2025-2026 Euroleague

Nunn sahaya ediyor maşallah.

Mola almadı 8 fark 14 e çıktı.
Güle güle Panathinaikos.
Helal olsun Valencia'ya evinde 2 0 dan seriyi çevirmek büyük iş.

Pana da takım oyunu yok herkes bireysel yetenekleri ile oynuyor zorda kalınca da böyle kaybediyorlar

Rekor bütçeyle Final-Four'u göremeden eleniyor Panathinaikos. Hem de kendisinin üçte biri bütçesiyle kurulan Valencia'ya üst üste 3 maç kaybederek eleniyor. Görmek isteyen gözler için nice ibret vardır, diyelim.

Ama günün sonunda Ergin Ataman'ın morarmasını görmek kadar keyif verici bir şey yok.:)

Pana da takım oyunu yok herkes bireysel yetenekleri ile oynuyor zorda kalınca da böyle kaybediyorlar
Ergin hep buydu gerçek buydu yıldız toplar başarılı yapar ısrar ısrar nun vb hiç 9 10.oyuncu yok böyle koçları sevmiyorum
Efeste pana da hep o durum tek maçlarda şans faktörü de önemli umarım Valencia kazanır.

Rekor bütçeyle Final-Four'u göremeden eleniyor Panathinaikos. Hem de kendisinin üçte biri bütçesiyle kurulan Valencia'ya üst üste 3 maç kaybederek eleniyor. Görmek isteyen gözler için nice ibret vardır, diyelim.

Ama günün sonunda Ergin Ataman'ın morarmasını görmek kadar keyif verici bir şey yok.:)
Paris'te shorts çıktı aldı vezenkovu zorladılar olmadı.
Davisi aldılar.
16 saniye kala hücuma başlanmaz tıka tıka savunulması kolay takım monterıya salça olur seneye :)

Kendi evinde düzenlenecek Final Four'u 2-0'dan öndeyken kaçıran takım EL'de belki de bugüne kadarki en büyük fiyaskoya imza attı. Saras'ın Nigel'dan aldığı verim ders niteliğindeyken Ataman'ın son MVP üzerinden bir tane set çizdirememesinin izahı yok. Bir tane sırtı dönük oyun oynayamadı. Her şey bire birlerden oynanan doğaçlamaya kalmış.

Ergin hoca Avrupa basketbolunun bir anti kahramanıdır. Bu yüzden her zaman kazanmak zorunda. Ben açıkçası Pana ile yollarını ayırdıktan sonra diğer avrupa takımlarından kolay kolay bir teklif alabileceğini düşünmüyorum. Yine Efes'le mecburi bir birliktelik yaşanacak gibi gözüküyor

Seri 0-2 olduğunda Ergin hocanın bir açıklaması olmuştu aklıma geldikçe istemsizce gülüyorum.Başkanımızı tutuklamak istiyorlar demişti.Ergin hocanın her zaman enteresan açıklamaları,akıl oyunları oluyordu fakat top 5'de yerini alacak bir açıklamaydı bence.Muhtemelen hoca bunu söylerken kalan maçlarda serinin biteceğini düşünüyordu.Valencia 0-2 geriye düşüp önce Yunanistan'da seriyi eşitleyip,sonrasında kendi evinde kazanarak çok fena tokatladı Pana'yı.Çok büyük iş.

Seri 0-2 olduğunda Ergin hocanın bir açıklaması olmuştu aklıma geldikçe istemsizce gülüyorum.Başkanımızı tutuklamak istiyorlar demişti.Ergin hocanın her zaman enteresan açıklamaları,akıl oyunları oluyordu fakat top 5'de yerini alacak bir açıklamaydı bence.Muhtemelen hoca bunu söylerken kalan maçlarda serinin biteceğini düşünüyordu.Valencia 0-2 geriye düşüp önce Yunanistan'da seriyi eşitleyip,sonrasında kendi evinde kazanarak çok fena tokatladı Pana'yı.Çok büyük iş.
Mükemmel takım oyunu oynuyorlar.
Bazıları çaylak hatalar yapıyorlar minimize ederler ise şanşları büyük.

Ergin ataman kovulabilir. Öyle bir durumda hedef artırıp yuvasına dönmesini hedeflemeliyiz.

Ki öyle bir durumda Efes de topa girebilir

Şampiyonlar ligine gelmez koç.
Ergin ataman gelirse eurocup oynar Galatasaray. Teknik olarak hemen geçmen mümkün değilse de gelir ligde ve bcl’de şampiyonluk hedeflersin.

