuna kadar anlaşabiliriz.

Ramazan Beyhan;n890600' Alıntı:
Patrick Young'un geçtiğimiz sezon gösterdiği performansın özeti; https://www.youtube.com/watch?v=jdug9LNNKMI
Resmi DraftExpress'in oyuncuyla ilgili bilgilerin videolu gösterimi; https://www.youtube.com/watch?v=VFfRR8U0H68

Bilemiyorum kulüp içinden burayı okuyan eden var mı ama bu adamın menajeri ile görüşsünler bi zahmet. D-League yapacağına Avrupayı tercih edeceğini düşünüyorum ki bu ona NBA kapılarını daha kolay açar. Çok fazla maliyeti de yoktur ayrıca. Bonservis bedeli vs. yok, şuan boşta. Tahmini 500k Dolar'a sezon sonuna kadar anlaşabiliriz.

1-Taraftar ile müthiş işler yapabilecek biri. Abdi İpekçi de binlerce taraftarın önünde şov yapar.
2-Gelirse en az Dunston ve Dorsey etkisi yaratır.
3-Tam aradığımız kan.
4-Çok zor gelir.

Patric Young'u 4.5 ay önce yazmıştım, Summer League'de fena bir performans göstermedi. Kontrat aldı ama o rotasyonda kayboldu gitti. Ben şansını Avrupa'da denerse, mutlaka hedefimizde olacağını tahmin ediyorum..

O kadar bütçe açıldı Nolan ve Furkan'dan iyi iki uzun ve bir kısa alabiliriz. Boşta adamlar var sonuçta kısa rotasyonumuzda çok rezil.

Oyunculara maaşları ödenmiyorken hangi parayla kimi alabiliriz veya kim gelir? D-League'den oyuncu bakıyoruz, bakalım bakmasına ama adam Amerika'dan kalkıp maaşların ödenmediği bir kulübe gelir mi veya o adama "Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz" konusunu anlatıp kabul ettirebilir miyiz ?

Kizilyildiz macından hala ders cikarmamis bir yonetim var .. Elimizde Furkan olmasina ragmen adamlar bize kök söktürmüş . Güç bela uzatmalarda kazanmayi basarmistik . 7 kisi ve Jawai+Vuyukas isimli cisimler ile nasil kazanacagiz ? Laboral'in Olimpiakos macını izledim. Adamlar f4 adayı gibi basketbol oynadi.. Şiir gibi .. Cok formdalar. İşimiz yaş.

Eyüp yıdız siyahi bir pivot'la anlaşıldığını söyledi,bugün belli olur galiba. Bu arada huertel neden yok ? gecen maç 2 teknik foul aldığı içinmi ?