Kim dedi?
@Genckazim 2 numara içinde israil den bir skorer oyuncu önerilmiş dedi bir arkadaş brace mi dediğinde hayır o değil dedi.
Kim dedi?
Bu Kazım Genç kolpacının önde gideni. Ayrıca Galatasaray TOP 16'yı haketmedi diyecek kadar basketboldan bi haber, şuursuzun teki. Herkes istediği mesajı yazmakta özgür ama bence bu meczubun adı GSBasket'e yakışmıyor.
Ayrıca Ergin hoca bile transfer konusunda henüz net bi isim belirlemediğini söylerken bu herif nerden biliyormuş acaba gelecekleri ki
Ergin Hoca isimleri bugün belirleyeceklerini, Pazartesi yönetime bu isimleri sunacaklarini ve Cuma gününe kadar transferlerin yetiştirilmeye çalışacağını söyledi dünkü programda.
Ayrıca Young gibi 2 transfer daha yapabilirsek bu gruptan çıkarız dedi. Hatta yanlış duymadım ise final four bile yaparız dedi.
Heyecanlandim Hocanın konuşmalarından sonra.
Takıma için hayırlı transferler olur umarım
Şu an ihtiyacımız olan oyuncular,hücumundan çok savunmasıyla katkı vermeli bize. Bu yüzden kısa olarak Justin Carter bana hala en mantıklı gelen tercih.Uzun olarak ben şutu olan uzun olması gerektiğini düşünüyorum,Erceg-Patric ve Kerem-Şutör tarzı rotasyonlar yapabilmek için,fakat şu ana kadar çıkan isimler bu yönde değil.
Bayern neden bıraksın ki?John Bryant en iyi isim sizin kriterlerinize göre.