Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

J.Carter harika oldu, hem savunma hem de ribaunt açısından yeterli katlıyı verecektir ayrıca hücumda da daha geniş bir repertuarımız olacak. Yönetime teşekkürler bu aşamada vazifelerini yaptılar, gerkeli takviyeleri yaparak. Umarım J.Carter TBL de oynama şansı olur, elimiz çok kuvvetlenir. Sinan daha çok 1 numara oynayabilir gibime geliyor.

Artık yeni bir sayfa açtık, salı gecesinden itibaren yeni bir yola çıkıyoruz...

Kim gelirse gelsin çok önemli değilde, şu ödemeler zamanında yapılsın artık...Bu kadar travma yeter...Başarısız bile olsa, kadroda devamlılığı olan bir takımı desteklemek istiyorum artık...

Ersin ve Göksenin bırakılmamalıydı.Lig için çok önemli 2 yerli oyuncuydu bunlar,para verseniz bulamayacağınız.Kaya Pekerin nerede ne durumda olduğun hiç bilmiyorum ama fizik olarak bitik değilse muhakkak kadroya katılmalı makul bir ücrete.Bizim kulüple ciddi bir sorun yaşadığını hatırlamıyorum,taraftarın istememesi ilginç,benden yana sıkıntı yok.

Lig rotasyonunda Carter tercih edilmeli lig şampiyoluğu istiyorsak.

Carter la ilgili çok çok beklentiye girmeyelim bence.üst düzey bir oyuncu değil ancak atletizmi yüksek olduğu için herkes çok ümitli.bu seviyelerde ilk defa oynayacak.inşallah beklentileri karşılar.benim ondan beklentim ribound ve sert savunma.bu ikisini yapsın yeter.bir şekilde sayı buluyoruz zaten

Pops Bonsu da Aek ile çıktığı ilk maçında 23 sayı 15 ribaund ile oynayarak maça damga vurdu. Çok hazır bir görüntü verdi. Uçuyordu, kaçıyordu.

Pops Bonsu da Aek ile çıktığı ilk maçında 23 sayı 15 ribaund ile oynayarak maça damga vurdu. Çok hazır bir görüntü verdi. Uçuyordu, kaçıyordu.
Bonsu çok iyi oyuncudur mesela Patric Young ile kıyaslanıyor ya zaman zaman Bonsu Patric'e göre oldukça farklı özellikleri olan bir oyuncu çok daha iyi bitirici,parmak ucu hassasiyeti çok daha iyi,skora gitme bilinci yüksek bir oyuncu ve Young kadar güçlü olmasa da Young´taki hemen hemen bütün özelliklere sahip ve oldukça da fazlası var ama maalesef kronik bir sakatlık durumu var sanırım. Çok iyi bir performans sergilemiş ama bunu istikrarlı bir şekilde yapabilir mi pek sanmıyorum.

Her ne kadar forum genelinde Carter, Gelabale' e tercih edilse de görüldü ki Gelabale hocanın ilk tercihiymiş.Önce Gelabale'in kararı beklendi, negatif olunca Carter bitirildi

Şahsi fikrim grubu 6. bitireceğimiz yönünde. Zalgiris ve Alba'yı altımıza alırız.Ama olur da bu kadroyla bu gruptan final 8 yaparsak Ergin hoca kadro-verim denkleminde az görülür bir işe imza atar.

Bu gruptan çıkmayı zorlayabilecek kadromuz maalesef hala yok diye düşünüyorum.

Furkan'ın gidişi olmasaydı veya gittikten sonra yerine Raduljica gibi üst düzey bir uzun eklemlenebilseydi kadroya umudum daha yüksek olurdu.

Ama bu dar uzun rotasyonu bence bize yetmez.

Biraz bütçemiz olsa aslında çok daha iyi hamleler yapabilirdik.

Arroyo-Ender
Carter-Gordon-Sinan
Micov-Pocius
Erceg-Kerem
Raduljica-Young

tarzı bir kadro +1 risk ile Euroleague'de iddialı olabilirdi bu grupta.

En azından Pana ve Kızılyıldız'ı da altına almak yolunda favori olurdu diye düşünüyorum.

Çapraz grupta tahminim CSKA zorlanmadan birinci olacaktır. Efes, Fener ve Olympiakos'da ilk 4'e girebilir.

Keşke bir mucize olsa da bir Türk takımı lider çıksa biz de 4. falan da olsa Çeyrek Final'e kapak atsak, bence o zaman şansımız olabilir.

Bu forum ve Galatasaraylıların geneli şubeye bu kadar destek çıkmasaydı yemin ediyorum ki bu transferlerin çoğu yapılmazdı.

Justin Carter Galatasaray Liv Hospital'da

Galatasaray Liv Hospital, ABD'li kısa forvet Justin Carter ile resmi sözleşme imzaladı.

Üç senedir Uşak Sportif forması giyen 1,93 metre boyundaki 1987 doğumlu oyuncu TBL'de bu sezon 13,9 sayı 6,6 ribaund 2,3 asist ortalamalarıyla mücadele ediyordu.