Maric Maccabi'de yeterli süre aldı mı bu sene ?
İlk iki maç 20'li dakikalarda süre aldı fena katkı vermedi ancak ondan sonra süresi 3-5 dakika aralığına düştü.
Maric Maccabi'de yeterli süre aldı mı bu sene ?
Tanımıyorsunuz ama düşük profilli geliyor. Nasıl oluyor o iş?
Uzun olarak da JaMychal Green, Joe Alexander, Omari Johnson, Alen Omic, Nick Caner Medley, Renaldo Balkman, sırtı dönük oyunuyla Alex Kirk, Devin Ebanks, Al Thornton, Peter Ramos, Kyrylo Fesenko düşünülebilir.
Benim için de özel bir yeri vardır haislipin.Formunun zirvesinde bir Haislipi hep izlemek istemişimdir Galatasaray forması altında ama bir türlü kısmet olmadı.Haislipe gelince atletizm üzerinden oynayan oyuncuların kaderinde bu vardır biraz yaş ve sakatlıklar fiziksel deformasyon atletizm üzerinden oynayan oyuncuları oldukça etkiler haliyle..ama Haislip Efes döneminde Ülker dönemine oranla şutunu ve hatta 3 sayılık atışlarını bile geliştirmişti,o özelliklerinin çok fazla deforme olmaması gerekir.Atletizmiyle oynayan bir oyuncudan aklıyla,şutuyla oynayan bir oyuncuya evrilmesi gerekir eğer bu evrilmeyi başarılı bir şekilde yapabildiyse Eskişehir'e skor anlamında katkıda bulunabilir ama Haislipin o mükemmel atletizmini muhtemelen artık göremeyiz gibi geliyor bana..Marcus Haislip , BBL tarihinin en çok sevdiğim 2 oyuncusundan birisiydi. Es-Es'e transfer olunca şaşırmıştım ama bugün biraz izledim kendisini ve o eski halinden pek eser kalmamış şimdi. Daha ilk maçı fakat izlenimim negatif.
Bonservis vermek istemiyorlardır muhtemelen ama merak ettiğim konu Ergin Ataman Carter listemizde ama ilk sıralarda değil demiş dün Eğer öyleyse ilk sıralarda Gelabale mi var yoksa başka oyuncular mı..? Gelabale iyi oyuncudur komple oyuncudur ama son halini görmek lazım,şahsen son halini bilmiyorum.Benim aklımda kalan haliyle ise buyursun gelsin de dediğim gibi bilmek lazımMadem Gelabale adı geçti ben de yorumumu yapayım.Justin Carter alınsa çok daha iyi olur.Hadi Maric'e yine eyvallah.Maric yerine de geçen gün adı geçen Keith Benson'ı falan milyon kere tercih ederim de burun kıvırmayacağım yine de.Ama Carter gelmeye bu kadar hevesliyken neden Gelabale?
Valla geçen yıl Khimki'de bayağı kötüydü bu sene de uyduruk bir Fransa takımında 3 sayı ortalamayla oynamış.Gelabale falan devri geçmiş isimlerBonservis vermek istemiyorlardır muhtemelen ama merak ettiğim konu Ergin Ataman Carter listemizde ama ilk sıralarda değil demiş dün Eğer öyleyse ilk sıralarda Gelabale mi var yoksa başka oyuncular mı..? Gelabale iyi oyuncudur komple oyuncudur ama son halini görmek lazım,şahsen son halini bilmiyorum.Benim aklımda kalan haliyle ise buyursun gelsin de dediğim gibi bilmek lazım