Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Bu Kazım Genç kolpacının önde gideni. Ayrıca Galatasaray TOP 16'yı haketmedi diyecek kadar basketboldan bi haber, şuursuzun teki. Herkes istediği mesajı yazmakta özgür ama bence bu meczubun adı GSBasket'e yakışmıyor.

Ayrıca Ergin hoca bile transfer konusunda henüz net bi isim belirlemediğini söylerken bu herif nerden biliyormuş acaba gelecekleri ki :)

Ergin Hoca isimleri bugün belirleyeceklerini, Pazartesi yönetime bu isimleri sunacaklarini ve Cuma gününe kadar transferlerin yetiştirilmeye çalışacağını söyledi dünkü programda.

Ayrıca Young gibi 2 transfer daha yapabilirsek bu gruptan çıkarız dedi. Hatta yanlış duymadım ise final four bile yaparız dedi.

Heyecanlandim Hocanın konuşmalarından sonra.
Takıma için hayırlı transferler olur umarım :)

Bu Kazım Genç kolpacının önde gideni. Ayrıca Galatasaray TOP 16'yı haketmedi diyecek kadar basketboldan bi haber, şuursuzun teki. Herkes istediği mesajı yazmakta özgür ama bence bu meczubun adı GSBasket'e yakışmıyor.

Ayrıca Ergin hoca bile transfer konusunda henüz net bi isim belirlemediğini söylerken bu herif nerden biliyormuş acaba gelecekleri ki :)

Orasını bilemeyeceğim, sadece konuşulanları yazdım ben. Bu arada transfer işleri de çokta gizli yürümüyor, bizim kulüpte düşünülen bir adam varsa hem nete haberleri düşüyor.

Ergin Hoca isimleri bugün belirleyeceklerini, Pazartesi yönetime bu isimleri sunacaklarini ve Cuma gününe kadar transferlerin yetiştirilmeye çalışacağını söyledi dünkü programda.

Ayrıca Young gibi 2 transfer daha yapabilirsek bu gruptan çıkarız dedi. Hatta yanlış duymadım ise final four bile yaparız dedi.

Heyecanlandim Hocanın konuşmalarından sonra.
Takıma için hayırlı transferler olur umarım :)

Ergin Hoca bugüne kadar bize verdiği hemen her sözü tuttu. Eğer yönetim ona verdiği veya vereceği sözleri tutarsa final four sözünü de tutacaktır hocam. Ama bu yıl ama gelecek yıl ama bi sonraki yıl elbet tutacaktır.

Final Four'u videonun sonlarında espiri amaclı söyledi ergin hoca .. Özetle ; Young gibi 2 oyuncu daha bulabilirsek , bakarsın final four bile oynariz dedi :) Şu ölüm grubundan cıkmak 10 final four'a bedeldir .

Yalnızca transfer dönemi hortlayan sosyal medya maymunlarına itibar etmemeniz için daha kaç transfer dönemi geçmesi gerek?

Burada konuşulan isimler dahi çok daha kıymetli. Patrick Young bunun güzel örneğidir zira sözde duyumcular "Krstic imzaya kalmış!!!111" diye feryat ederken burada Young 'ı tanıtan, alınabilir diyen arkadaşlar vardı.

Genç kazım yalancının önde gideni itibar etmeyin. Bracey wrihght olursa iyi olur ciddi bir skorer ve savunması'da iyi,oyunuda okuyabiliyor. Garcia'a gelince;sacremento kings hayranı biri olarak geo petri'nin kings'e kazandırdığı alt sıralardan enfen bir oyuncu. Avrupa'da rahatlıkla fark yaratır 5*5 bir oyuncu ama ben şuan avrupa'ya gelmesini imkansız diyorum hatta gelse bile bize yedirmezler gibi.

Ergin Ataman'dan Transfer Konusunda Açıklamalar :

Kadrolarını iki oyuncuyla güçlendirmek istediklerini bildiren Ataman, “Transfer konusunda yönetim bizden isim bekliyor ama henüz aradığımız niteliklerde bir isim tespit edemedik. Jamont Gordon adaylarımızdan birisi ama onun da bir senedir oynamıyor olması bizi düşündürüyor. Önceliğimiz pota altına iyi bir uzun bulabilmek ama maalesef şu anda öyle serbest bir oyuncu yok. Dışarıdaki bazı takımlarla temaslarımız var. Herhalde bugün, yarın içlerinden bir uzun, bir kısayı tercih edeceğiz. Çünkü bu şekilde yürümez” diye konuştu.

