Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Justin Carter'da sorun menejer falan değil. Oyuncu gelmek istiyor ama bizimkiler sürekli nasıl daha az para veririz derdindeler.

Justin Carter

2Y1Z4A.png

9 ay önceden ileriyi görmüş. Kendine cok güveniyor
[video=youtube_share;3TlUGbZbq8g]http://youtu.be/3TlUGbZbq8g[/video]
Videoda, ligde şampiyonluk yaşayıp mvp olmak istediğini söylemiş.İnşallah bu isteğini bizimle gerçekleştirir. :) Ligi tanıyor olması ve atletizmi artı noktaları... 27 yaş belki çok genç sayılmaz, ama bu yaşlarda gelişim gösterip seviye atlayan oyuncular gördük. Carter da bir yenisi olur umarım.

Forum ahalisi olarak bu sene sadece Aradori'de hayal kırıklığına uğradık. Diğer transferlerin genelinde, öngörüler haklı çıktı. Carter da umarım o da bizleri yanıltmaz. Hayırlı olsun. :)

Nordin Ambramat geldiğinde Sabri aynı parayı alıyor diye dalga geçiliyordu.
Sonuç 1 ve 2 sağ bekler sezon başı yok. paralar sacan Ünal Aysal sevmek var özellikle kadınlarda kupayı kullanmayalayım.
Her mac 4 yedikten dedikten sonra 4 yıldız bahaneleride var.Juventus macında kademe hatası yapıpta Gs tur geçiren avrupa şampiyonlar ligi kupasını kazanamayan eboue 2,2 almasının bahanesini acıkmak zorunda.

Ne alaka?

Basketbol?

Carter transferi umarım hayırlı olur.Aslında risk alıp Jamont ve Vujacic'i alsak hiç te fena olmaz.Bizim takım Vujacic'e iyi setler çizer.Özellikle Zoran kenarda iken çok iyi bir sayı opsiyonu olur.

Ahmet Öztürk burası basketbol forumu.Git o yorumlarını ilgili sayfada yap.

Adminlerden ricam şu yorumların taşınmasıdır.20 yaşında çocuk nereye ne yazacağını bilemiyorsa vay halimize.

Son yorum. Uşak ile anlaşma tamam, ama oyuncunun menajeri ile anlaşılamamış. Bu akşama kadar haber bekleniyor. Olmaz ise Gordon geliyormuş.

Ahmet Öztürk burası basketbol forumu.Git o yorumlarını ilgili sayfada yap.

Adminlerden ricam şu yorumların taşınmasıdır.20 yaşında çocuk nereye ne yazacağını bilemiyorsa vay halimize.

aynen, igrendigim futbol ozellikle türk futbolundan buradada kurtulamiyoruz, tamam türk ligi ispanya ligi falan olurda belki arada hos karsilanir

Nordin Ambramat geldiğinde Sabri aynı parayı alıyor diye dalga geçiliyordu.
Sonuç 1 ve 2 sağ bekler sezon başı yok. paralar sacan Ünal Aysal sevmek var özellikle kadınlarda kupayı kullanmayalayım.
Her mac 4 yedikten dedikten sonra 4 yıldız bahaneleride var.Juventus macında kademe hatası yapıpta Gs tur geçiren avrupa şampiyonlar ligi kupasını kazanamayan eboue 2,2 almasının bahanesini acıkmak zorunda.

Alkol etkisi mi bu mesaj?

Ünal Erzen ve sen sabah akşam alakasız saçma tweetlerde bile Ünal Aysal'dan bahsediyorsunuz? Ne yaptı abicim bu adam size? mekanınızı mı bastı? Babanızın manavını mı batirdı? Hayır işlerin iç yüzünü bilmeyip böyle sabah akşam karnından konuşanlardan bıktım! 1-2-3-4- bakıyorum ısrarla devam ediyor. Açıkça anlatın ne olduğunu da bizde bilelim. Yok bir bok bilmeyip burada zıplıyorsanız onu da forum ahalisi bilsin.

Futbolla basketbolun alakası olmadığını artık spastikler bile biliyor. Bunu bahane ederseniz çok pis söverim şimdiden diyeyim

İkinizin de yanıtını bekliyorum

Son yorum. Uşak ile anlaşma tamam, ama oyuncunun menajeri ile anlaşılamamış. Bu akşama kadar haber bekleniyor. Olmaz ise Gordon geliyormuş.
Her ikisi de olacak sanırım carter lig için 7. oyuncu olacak gordon sadece euroleague için imza atacak.. Lig için lisans değişikliğine gerek yok pocius-carter değişikliği denmişte ikisi de 7 kişilik listede olacak yani.. Tabiki 6 yabancımız aksilik olmazsa ligde arroyo-erceg-micov-carter-young-mariç olacak..

Biraz önce havaalanında Murat Özyer ile konuştum. Oyuncu için gelmişler Uşak ile anlaşıldığını ama oyuncudan haber beklediklerini söyledi. Olmaz ise Gordon dedi. Keşke dediğiniz gibi ikiside olsa ama sanki değil gibi anladım M.Ozyer in söylediklerinden

olması yüksek ihtimal olan bi durum ama kesin değil carter kesin olacakta gordon sadece euroleague için kabul ederse (etmemesi içinde bir sebep görünmüyor)