Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Hocanın dediğine göre maaşların bi kısmı ödenmiş ve yönetim de baya çalışıyomuş. Umarım devam eder ilgileri.

Transfer konusunda ciddi bi çalışma içindelermiş, "son iki gecedir oyuncu araştırmasıyla sabahlıyoruz" dedi. Ayrıca anladığım kadarıyla Jamont'a soğuk bakıyor hoca, sağlık durumunun da etkisiyle artık risk almak istemiyoruz dedi.

Takımıza Yapılacak yerli hamlesi olarak bir uzun ve bir de kısa düşünülüyor. Uzun oyuncu olarak gündemde olan ve bizim de ısrarla tavsiye ettiğimiz Ali Karadeniz adıyla bildiğimiz 34 yaşındaki ve 2.04 boyundaki devşirme oyuncu Michael Wright

Michael Wright pota altından ve orta mesefeden çok yüzdeli bitiren bir oyuncudur. Takımımıza bu geçiş döneminde tecrübesiyle çok faydalı olabilecek bir oyuncu. Rotasyonda 10-15 dakika süre alıp 10-12 sayıyı rahatlıkla bulabilecek bir isim. Savunması da sanılandan daha iyidir. Devşirme oyuncu hakkımızı kullanıp yerli rotasyonumuzu rahatlatabiliriz.

Yerli kısa oyuncu olarak Serhat Çetin ismi geçiyor. FB Ülker bırakırsa düşünülebilir bir seçenek.

Kısa oyuncu için de Bo McCalebb iyi bir tercih olabilir. Ama yüksek para isteyebilir.

Sabırsızlıkla bekliyoruz yeni transferleri.

Takım adına hayırlı olur umarım.

Hoca herhalde NBA'den free olan isimlere bakıyor şu aşamada.

Atletik bir kısa, ve güçlü bir bitirici uzun daha bulursak takım havaya girer.

Serhat Çetin hamlesi de olumlu olur bizim adımıza diye düşünüyorum, özellikle ligde.

Forumdaki değişikliklerden ötürü mobilden giriş yapamıyordum uzun zamandır. Sonunda sorun çözüldü foruma girdim fakat en son bıraktığımda transfer konuşuluyordu, hala transfer konuşuluyor. :)

Demek ki gerçekten Galatasaray'da transfer bitmezmiş.

Bu arada @Genckazim bugün Can Topsakal ile konuşmuş Transfer konusunda Jamont ve Hamilton ile anlaşılılmaya yakınmış ama coach Hamiltonu istememiş Gordon için de istenilen uzun transferinden sonra düşünülecekmiş. Uzun konusunda 3 Amerikalı varmış aksilik olmazsa listenin 1. sırasında ki alınacakmış. alınacak uzun rib kuvvetli bir isimmiş . 2 numara içinde israil den bir skorer oyuncu önerilmiş uzun transferinden sonra düşünülecekmiş .

Jamont ve Hamilton artık bana göre devre dışı Ataman açıkca sakatlık riski olan oyuncu almicaz dedi.. Uzun yine bulursun her türlü gerekirse yine Nba den getirirsin atletik ve dinamik bir oyuncu ama guard konusunda piyasada savunması iyi olan ve üst düzey az adam var cidden sağlam olsa Gordon tam aradığımız adamdı onun dışında bütçemize uygun direk guard gelmiyor aklıma..

*: İnsanlar Galatasaray’a yeniden imza attığım konusunda yazıp duruyor. Geri döndüğümü ben açıklamadığım sürece,yazılanlara itibar etmeyin.

Jamont Gordon açıklama yapmış.

Artist :)

Şube yönetimi fazla para gitmesin diye sakat oyuncu ile kandirmaya çalışıyor galiba.

Ama Ergin Hoca da ısrar ediyor sağlam oyuncuda.