Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Young'un hücum repertuarı kısıtlı oldugu soyleniyor ama Vuyukas'ın repertuarı varda ne oluyor ? Kagıt helva gibi oyuncu .. Pota altını karartsın , bloklar ve sert savunma ile savunmayı toparlasın kafi .. Hücumda arroyo ona bol bol alley oop pozisyonları hazirlar

Young son derece tecrübesiz, profesyonel olarak yarım sezon bile geçirmedi.Tek uzun olarak almak çok riskli.Önemli bir oyun hırsı var ancak temel fundemental eksiklikleriyle bu agresifliği birleştiğinde çabuk faul problemine girmesi muhtemel.Alacağımız pivotun uzun süre sahada kalması gerekecek.Euroleague'de biraz tecrübeli bir uzun 10 dakikada 3-4 faul aldırır buna

Serbest atış yüzdesi yerlerde.Hücumda smaç dışında hiçbir tehditi yok.Bana Furkan'ın 1-2 sezon önceki halini hatırlatıyor, ya da geçen sene ki Corlton İverson

Arkadaşlar pek güvenmesemde twitter'da kazım sönmez diye biri var. Pivot'un top 16 zora girmedikçe alınmayacağını yazdı. Hoca top 16 dışında kalan takımlardan almak istiyormuş pivot'u o isim'de; shane lawal diyor. Böyle olursa ki ummuyorum yandı gülüm keten helva...

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Can Topsakal Açıklamalar Yaptı :

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Can Topsakal, takımdan başka ayrılan oyuncu olmayacağını söyledi ve "Ocak ya da Şubat ayında transfer hamlelerimiz olacak." dedi.

Bütün oyuncularla konuştuğunu ve ödemeler konusunda anlaşmaya varıldığını ifade eden Topsakal, "Zoran Erceg, Carlos Arroyo veya başka oyuncuların ayrılacağı yolundaki haberler doğru değil. Nathan Jawai, Ian Vouigoukas ve Pietro Aradori de istesek kalırlardı ancak onlardan bir katkı alamadığımız için ayrılmalarına göz yumduk. Diğer bütün oyuncularımızla anlaştık. Zaten hiç ödeme yapılmadığı da gerçek değil. Bazı ödemeler yaptık, kalanı da bir plana bağladık." diye konuştu.

Bir dönem genç oyunculardan da yararlanılacağını, Ocak veya Şubat ayında hamleler yapılacağını ifade eden Topsakal şöyle devam etti:
"Kadromuzda bize katkı verenler kaldı, katkı veremeyenler gitti. Daha sonra yapacağımız hamle ile eksik bölgeleri takviye edeceğiz. Ben ligde yarı finale, hatta finale kalacağımıza inanıyorum. Avrupa'da da devam edeceğimiz kupada iddiamız sürecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Açıklamaların doğru olduğunu kabul edersek Ocak sonrası için;

Arroyo - Ender
Jamont - Pocius - Sinan
Micov - Göktürk
Erceg - Murphy - Ege
Young - Kerem

rotasyonuyla mücadele edebiliriz. Jamont ve Erik Murphy isimleri dolaşıyordu, gerçekleşir diye düşünüyorum...

Açıklamaların doğru olduğunu kabul edersek Ocak sonrası için;

Arroyo - Ender
Jamont - Pocius - Sinan
Micov - Göktürk
Erceg - Murphy - Ege
Young - Kerem

rotasyonuyla mücadele edebiliriz. Jamont ve Erik Murphy isimleri dolaşıyordu, gerçekleşir diye düşünüyorum...

Pota altında net 5 numara ihtiyacı var.
Murphy etkisiz bir isim olur savunmada.
Ayrıca istemesekte Kaya Peker ismi dolaşıyor.
Bakalım Jamont'a evet diyecek mi Ergin Hoca. Umarım gerçekleşir bu transfer.

