Yalnız Jamont'a karşıyım en baştan söylediğim sebeplerden ötürü ama Carter+Jamont olursa katlanılabilir bir risk söz konusu olur ve fena da olmaz..Tabi Jamont yalnızca euroleague için cüzi bir miktara imza atarsaSakatlık sonrası Gordon nasıl dönecek o da soru işareti. Sakatlık sonrası dönen oyunculardan hep hüsran yaşadık. Bu da beni korkutuyor. Neredeyse bir senedir oynamıyor.
Bence de öyle ama olabildiğince oyuncuya ihtiyacımız var eksik rotasyonla yorulmalar oldukça daha çok son periyotta maç kaybederiz maalesef.Keşke mümkün olsa da hem carter hem jamont hem de yerli oyuncu filan transfer edilebilse ama en kötü ihtimal carter+yerli oyuncu bence de olmalıBundan sonra 2 transfer yapabilme olanağımız olsa,bunların 1'i yerli olurdu muhtemelen,Carter+Gordon mümkün değil şu durumda.Benim tercihim Carter,bu transfer gerçekleşir diye düşünüyorum.
Carter gelse bile yanına bir Türk uzun gerek. Kerem'le yürümüyor iş.
Sertaç'ı serbest bıraktık. Göksenin'i de kiraladık.Sertaçı kiraladık mı biz yoksa tamamen serbest mi bıraktık ve tabi göksenini de aynı şekilde merak ediyorum