Bana göre takımın şu anda en çok ihtiyacı olan "Galatasaray´ın başarısını düşünen yöneticiler" ve gelir düzeyi üst seviyede olan "fedakar Galatasaraylılar."
Gerisi kolay.
Gerisi kolay.
Eyüp yildiz Twitter'da yazmiş : Uzun pozisyonu K.Peker K.Benson, D.Kulig, M.Slaughter, S.Lawal, L.Hamilton isimleri ve adını öğrenemediğim bir yeni mezun ABD'li.
j.smith jamar smith sanırım limogesteki çok iyi şutördür ama j.smith söz konusu olunca herhalde baya bir basketbolcu çıkar ortayaEyüp yildiz Twitter'da yazmiş : Uzun pozisyonu K.Peker K.Benson, D.Kulig, M.Slaughter, S.Lawal, L.Hamilton isimleri ve adını öğrenemediğim bir yeni mezun ABD'li. Kısa oyuncu olarak: J.Gordon, J.Dyson, M.Shakur, D.Logan(inşallah olur)J.Smith isimleri konuşuluyor.
Bahsettiğini isim, gelmesi durumunda Eyüp Yıldız'ın yazdıklarından daha fazla heyecan yaratacak biri mi?Uzun oyuncu olarak en ön plandaki isim bu oyuncuların dışında birisi, resmen imzalamadığı için isim yazmıyorum o transferde rakibimiz var çünkü, suya düşerse bu isimlerden birine dönülebilir.
Uzun oyuncu olarak en ön plandaki isim bu oyuncuların dışında birisi, resmen imzalamadığı için isim yazmıyorum o transferde rakibimiz var çünkü, suya düşerse bu isimlerden birine dönülebilir.
Uzun oyuncu olarak en ön plandaki isim bu oyuncuların dışında birisi, resmen imzalamadığı için isim yazmıyorum o transferde rakibimiz var çünkü, suya düşerse bu isimlerden birine dönülebilir.
Tanju bey biraz ipucu lütfen?Uzun oyuncu olarak en ön plandaki isim bu oyuncuların dışında birisi, resmen imzalamadığı için isim yazmıyorum o transferde rakibimiz var çünkü, suya düşerse bu isimlerden birine dönülebilir.
Justin Carter Uşak Sportiften ayrılmış yurtiçinden bir takım ilgileniyormış kendisiyle. bize katkı sağlayabilecek bir oyuncu mu? uşakta çift haneli skor ortalaması var.
Tanju bey biraz ipucu lütfen?