Umarım bu sefer sakat oyuncu almak gibi bir hata yapmayız,Bracey Wright ismi geçmiş sanırım son yıllarda ismi sürekli bizimle anılıyor diye hatırlıyorum fena oyuncu değildir ama daha iyisini bulabilir miyiz bence ona bakmak lazım ama Jamont gibi bir riske girmek yerine Bracey Wright bence de daha mantıklı olur.

Uzun konusuna gelince Miroslav Raduljica boşa çıkmış sanırım eğer öyleyse şartları zorlayıp alabilirsek bence fevkalade olur ama maddi anlamda daha ucuzuna yöneleceğiz gibi geliyor bana.

Şu an ihtiyacımız olan oyuncular,hücumundan çok savunmasıyla katkı vermeli bize. Bu yüzden kısa olarak Justin Carter bana hala en mantıklı gelen tercih.Uzun olarak ben şutu olan uzun olması gerektiğini düşünüyorum,Erceg-Patric ve Kerem-Şutör tarzı rotasyonlar yapabilmek için,fakat şu ana kadar çıkan isimler bu yönde değil.

Şu an ihtiyacımız olan oyuncular,hücumundan çok savunmasıyla katkı vermeli bize. Bu yüzden kısa olarak Justin Carter bana hala en mantıklı gelen tercih.Uzun olarak ben şutu olan uzun olması gerektiğini düşünüyorum,Erceg-Patric ve Kerem-Şutör tarzı rotasyonlar yapabilmek için,fakat şu ana kadar çıkan isimler bu yönde değil.

John Bryant en iyi isim sizin kriterlerinize göre.

Uzun zamandır yazamıyordum sitedeki sıkıntıdan kaynaklı, tekrar yazabiliyor ve renkdaşlarla bu takımın heyecanını yaşıyor olmak çok iyi.

Şimdi bizi geçen sene başarılı yapan neydi? Savunma ve ikili oyunlar. Savunmada hem Furkan hem de Bonsu´nun caydırıcılığı vardı. Onları forvetlerde Manuchar ve Malik´le destekliyorduk. Resmen rakip dallara takılıyordu. Bu sene ise daha kırılgan bir yapımız var iki sebepten birinci pivot mevkii caydırıcı değil. Young da henüz o seviyede değil. Gelecek pivotun hem kalıbıyla hem de caydırıcılığı ile orayı kapatması lazım. Bu zamanda bulmak kolay mıdır? Değildir ama Radulija için de sıkıntı yaşıyor parasını ödeyebilir miyiz bilmiyorum ama denenebilir. NBA´den oyuncu bakıyor Ergin Hoca büyük ihtimal ve genç dinamik biri daha gelebilir. Para problemimiz olmasa Top 16 dışında kalanlardan alalım derdim ama kimseye buy out ödeyemeyiz.Farklı oyuncular ama Shane Lawal ve John Bryant tercih edilebilirdi. İkisi de faydalı olabilir gibi geliyor. Kısa içinde Arroyo´yu dinlenmesine katkı sağlayacak ve savunması iyi birisi alınmalı. Mesele yine para keşke birileri sponsor olsa da iyi oyuncu bulabilsek Langford bunlardan biri olur mu emin değilim savunması sıkıntı olabilirdi ama ne olursa olsun Langford Langford´dur.(bu hayaldi gerçek algılanmasın.) Bo düşünülemez mi Münih´e imzaladığı için FB´ ye para vermeyiz ama Münih´e para vermemiz gerekir mi bize çok mu pahalı olur bilmiyorum ama Bo bize çok faydalı olurdu. Gordon nasıl dönecek belli değil bundan önce çok isterdim gelmesini ama artık istemiyorum. Jawai, Domercant örneği çok aşikar. Yine NBA´den bir genç bulabiliriz. Veysi Deniz´in sezon başlamadan önce bahsettiği bir oyuncu vardı seyirci ile çoşan habire üçlük atan falan boyu kısa olduğu için NBA olamayacağını söylemişti. Onun gibi birileri bulanabilir bence. Ama ne olursa olsun bir iki Türk oyuncu almalıyız. Bunlardan biri devşirme olarak Ali Karadeniz olabilir ya da eski oyuncumuz Sertaç Şanlı olabilir
ya da 4 numarayı güçlendirmek için Samet Geyik veya Orhan Hacıyeva düşünülebilir. Kısa içinse Ülker Serhat´ı serbest bırakırsa kaçırmamalıyız.