YGS-LYS

Yeni nesil çok sabırsız...

Bu sene ya da gelecek sene daha iyisini yapamazdım diyebilip bir yere yerleşmeye hak kazanan herkesi kutluyorum.

@Şamil Abi iyi ki kalmışım 2.seneye ya tebrik ediyorum kendimi ve beni vazgeçiren herkesi :) Ve herkese tekrardan hayırlı olsun..

Ya şimdi hacettepe üniversitesi merkeze bayağı uzakmış ve kampüsün içinde tek yerleşebileceğim yurt Beytepe erkek yurdu.. Ve orada ne yazıkki torpiller konuşuyo :) Yurt hakkında bilgisi olan veya torpil konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı? :) Bu satırları bana yazdıran sistem helal sana..

Veysel KYK ile bağlantısı olsa yardımcı olabilirdim ama anladığım kadarıyla üniversite bağlantılı...

Umarım bir tanıdık çıkar çünkü eğitim hayatın için avantaj sağlar sana kampüs içindeki yurtta kalman. Şehirden biraz uzak ama çok güzel bir kampüs hayatı seni bekler.

@Şamil Abi iyi ki kalmışım 2.seneye ya tebrik ediyorum kendimi ve beni vazgeçiren herkesi :) Ve herkese tekrardan hayırlı olsun..

Ya şimdi hacettepe üniversitesi merkeze bayağı uzakmış ve kampüsün içinde tek yerleşebileceğim yurt Beytepe erkek yurdu.. Ve orada ne yazıkki torpiller konuşuyo :) Yurt hakkında bilgisi olan veya torpil konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı? :) Bu satırları bana yazdıran sistem helal sana..

Kardeşim kışları merkezden o kampüse gideceksen Allah şimdiden kolaylık versin:D

Evet hacettepe'nin öyle bi şeyi var ama Şehir merkezinden çok uzakta falan deyip gözün korkmasın, Odtü Hacettepe Bilkent yanyanadır Şehrin merkezi sayılır buralar Kızılay'dan 20 dakikada gidersin Balgat yada Beşevler civarlarında bi yurta yerleşirsin 20 dakika taş çatlasa ulaşman hele Balgat falan olursa daha rahat. O kadar gözünün korkacağı bi durum yok abicim merak etme.

@ Burak Eyvel, tebrikler, hayırlı olsun.

@ Erdal, tebrikler kardeşim. Demek Beykent'e geldin, maçlar Şahenk'te olsa tam senlikti aslında :) Hayırlı olsun..

Yerleşen herkesi tebrik ediyorum, inşallah başarılar ile dolu bir üniversite yıllarına sahip olunur.

Bir de sanırım Bahçeşehir'i kazanan yok ama çıkarsa bana haber etsin, paslaşırız.

Onur Abi KYK ile bağlantılı değil dediğin gibi başvuruları hacettepe üniversitesi alıyor başvurduk bakalım artık :)

Furkan valla öyle olacak gibi görünüyo allah kolaylık versin ne diyelim :)

Şamil Abi şimdiden gözüm korktu vallaha daha görmeden falan özellikle kış ayları çok zor oluyomuş ulaşım ama 20 dk ise o kadarda sorun olmaz herhalde ama beytepe yurdu çıksa tabiki çok çok daha iyi olur bakalım artık teşekkürler bilgi için :)

Yerleşen herkese tebrikler :)

İstanbul Üniversitesini kazananlara şimdiden başsağlığı diliyorum ahahah :D İnşallah ruhsal dengeniz bozulmadan mezun olmayı başarırsınız :D

Şişli / Ayazağa kampüsü

Uğur teşekkür ederim bundan sonra Abdi İpekçi'de +1 ;)

Bu sene gönül rahatlığıyla yazıyorum bunları. Sınav güzel geçti. Matematik sekiz boş ama pek yanlış beklemiyorum. Türkçe'den ağlıyor insanlar ama bence zor değildi sadece biraz daha zaman aldı. Tarihten yanlış beklemiyorum. Coğrafya ve felsefeden toplam dört ya da beş yanlış gelir. Fenden de temiz altı tane yaptım. Kontrol etmedim ama OKS sonrası ilk defa böyle bir rahatlık yaşıyorum :) OKS'yi de kontrol etmemiştim ve bir Anadolu Lisesi'ne yerleşmiştim bu sene de inşallah İstanbul'da iyi bir yere yerleşirim :)

Sınava girecek renktaşlarıma başarılar dilerim :) umarım istediğiniz yerde istediğiniz bölümü kazanır ve gidersiniz :) ben hallettim o işi 3 sene önce rahatım :)