Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Yakup Cengizhan;n890232' Alıntı:
Ergin hoca yöneticiler görüşürse furkan'ın geri dönme durumu var dedi. Varmı bu konuda bir bilgi ?

Furkan resmi olarak hala bizim oyuncumuz. Philedephia ile anlaştı ama resmi olarak sözleşme imzalıyamıyor federasyondan fesih işlemleri tamamlanana kadar . O süre zarfında yöneticiler oturup konuşur ve ikna ederse evet öyle bir durum olabilir. Ama olur mu ben zannetmiyorum

Torku Selçuk Üniverstesi'nde Sean Williams muzzam bir uzun, ribaunt alır, blok yapar hemde epeyce, orta mesafe şut sokar Arroyo ile inanılmaz ikili oyun oynar şartla zorlansa furkanın yerini en iyi şekilde doldurur.Ama bu parasızlıkta zor olur herhalde.

Geçtiğimiz sezonun final serisine gelecek olursak… Galatasaray Liv Hospital yönetimi ezeli rakibiniz karşısında 7. maça çıkmama kararını aldığında ne hissettin? O dönemden bize aktarabileceğin ilginç diyaloglar var mı?Manuchar Markoishvili

Yedinci maça çıkmama kararı alındığında kendimizi çok kötü hissettik çünkü bu final serisinin son maçıydı. Sonuçta bu yönetimin aldığı bir karardı ve buna saygı duymak zorundaydık. Bu konuda söyleyebileceklerim bu kadar.

Elbette takım içerisinde çok ilginç konuşmalar geçti; ancak bunları sizinle paylaşamam :)

Türkiye Basketbol Ligi’ni takip etmeyi sürdürüyor musun? Bu sezonki favorin hangi takım?

Kesinlikle Türkiye Basketbol Ligi’ni takip ediyorum ve Galatasaray’in şampiyon olmasını çok istiyorum. Umarım ki takım problemlerini çözebilir ve şampiyonluk için mücade eder!

Hazır yeri gelmişken Furkan Aldemir’e yeni macerasında iyi şanslar diliyorum. Furkan her zaman en iyisini hak eden bir insan.

Final serisi cıkmamak o gün ne kadar doğru kararsa bügün o kadar yanlış karar olduğunu görüyoruz.Bugün o kararları alanlara Galatasaray cok büyük bir maddi ve manevi olarak zararlara uğrattı.

Her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır.Cemal Nalga olayı olmasaydı belkide şube bu kadar ilgi görmeyecekti.Bu olayada böyle bakmak istiyorum.

Mustafa Yalcin;n890260' Alıntı:
Bu arada Bobby Brown Happy Turkey Day everbody diye bir tweet attı . acaba diyorum ama yöneticiler aklıma gelir sonra
Ordaki turkey,hindi olarak kullanılmıştır. Şükran günü dolasıyla.

Vuyukas'ın bu maç kendini göstermesini bekliyorum. Süre alacağı garanti, bunun bilincinde oynamakla ne de olsa hoca beni oyuna 3 dakika sokar sonra geri alır düşüncesiyle oynamak arasında ciddi fark olucaktır.

Basketbolda seyircinin ne kadar etkili olduğunu dün oynana Vitoria-OLY maçında tekrar gördüm o kadar iyi bir basket seyircisi vardı ki ortada olan tüm düdükleri lehlerine çevirdiler.

Adı yazılan uzunlar genelde tırt uzunlar. Nba'den uzun getirme planı varsa Boston'da süre alamayan Dwight Powell düşünülebilir. Hem şutu var hem de uzun bir oyuncu.

Veysi Deniz Baskın;n890375' Alıntı:
Adı yazılan uzunlar genelde tırt uzunlar. Nba'den uzun getirme planı varsa Boston'da süre alamayan Dwight Powell düşünülebilir. Hem şutu var hem de uzun bir oyuncu.

Ergin Hoca'nin son açıklamalarindan ve şube yöneticisinin hocaya karşı verdiği demeçlerden sonra bence transfer yapmayacaklar Ergin Hoca başarısız olsun diye.

Transfer yapmayacaklar. Böylelikle ya Ergin Hoca'nin isyan etmesini ve kendisinin istifa etmesini sağlayacaklar. Ya da Ergin Hoca'nin özellikle Euroleague'de elenmesi ve başarısız sonuçlardan sonra kovulmasını sağlayacaklar.

Komplo teorisi mi oldu ???

Powell beğendiğim bir oyuncu sert ve mücadeleci bir yapısı var D-League'e gönderildi diye hatırlıyorum.

Mali konular olmasa NBA'den alınabilecek çok iyi oyuncular var boşta Aaron Gray-Bernard James falan bizim için ideal uzunlar.

Kısa için AJ Price serbest bırakıldı geçici kontrat aldığında Pacers'ta çok iyiydi bu sezon.

Tunahan Kıyak;n890428' Alıntı:
Powell beğendiğim bir oyuncu sert ve mücadeleci bir yapısı var D-League'e gönderildi diye hatırlıyorum.

Mali konular olmasa NBA'den alınabilecek çok iyi oyuncular var boşta Aaron Gray-Bernard James falan bizim için ideal uzunlar.

Kısa için AJ Price serbest bırakıldı geçici kontrat aldığında Pacers'ta çok iyiydi bu sezon.
Hacı seni severim biliyorsun ama Aaron Gray'i Küçükçekmece Belediyesi Sokak Basketbolu Turnuvası için bile takımıma almam. :)

Veysi Deniz Baskın;n890429' Alıntı:
Hacı seni severim biliyorsun ama Aaron Gray'i Küçükçekmece Belediyesi Sokak Basketbolu Turnuvası için bile takımıma almam. :)

Eyvallah sağolasın da doğru düzgün uzun bulamadım piyasada boşta olan hücum sıfır falanda ribaund falan çeker pota altında alan kaplar en azından Oden falan yazsam hayalcilik olurdu.

Bir dönem Kingste bulunan Sim Bhular'ı bile düşündüm yada Milicic'i balıkçılıktan döndürmeyi falan ama piyasa çok boş iyi olanlarda bizi reddediyor zaten.

Hocam bu arada NBA bölümüne Cousins'in MVP'ye yakın performansını da değerlendirirsin bir ara :D