Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Carter aslında yeni Hawkinste olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam bize karşı oynadığı maçta 20+ atmıştı ve Hawkinse benzetmiştim tarzını. Hawkinste Bjk kariyerinden önce pek bir şey yapabilmiş bir adam değildi.

O değil de biz Hawkinsin cezası bittikten sonra neden bir daha hiç denemedik kendisini anlamadım, Ergin hoca kırgın kendisine sanırım.
edit: 4 yıl ceza almış ya benim aklmda hep 1 diye kaldıydı.

Gelabale'in olmadığına sevindim. Kariyeri düşüşte ve son istatistikleri de hiç iç açıcı değil.

Justin Carter ise tam tersine kariyerinin en iyi döneminde belki de. Oyuncular bazen 25-26'sından sonra da dikkat çekebiliyor, Hickman, Jaycee Carroll, Brad Oleson falan mesela ilk aklıma gelenler. Carter'ın atletizmi var, ribaundçu, savunması fena değil. Şutu pek yok ama ,illa şutunun olmasına gerek de yok şu kadro yapılanmamızda. Tüm kısalarımızın şutu var zaten.

Gereken bonservis ödenip sezon sonu+opsiyon hakkı kulüpte olmak üzere 1,5 sezonluk bir anlaşma yapılabilir. Vujacic de ek olarak takıma katılırsa tadından yenmez.

edit: Sadece Vujacic gelirse o zaman Sinan ve Pocius'un savunmada bir iki tık daha sert olmaları gerek. Sonuçta süreyi Vujacic'le paylaşacaklar ve daha az zamanda enerjilerini daha iyi kullanabilirler. Ya da Vujacic oynayacağı zaman Sinan-Vujacic-Micov-Erceg-Young şeklinde kullanabiliriz rotasyonu.

Semih bence Carter ve Vujacic 2-3 te kalabalıklık yapar.
2sinden biri ve ek olarak Jamont olursa o zaman o zaman tadından yenmez bence ;)

Bir transfer dışında başka oyuncu alınmaz daha bir oyuncu alınırken akla karayı seçiyoruz. Bence bir oyuncu alalım o da kafi.

Carter gelirse ikinci bir Ship etkisi yaratabilir.Ancak bizim Arroyo'yu dinlendirecek bir oyuncu şart Ender iyi bir oyuncu ancak ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.Sezon başında Barış Ermiş alınabilirdi aslında.

Arroyo nun dinlenme olayına çok takılıyoruz. Nolan smith varken süreler paylaşılıyordu. Ne zaman Nolan oynasa fark açılıyordu. kenarda fazla bekleyince de oyuna konstra olamıyordu. Ender yeterli bence. Bizim Sinan ı daha fazla dinlendirmemiz lazım. O diri olduğunda Arroyo da daha rahat ediyor.Pocius biraz form tutsa takımın kimyası oturacak...

Vujacic haberleri doğru galiba. İspanyol basınında bizimle ilgili bi haber yok ama Vujacic boşa çıkabilir demişler. Tek Vujacic gelecekse yapılabilecek en saçma transfer olur. Laboral'de zaten ilk 2-3 maç sonrası ne olduğunu görüp sürelerini tamamen kıstı Vujacic'in. 5-6 dakika anca alıyor son 1 aydır.