YGS-LYS

Gsbasket ailesi bekleyin bende İstanbul'a geliyorum :) büyük ihtimal Marmara Üniversitesine puanım tutuyor Allahtan bir mani çıkmazsa Marmaraya gidecem herhangi bir terslikte Bilgi % 50 burslu her türlü tutuyor ona gidecem hayırlısı ama her türlü İstanbuldayım.

Kombinemi alıp ASLANLARIMIZI A.İpekçi'de izleme fırsatım olacak bu sene çok farklı olacak

Gsbasket ailesi bekleyin bende İstanbul'a geliyorum :) büyük ihtimal Marmara Üniversitesine puanım tutuyor Allahtan bir mani çıkmazsa Marmaraya gidecem herhangi bir terslikte Bilgi % 50 burslu her türlü tutuyor ona gidecem hayırlısı ama her türlü İstanbuldayım.

Kombinemi alıp ASLANLARIMIZI A.İpekçi'de izleme fırsatım olacak bu sene çok farklı olacak

Tebrik ederim Erdal, umarım her şey dilediğin gibi olur.

Teşekkür Ederim Koordinatörüm :):):)

Veysel seni de tebrik ederim kardeşim ama sana bir kardeş tavsiyesi o yaşlı kurt Onur Yavuzun oyununa gelme :)

Kardeşim özledik seni biliyorsun :) :)

Biliyorum Emre özellikle seni ve muhabbetlerini çok özledim :) Bende dedikodular birikti haberin olsun ahahaha :) GY unutmadık !

Bende seni tebrik ederim Erdal ayrıca Onur Abi sağlam çalışmıştı sınavlardan önce bakalım sonuçlardan sonra napcak :) Ayrıca burda da yardımınızı isticem arada kaldıklarım arasında :)

4 yıllık ve herhangi bir programa yerleşen arkadaşlara üniversite hayatlarında başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olur umarım arkadaşlar :)