Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Ergin hoca genç oyunculara ihtiyacımız var , Young gibi dedi. Gordon ve Hamilton belki iptal olabilir nba den oyuncu alınabilir yada elenen euroleague takımlarından.

alacağımız 2 yabancı ligde de oynayabilcek di mi lisans hakkımız daha var? 1 tane de yerli kapatabilsek süper olur aslında misal serhat çetin gibi hiç süre alamayan oyuncular ucuza gelir diye düşünüyorum.

Bugün sahada olsan sen de en az bu 7 aslan yürek kadar savaşırdın biliyoruz. Ama olsun, yolumuz uzun sen bir an önce dön takımımıza. Maç başında ve sonunda arkadaşlarının yanındaydın.. Gülümseyerek...Uzun zamandır senin bu şekilde gülümsediğini hatırlamıyoruz. Erceg gülsün, biz de gülelim

Liv Hospital senelik 1 milyon veriyor demişti Ergin hoca geçtiğimiz günlerde röportajında sitem ederek. Yukarıda arkadaşın da yazdığı gibi Young gibi NBA'den uzun-kısa birini daha koparamazmıyız, çok iyi olur.

Hoca maç sonu iki takviye yapılacağını söyledi. Umarım isabetli tercihler yaparız.

[video=youtube_share;5OpzpOnHpQU]http://youtu.be/5OpzpOnHpQU[/video]

Bayern Münih top 16'da olamayacak.
John Bryant tam Ergin Hoca'nın seveceği tarzda bir oyuncu. Şutu olan bir pivot. Yeterli bütçe olmuş olsa cuk diye oturacak bir transfer olurdu.
Radulijca veya Mejri'den biri de iyi hamle olurdu.

Umarım Domercant ve Jawai örnekleri ders almamızı sağlar. Hadi Jamont neyse de Hamilton en az Jawai kadar büyük bir risktir.

Yerinde ve doğru hamleler yapabiliriz umarım.

Aslında bunlardan önce Erceg'i kadroda tutup bundan sonra Furkan benzeri olaylar yaşanmasın diye sağlam adımlar atmalıyız.

Bakalım neler göreceğiz.

Begic Laboral'le iki aylığına imzalamıştı, sözleşmesi bitti, kapabilirsek çok iyi olur. Ya da eğer bir şekilde kaynak oluşturulabilirse Lawal için bir daha teklif götürebiliriz Sassari'ye. Cedevita'da Miro Bilan var, iyi katkı verdi bu sene, Andric'in biraz daha kalıplısı gibi düşünün. İkili oyunlardan bol bol ekmek çıkarır, o düşünülebilir buy-outla. Bonsu Hapoel'den ayrılmış, bilmiyorum en son ihtimal olarak düşünülebilir. Hem EL'yi, hem koçu, hem de takımı avucunun içi gibi biliyor sonuçta.

Kısa için ise en kuvvetli aday Gordon sanırım.

Ligde Göktürk ve Ege'ye mutlaka daha fazla süre vermemiz gerek artık. Onların da kafa olarak kendilerini daha fazla mücadeleye alıştırmaları şart.

Rus rublesi dolar karsisinda resmen eridi. Klupler cok zorlanacaktir bu durum karsisinda.Bazi isimlerini seve seve birakabilirler.
Erceg cok yuzdeli atan bi isim ama oly yi 74 te tutup savunmada yardimi hatirladik.Sahsen ben 85 atip bol bol turnike yiyen bi takim istemiyorum.Ama kac lisans hakkimiz kaldi o da ayri bir sorun.2 ise kalmasi gerekir tabi.

Kaya Peker'e teklif goturulmus deniliyor.. Fakat benim favori adayim Zaza Pachulia olmadi en kotu Ali Karadeniz rotasyon icin.. Tabii Zaza Pachulia'yi transfer edecek guclu bir yonetim var mi soru isareti..Degil guclu yonetim vasat bir yonetimimiz bile yok..Icler acisi durumdalar.

Kaya Peker'e teklif goturulmus deniliyor.. Fakat benim favori adayim Zaza Pachulia olmadi en kotu Ali Karadeniz rotasyon icin.. Tabii Zaza Pachulia'yi transfer edecek guclu bir yonetim var mi soru isareti..Degil guclu yonetim vasat bir yonetimimiz bile yok..Icler acisi durumdalar.

Kulübün parası yok siz Zaza diyorsunuz. Koltukta oturan boş küme geçen mali kurulda dedi ki sahip çıkın şubelere lakin kimse oralı bile olmadı.

Kaya Peker denen karaktersize bu takımın formasını layık görenler umarım hemen bu zavallı düşüncesinden vaz geçer. İnanmak istemiyorum böyle bir transfere.

Bayern Münih top 16'da olamayacak.
John Bryant tam Ergin Hoca'nın seveceği tarzda bir oyuncu. Şutu olan bir pivot. Yeterli bütçe olmuş olsa cuk diye oturacak bir transfer olurdu.
Radulijca veya Mejri'den biri de iyi hamle olurdu.

Umarım Domercant ve Jawai örnekleri ders almamızı sağlar. Hadi Jamont neyse de Hamilton en az Jawai kadar büyük bir risktir.

Yerinde ve doğru hamleler yapabiliriz umarım.

Aslında bunlardan önce Erceg'i kadroda tutup bundan sonra Furkan benzeri olaylar yaşanmasın diye sağlam adımlar atmalıyız.

Bakalım neler göreceğiz.

Yönetimin bütçe bahanesi olmaması lazım çünkü 4 oyuncumuz gitti bu 4 oyuncunun bütçesiyle 2 tane iyi oyuncu alınabilir 1 uzun 1 kısa...

4 oyuncu gitti de Aradori ve Vou'nun Fiba'ya başvurup ödenmeyen paralarını almak için uğraşacağı söyleniyor.Yani 4'ü gitti bütçe açıldı adam alalım demek çok doğru mu bilemiyorum zaten yine 2 adam alsak bu sefer de onların parasını ödeyemeyiz.

Önce düzgünce paraları ödesinler,oyuncuların haklarını gasp etmesinler,sonra transfer de yaparlar.Yapmasalar da olur elbet bir ara bütçe ve mali işler daha da yoluna girer,yolumuza bakarız.Bu sene yüzünden piyasada adımız itibar kaybı görecek seviyeye geldi basketbolda.