Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Radu şampiyonada izlediğim kadarıyla sert bir uzun, post oyunu var, ribaundu var , bazen kolay atışları kaçırsa da güzel istatistikler yapar, tam bir pivot ve bize güzel gider, çok şey değiştirir. Ajinca hayâl gibi nasıl ihtimal dahilindeymiş şaşırdım, umarım alırız da hepimiz şok oluruz. Young'ın fiziği Howard tarzı, çok güçlü, uyum sorununa gelirsek kısa oyuncu olsa neyse de uzun oyuncunun uyum sorunu olacağını sanmıyorum ki Young Avrupa'da yapacağı patlamayla NBA'den kontrat alabilir tekrar, yaşı genç ve çok hırslı, bence duman eder potaya yakın aldığında topu. Bunlardan daha isimli, ağzımızı açık bırakacak biri kimmiş çok merak ettim açıkcası.

jawai ve vuyukas'dan bir an once kurtulup 2 tane saglam pivot alabilsek muhteşem olur .. Olasi bir pivot transferinden sonra Bu iki gereksizin kontenjan israfi yapmasına tahammül edilmemeli. Bugun 5 sayı ortalamasıyla oynayan rakovic 30 sayi atıyorsa o takımın pota altı coktan okeye dönmüştür . 37 yasında kerem nereye kadar savaşabilir ? Erceg zaten hücum opsiyonlu bir oyuncu savunma yapmıyor ..

Burak Yıldırım;n890630' Alıntı:
Radjulica gelsin, Young tecrübesiz, adaptasyon durumu var.Eyüp Yıldız 3. biri var, o gelirse yer yerinden oynar diyor

Yahu ortalama bir final eight takımıyız. 3 aydır NBA'in önemli takımlarından birinde idman yapan, SummerLeague'de oynamış bir oyuncunun nesi tecrübesiz? Ajinca'yla final four'a takım sokmuşsunuz.

Foruma uzun zamandır yazamıyorum. Son yaşananlara inanılmaz üzülüyorum, kabullenemiyorum. Bu yöneticiler Galatasaray'ın isminin büyüklüğünü kaldıramıyorlar, ismimizi lekeliyorlar. Ben transfer konusunda sıkıntılıyım daha oyunculara para veremiyorken transfer yapmak çok kötü geliyor.Diğer oyunculara haksızlık. Sadece Arroyo'ya para verilmişse bu daha kötü. Arroyoyu çok seviyorum, benim için basketbolun Hagi'sidir lakin basketbol bir takım oyunu ruhla, kolektivizmle oynanır. Bu kadar bir ayrım yaratmak doğru değil. Furkan'a bir şey diyemiyorum bizim onda, onun bizde emeği çok ama keşke biraz daha sabretseydi philadelphia'ya gitmezdi, yazık olacak. Miskonun allah belasını versin. Son olarak eurolig maçına kadar bir uzun almazsak sanırım eleneceğiz. Bir de jamont'u alalım Arroyo kaç dakika oynuyor yazık. Erceg'e de laf edenler adam nerdeyse 40 dk oynuyor. Tüm oyuncular ortaya karakter koymaya çalışıyorlar umarım yönetimde bir şeyler yapar artık. Lakin burda büyük iş taraftara düşüyor salonu doldurup basketçilerimize yanlarında olduğumuzu göstermeliyiz. yönetime de amatör branşlara sahip çıkmalarını sağlayacak kamuoyu yaratmalıyız. Bu bize bağlı.

Foruma uzun zamandır yazamıyorum. Son yaşananlara inanılmaz üzülüyorum, kabullenemiyorum. Bu yöneticiler Galatasaray'ın isminin büyüklüğünü kaldıramıyorlar, ismimizi lekeliyorlar. Ben transfer konusunda sıkıntılıyım daha oyunculara para veremiyorken transfer yapmak çok kötü geliyor.Diğer oyunculara haksızlık. Sadece Arroyo'ya para verilmişse bu daha kötü. Arroyoyu çok seviyorum, benim için basketbolun Hagi'sidir lakin basketbol bir takım oyunu ruhla, kolektivizmle oynanır. Bu kadar bir ayrım yaratmak doğru değil. Furkan'a bir şey diyemiyorum bizim onda, onun bizde emeği çok ama keşke biraz daha sabretseydi philadelphia'ya gitmezdi, yazık olacak. Miskonun allah belasını versin. Son olarak eurolig maçına kadar bir uzun almazsak sanırım eleneceğiz. Bir de jamont'u alalım Arroyo kaç dakika oynuyor yazık. Erceg'e de laf edenler adam nerdeyse 40 dk oynuyor. Tüm oyuncular ortaya karakter koymaya çalışıyorlar umarım yönetimde bir şeyler yapar artık. Lakin burda büyük iş taraftara düşüyor salonu doldurup basketçilerimize yanlarında olduğumuzu göstermeliyiz. yönetime de amatör branşlara sahip çıkmalarını sağlayacak kamuoyu yaratmalıyız. Bu bize bağlı.

