Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Sakatlık sonrası Gordon nasıl dönecek o da soru işareti. Sakatlık sonrası dönen oyunculardan hep hüsran yaşadık. Bu da beni korkutuyor. Neredeyse bir senedir oynamıyor.

Sakatlık sonrası Gordon nasıl dönecek o da soru işareti. Sakatlık sonrası dönen oyunculardan hep hüsran yaşadık. Bu da beni korkutuyor. Neredeyse bir senedir oynamıyor.
Yalnız Jamont'a karşıyım en baştan söylediğim sebeplerden ötürü ama Carter+Jamont olursa katlanılabilir bir risk söz konusu olur ve fena da olmaz..Tabi Jamont yalnızca euroleague için cüzi bir miktara imza atarsa

Bundan sonra 2 transfer yapabilme olanağımız olsa,bunların 1'i yerli olurdu muhtemelen,Carter+Gordon mümkün değil şu durumda.Benim tercihim Carter,bu transfer gerçekleşir diye düşünüyorum.

Bundan sonra 2 transfer yapabilme olanağımız olsa,bunların 1'i yerli olurdu muhtemelen,Carter+Gordon mümkün değil şu durumda.Benim tercihim Carter,bu transfer gerçekleşir diye düşünüyorum.
Bence de öyle ama olabildiğince oyuncuya ihtiyacımız var eksik rotasyonla yorulmalar oldukça daha çok son periyotta maç kaybederiz maalesef.Keşke mümkün olsa da hem carter hem jamont hem de yerli oyuncu filan transfer edilebilse ama en kötü ihtimal carter+yerli oyuncu bence de olmalı

Jawai çok ciddi bir hastalık geçirdi. Hatta ölümden döndü. Buna rağmen hiç boşta kalmadı. İyileştikten sonra, yazın milli takımıyla birlikte Dünya Kupasın'da yer aldı. Ardından bizimle kontrat yeniledi. Bizden ayrıldı, İspanya'ya gitti. Gordon ise bir senedir boşta... Madem bu adam sağlıklı ve oynayabilecek durumda, neden hiç bir takımla anlaşmadı? Bu soru işareti yüzden Gordon fikrine sıcak bakmıyorum. Carter olmazda, D-League'den bir oyuncu getirelim; ancak lütfen sakatlıktan dönen oyuncu riskine girmeyelim.
talk to hand.png

Valla bende Turk uzun istiyorum. Maric in fark yaratacagini dusunmuyorum Dudley bile isimizi gorurdu. Young zaten 30 dakika oynuyor. Hem Carter i hem Pocius u oynatirdik tblde

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi