Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Maric soru işaretleri ile gelir. Eski formundamı? Gerçi maccabi atletik takım oraya olmayacağı Çok belliydi. Bu saatten sonrada seçici olamicaz gibi. Hayırlısı olsun diyelim.

Ben Maric'e sıcak bakmıyorum.Elimizde 2 tane tecrübeli ve nispeten ağır uzun varken,bence Maric yanlış tercih olur.Shane Lawal olsa keşke.Maric-Erceg-Young-Kerem bence totalde yetersiz bir kurgu olur.Vougioukas'dan ağzı yanan Ataman,bence benzer riske girmeyecektir.Çünkü Maric'in kariyeri baş aşağıya gidiyor.Onu seçeceğine Young tarzı Nba'den kesilmiş birileri gelmeli,ya da Nbdl'den diye düşünüyorum.

Carter konusunda da son dakikaya kadar bakın biz başkasını alırız deyip,fiyat indirmeye çalıştığımızı düşünüyorum.Oyuncu nasılsa kafasında Uşak'ı bitirmiş.Bu saatten sonra Uşak'ta tutmak istemeyecektir.Umarım gelir de Carter.

Maric ve John Bryant olabilir uzun konusunda ki adaylar.

Kısa içinse Mickeal Gelabale olabilir mi acaba? Tanju abi iki isminde sene başı önerildiğini söylemişti

Evet. Ben de Mardy Collins olduğunu düşünmüyorum. Carter'da olmayacak deniliyor. Bakalım piyangodan kim çıkacak.

Justin Carter olmasını bekliyordum ama Tanju abi başka birisiyle prensipte anlaştık dedi. Sezon öncesi önerilen tecrübeli iki isim dedi hem uzun hem kısa için. Ben kısaya Gelabale'i bekliyorum açıkçası. Uzun içinse John Bryant(öncelikli) ve Maric adayım. Ama bu iki isim gelirse sorun yaşamaya devam ederiz bence. Atletik ve sert bir çember koruyucusuna ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Maccabi, Maric'i gönderip yerine Joe Alexander'ı 110 bin dolara almış.D- league'de istatistikleri oldukça etkileyici.Açıkçası Maric yerine d-league'den böyle heyecan verici bir oyuncu almamızı terci ederdim.

şu an boşta pek uzun yok.maric adı geçen uzunlar arasında en mantıklısı gibi.
yabancılar neyse de yerli rotasyonumuz çok dar.ligde oynatabileceğimiz en az 4 türk lazım.bizde ender kerem ve sinan var.göksenin ve ersini çok arıyoruz bu sene

Maccabi, Maric'i gönderip yerine Joe Alexander'ı 110 bin dolara almış.D- league'de istatistikleri oldukça etkileyici.Açıkçası Maric yerine d-league'den böyle heyecan verici bir oyuncu almamızı terci ederdim.

Joe tam Ergin Hoca'nin seveceği tarzda bir oyuncuydu aslında hücum özellikleri ile.
Şutu olan, p&r iyi, ayakları hızlı biriydi.
Savunması nasıl bilmiyorum ama.
Maccabi adına iyi bir transfer.
Bize karşı oynayacak olmasi da üzücü tabiki.