WNBA 2011 Sezonu

akşam bende uykum gelene kadar izledim gerçekten taurası wınner bir oyuncu... keşke bu sene maçlarımızı aslantepede oynasak her maç 55,000 kişiye oynarız...ayrıca penny de çok iyi oynadı...

Üyelik için zorlanan arkadaş vardı. Maçları ücretsiz izleyebiliyorsunuz Wnba'de.Hatta sonradan tekrarını bile izleyebiliyorsunuz. Taurasi'nin bloğu da orada izledim. Şu linkten üye olun önce;
https://audience.wnba.com/services/...tion_url=AllAccess|2010|WNBA|League|Main|Main
Ad-Soyad
Üye adın
Mail adresin (2 defa)
Parolan (2 defa)
Ülke-Posta Kodu
Doğum tarihi-Cinsiyet
En altta favori takım ve oyuncular isterseniz onları seçebilirsiniz. En son Join Now diyip üyeliği bitirin.

İlgilenenler için bu gece saat 2'de Indiana-Connecticut,4'te ise Phoenix-Chicago maçları var.Kısacası Tina,Prince,Sylvia,Taurasi dört starımız da bu gece sahne alacak.
Özellikle Sylvia ile Prince'in takımı Chicago Sky ile Taurasi ve Penny'nin takımı Phoenix Mercury'nin maçı inanılmaz keyifli olacak gibi düşünüyorum.Bu gece Big Syl block show bekliyorum.

Tv'den izlemenin tadı farklı olsa da izleyemeyen arkadaşların netten izlemesi için Wnba resmi sitesine üye olmaları yeterli.(Live Access'de eski maçlar bile izlenebiliyor.)

Arkadaşlar Phoenix-Chicago maçı saat 3'te birazdan başlayacak.Bu arada Tina ilk yarıyı geride tamamladıkları maçta 8 sayı,6 ribaund,1 asist ve 1 blokla oynadı.Tamika ise büyülüyor.

son saniyede prince in ortasahadan attığı üçlükle ilk yarıyı chicago sky 40 37 önde bitirdi .taurası 12s2rb2as, slyvia 12s4rb, prints 10s1as

diğer oyuncumuz tına charlesin takımı tamıkanın takımı ındiana fevera 75 70 yenilmiş tina charles 12s11rb1as1tc2blok la maçı tamamlamış

Prince'in üçlüğü attığı yer:

2353.bmp

maçı 84 78 phoenix kazandı.diana 8-15ile 23sa3rb3as, slvyia 10-20ile 28s11as, prints 7-13ile 16s3as1rb maçı tamamladılar

Penny Taylor'da çok özel oyuncu yalnız dün ve bugün maçların tamamını izledim oyunun her yönüne müthiş katkı veriyor.Ayrıca hergün bizim takımdan birinin maçı var yahu sürekli Wnba maçı izliyoruz bu sene bizimkilerden dolayı :)

vay vay vay diyorum Samsun'a hakikaten iyi transfer yapmışlar indiana fever takımından miller kardeşleri almışlar.Özellikle Coco Miller baayaaa iyii..