Furkan'ın alacaklarından vazgeçmesiyle ve bonservisinden kazandığımız parayla 700-800 bin dolar arası bir kaynak ortaya çıktı. Bu paraya rahatlıkla bir transfer yapılır, üstüne para bile kalır.

Bir zahmet oyunculara da ödeme yapılsın artık...

Can Altıntığ Trabzon Medical Park'ta.
Jaka Lakovic Royal Halı Gaziantep'te.
Huertel Anadolu Efes' e çok yakın.
Eric Maynor Fenerbahçe Ülker'e çok yakın.

Rakiplerimiz transfer yapmaya devam etsin bizim yöneticiler de uyuyadursun.

Can Altıntığ Trabzon Medical Park'ta.
Jaka Lakovic Royal Halı Gaziantep'te.
Huertel Anadolu Efes' e çok yakın.
Eric Maynor Fenerbahçe Ülker'e çok yakın.

Rakiplerimiz transfer yapmaya devam etsin bizim yöneticiler de uyuyadursun.

Furkan Dillice;n890651' Alıntı:
Yahu ortalama bir final eight takımıyız. 3 aydır NBA'in önemli takımlarından birinde idman yapan, SummerLeague'de oynamış bir oyuncunun nesi tecrübesiz? Ajinca'yla final four'a takım sokmuşsunuz.

Kaç defa Patric Young'ı seyrettiniz?Adam 92 doğumlu.İlerde önemli oyuncu olabilir ama bize şu an sağlam katkı verecek oyuncu gerek.Patric Young'ın serbest atış yüzdesi %49.Geliştirmesi gereken çok yönü var.

Ted Koleji'nin 2 gün önce transfer ettiği Dexter Pittman'de senin bahsettiğin özelliklerde biri.Hatta Patric Young'dan daha fazla süre bulmuş ve 5 sezondur NBA'de oynayan bir oyuncu.Çok büyük bir özellik değil yani NBA'de 3 ay havlu sallamış oyuncuyu almak.

Ajinca'ya gelince evet gelirse final four adayıyız diyorum.Ben bu sözü bugün söylemedim.Sezon başında da bu kısa rotasyonuna iyi bir uzun eklersek final four adayı olurduk diyordum.Şİmdi de aynı şeyi söylüyorum

Ajinca şu an Avrupa'ya gelirse Tomic ve Kristic ile Avruopa'nın en dominant uzunu olur.

Bizi ortalama bir final eight takımı olarak değerlendirmişsin.Peki ortalama bir final eight takımının iyi bir takviyeyle final four'a girmesinden daha doğal ne olabilir

Murat ozyer'den hayırlı bir cevap beklemek abes olurdu :) Keyifleri bilir .. Formda laboral gelir +10 yapar gider .. Ha ! ondan sonrada uzun falan almaya kalkmasınlar .. Atı alan üsküdarı geçmiş olur.

Murat Özyer ve şube yöneticisinin amacı zaten yetiştirmemek.
Böylece Laboral'e kaybedince Euroleague'den eleneceğiz.
Daha sonra da Ergin Ataman başarısız oldu diye gönderilecek.
Allah hepinizin cezasını versin çıkarci, hain, vicdansiz heriler !!

Patrick Young'ı herkesten önce bence yazdım draftta seçilemediği günlerde. Hatta sonra Beşiktaş mevzusu filan da dönmüştü yazın. Fakat ben hep onu rotasyonu tamamlayan , patlama yapıp takımı ateşlendiren bir oyuncu olarak gördüm. 30 dakika civarı süreler çok Young için. Bir de şunu söyleyeyim ; Young'ın herhangibir hücum repertuarı yok. Ciddi anlamda yok. Ama şunu söyleyeyim ortayı kapatır. O fiziğe göre ayakları gayet hızlı sayılır. Young bir fırsat transferidir ancak bir fırsat transferi için doğru zaman ve doğru takım mı bunu bilmiyorum.

Başında Murat Özyer olan bir şubenin iki haftada transfer bitirmesini beklemek hayalcilik olur zaten. Adam şubeyi baltalamak için elinden ne geliyorsa yapıyor, inanılır gibi değil!

Laboral maçında iş yine bize düşecek, nolur alın biletinizi ve takımı yalnız bırakmayın. Özyer gibilerinin değil bizim yüzümüz gülsün.

1 Pivot alınacak. Bazı arkadaşlar iki pivot gelsin demiş keşke ama zor. Radu takımında kalacağını açıkladı. Ben Ajinca'nın geleceğini düşünmüyorum Young gelsin bence hem kalan parayla ödemeler yapılsın Young'ı izlediğime göre pota altını karartabilir o fizikle adam at gibi. Ajinca gelirse iyi para alır ama Young daha az paraya imza atar bu sıkıntılı dönemde çok para vermek huzursuzluk yaratır.