YGS-LYS

Deneme sınavlarında 400´den aşağıya düşmeyen yeğenim, YGS sınavında 340 puan almış.

Herhalde genel olarak böyle bir sıkıntı var. Beklediğinden düşük alanlar çoğunlukta.

İş dönüp dolaşıp Fem'e geliyor ama YGS'den önce Işık Okullarında mod medyan anlatılmış. Ayrıca Fem dışındaki dershanelerin ortak hazırladığı Türkiye çapındaki TÖDER sınavında da Fem'in Türkiye genelinde yaptığı Güvender sınavından YGS'ye yakın daha çok soru vardı. Benim birilerini savunduğum yok ama bazı konularda da elimizi vicdanımıza götürüp doğruları söylemeliyiz. Birilerini sevmesekte hak yememeye çalışmalıyız.

Ya iş tamamen siyasete alet edildi.Ben FEM öğrencisiyim.FEM'i savunmuyorum ama bu işle en ufak bir alakası yok.Bu Mod Medyan meselesinin herhangi bir kuruluşla alakası yok.Örneğin Kemal Has Lisesinin tamamına mesaj yollanmış mod medyana çalışın diye.Olayın FEM'le hiç alakası yok kısacası.Karalamaya çalışan insanların işleri bunlar.

Teşekkürler Veysel. Yarın açıklanacak olsa bir duyuru gelirdi sanırım; öğrenciler böyle bir sürpriz istemez :) En mantıklısı Cuma açıklanması. Herkesin beklediği sonuç gelir umarım.