Pota altında net 5 numara ihtiyacı var.
Murphy etkisiz bir isim olur savunmada.
Ayrıca istemesekte Kaya Peker ismi dolaşıyor.
Bakalım Jamont'a evet diyecek mi Ergin Hoca. Umarım gerçekleşir bu transfer.

2013 Türkiye Kupası finalini izleyen birinin Kaya Peker transferine sıcak bakabileceğini düşünmüyorum. Deseler Kaya Peker takıma gelecek ve takım düzlüğe çıkacak yine istemem Kaya'yı. Trabzon'da , Tofaş'ta falan takılsın.

Ali Karadeniz'in de ismi geçiyor. Hücum olarak Kaya'dan daha fazla katkı verebilir. Jamont - Ali - Pivot transferlerini yapıp transferi bitirebiliriz. Pota altı için yapılan tercihlerin cezasını çekiyoruz bu dönem maalesef.

Geçmiş ödemelerin tamamı yapılmış sanırım asıl sormak gereken soru şu madem tüm ödemeler yapılabiliyor neden beklenildi bu kadar ya da bayan takımına hala neden ödenmiyor ?

Geçmiş ödemelerin tamamı yapılmış sanırım asıl sormak gereken soru şu madem tüm ödemeler yapılabiliyor neden beklenildi bu kadar ya da bayan takımına hala neden ödenmiyor ?

Daha önce de geçmiş ödemelerin tamamının yapıldığı söylenmiş ama gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı. Gerçekten borç kalmamış olsa Özyer, Topsakal ikilisi en az 10 mikrofona konuşur, twitterdan ve resmi siteden açıklama yaparlardı :)

Yazık bu kadar hatalı transfer ve daha da vahim ödemelerini alamadıkları için giden oyuncular. Duygun Yarsuvat'ı beğenmesemde son çıkışı doğruydu. Hadi kongre üyesi Bizanslılar sahip çıkın kulübe.

Şu anda yönetimin basketbol branşının sorunlarından çok daha önemli gündem maddeleri var. Mesela:
1- Adanın geri alınması gerekiyor; çünkü işletmeci kulübe bırakın yardım etmeyi selamı bil çok gören rozet Galatasaraylılarına çayı kahveyi kazık fiyattan satıyormuş. Holdin sahibi, anlı şanlı mevki sahibi sayın büyüklerimize çok geliyor bu durum ve acilen çözüme kavuşturulması gerekiyor.
2- Kulübün profesyoneli diye binlerce euro ödenen maaşlı elemanlar (örnek çok sayın özyer gibi) çalışmazsa hiç bir iş yürümez; o nedenle tasarruf için çaycıyı, güvenlikçiyi işten çıkartarak idari tasarruf hamlesi yapılıyor. Çünkü çayı makineden, güvenliği kameradan sağlarsınız ama Özyer'in katkısını kimden sağlarsınız?
Şimdi elimizi vicdanımıza koyup düşünelim.Bu gibi çok önemli sorunlar çözülmese, adada kazıklanan kodamanların yarasına merhem olmazsak, tasarruf sağlayıp para biriktirmezsek nasıl düzlüğe çıkar bu kulüp? Sabredeceğiz...
Yönetime destek için çözüm planım var. Millî piyango biletimi aldım, çeyrek olduğu için 50 milyondan 12 buçuğunu kazanıp, bir iş kurup (işe sonra karar vereceğim çünkü ne yeteneğim ne de babadan miras fabrikam yok) büyük adam olucam ve bir kaç kuruşa sponsor olucam takıma. Herhalde hiç bir firmayı ikna edemeyip hasta bakıcılara el açanlar bana hayır demez.

Murat Özyer'e verilen maaş yıllık 480 bin avro sgk osu busu ile 750 bin avrodur yıllık maliyeti. Yani çok rahat üst düzey bir oyuncu alırsın kadınlar da 2 oyuncu alırsın.

Lamont Hamilton hakkında detaylı bilgi verebilecek olan var mı? Aradığımız isim olabilir mi?