Burada sıradan bir takımla sıradan bir koçtan bahsetmiyoruz. Ergin ataman senin benim gibi taraftar.. Euroligden çok iddialı bir teklif almazsa bence her türlü gelir Galatasaray’a tabi ki ona yakışır bir bütçe vermen gerekir.

Ergin Ataman'a EL de iddialı kadro verebilecek tek kulüp Dubai Basketbol kaldı. Fenerbahçe, Anadolu Efes, Barcelona, Real Madrid, Olympiakos ve dün de Valencia... İsrail takımlarını saymıyorum bile. Hepsi ile arası bozuk. Belki bir de Milano var çalıştırabileceği ve iddialı bütçe alabileceği.

Şu devasa egosunu bir kenara bırakıp, rakip takım taraftarları ile didişmekten vazgeçmez ise yakında kulüp bulamaz hale gelecek.

Ergin Ataman'a EL de iddialı kadro verebilecek tek kulüp Dubai Basketbol kaldı. Fenerbahçe, Anadolu Efes, Barcelona, Real Madrid, Olympiakos ve dün de Valencia... İsrail takımlarını saymıyorum bile. Hepsi ile arası bozuk. Belki bir de Milano var çalıştırabileceği ve iddialı bütçe alabileceği.

Şu devasa egosunu bir kenara bırakıp, rakip takım taraftarları ile didişmekten vazgeçmez ise yakında kulüp bulamaz hale gelecek.
Çok da umurunda olacağını sanmıyorum. Bunlar Ergin Ataman'ı Ergin Ataman yapan özellikler.. Bu özellikleri olmasaydı bu kadar iyi bir lider de olamazdı. Rakipler üzerinden kendisine motivasyon yarattığı için başarılı oluyor. Başarılı olurken de öyle, başarısız olurken de.. Ergin Ataman'ı tercih ediyorsan onu paket halinde kabul edeceksin. Eğer farklı özellikleri olsaydı farklı bir insan olurdu. Kaldı ki kimseyle iyi geçinmek gibi bir mecburiyeti de yok. Onu isteyen kulüpler bütün bunları bilerek isteyecek.

Ergin Ataman Fatih Terim RTE bunlar alfa karakterler.. her daim sevenleri de nefret edenleri de çok olacak.. Başarılarını da yarattıkları kutuplaştırma politikasına borçlular.. Güçlü düşmanların olacak ki içeriyi konsolide edebileceksin ve sonunda başarı gelecekse böyle gelecek.

10 milyon dolar oyuncu bütçesini vereceksin. Fener var Efes var bunların bütçesi senden çok daha fazla hadi bakalım al sana yeni bir challange lig şampiyonluğu istiyoruz diyeceksin.

Tarihi bir geri dönüş yaptı Valencia. Pedro Martinez'e büyük tebrikler. Çok iyi hoca. Çok iyi çalışmışlar. Kime, nerede, ne zaman yardıma gidecekleri belliydi. Hata yaptılar, boş şutları kaçırdılar ama takım gibi oynamaktan hiç geri durmadılar.

Diğer taraftan zaten defalarca kez yazdım yine yazacağız büyük, çok büyük bir skandal var. Sınırsız bir bütçe, kendi evinde F4 ve yakın 2 maçı kazanıp deplasmandan 0-2 döndüğün seriyi 3 maç domine edilerek kaybetmek. Bence tarihin en büyük fiyaskosu. Takım olarak tek bir şey yapmayan bir Pao vardı yine. Bir takımla üst üste 5 maç yapıp tek tuzak kurmaz mı bir takım?

Nunn çiftliğe çevirmiş Pao'yu. Topu alıyor 10 saniye tutup kendi kendine bir şeyler deniyor. O oyunda yokken Toliopulos, Grant'le döndüler maça ama maalesef hoca orada da koçluk yapamadı ve Nunn'la ölmeyi tercih etti. Pao'da sadece Grant'e biraz da Hernangomez'e saygı duydum. Çok mu iyi oynadılar hayır ama playoff 5. maç ciddiyeti vardı ikisinde de. Özellikle Grant'in yaptığı fauller filan mesaj içeren faullerdi.

Ergin Hoca başarısiz oldu, bence kendi bırakacaktır zaten; Sportif A.S.'ye alip basket yapılanmasında role oynatmak lazim

Haydi hocam yuvana geri dön.

Geri