2026-2027 Galatasaray Daikin

Ne 15 milyonu? Uçmayın o kadar. Vakıfbank'ın bile bütçesi 11-12 milyon Euro civarında. Kaldı ki bu bütçede bir takım 7-8 milyonluk bütçe ile de alt edilebilir. Gününde olmaya bakar.

Ne 15 milyonu? Uçmayın o kadar. Vakıfbank'ın bile bütçesi 11-12 milyon Euro civarında. Kaldı ki bu bütçede bir takım 7-8 milyonluk bütçe ile de alt edilebilir. Gününde olmaya bakar.
Hayır.

Yanlış hatırlamıyorsam Fener'in yeni sezon bütçesi 16 milyon Euro gibisinden bir haber okumuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.

İlkin Aydın VNL ilk haftasında milli takım kaptanı oldu bu şubenin başına gelmiş en güzel şeylerden.

Yanlış hatırlamıyorsam Fener'in yeni sezon bütçesi 16 milyon Euro gibisinden bir haber okumuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Hayır. Fenerbahçe kadın voleybol şubesinin 2026-2027 onaylandı. 436 milyon TL. Yaklaşık 8,5 milyon Euro. 25-26 bütçesi 9.1 milyon Euro idi. Ama Orro'ya 600K Euro bonservis ödenmişti. Bu sezon bonservis ödenen biri yok. Yeni yönetim ekleme yapar mı orasını bilemem.

Bu arada Fenerbahçe Opet kadın basket takımının bütçesi 307,2 milyon TL. Fenerbahçe Beko erkek basket takımının bütçesi ise 1.360 Milyon TL. Erkek voleybol ise 400 civarı bir rakam ama hatırlayamadım şimdi.

X de Galina diye bir hesap paylaşmıştı bende onun yalancısıyım ama Fenerbahçe iç işlerini kongrelerini takip etmiyor bizim gibi açıkladıysalar kongrelerinde öyledir o zaman.

Yabancı smaçör konusunda çok sesiz ortalık yine Çinli süprizi mi patlayacak diye düşündürtü bana.Geçen sene de yabancı orta konusunda ses yoktu Yuan bombası patladı umarım Wu bombası olarak geri döner bu sesizlik.

Çok iyi bir smaçör şart. İlkin Sylla ikiside aynı tip oyuncu ve ben Sylla'yı çok üst düzey bulmuyorum. Geçen sezon Lukasik ve Frantti'yi aynı anda almamız hataydı. Bir tane yeterdi.

İlkin-Sylla düşüncesi bence güzel bir düşünceydi.Ama Sylla bu sene bizde defans harici bir katkısını göremedik elit seviye de öyle aman aman power oyuncumuz da olmadığı için tıkandık Sylla-İlkin başlansa Sylla düzelir mi diye olur ama büyük risk olur geçen sene ki Sylla olursa yine tıkanırız.O yüzden bir tane kaliteli power smaçör şart Sylla günündeyse zaten İlkin-Sylla oynasın tamam ama geçen sene Sylla’nın bildiğimiz o mükemmel komple smaçör Sylla katkısı verdiğimiz 5 maç zor sayarız.

Çinli herhangi birisi maalesef gelemez yani orada teklifi çünkü Çin Voleybol Federasyonuna yapmak zorundasın,oyuncuya teklif yapman direkt yasak.Federasyon oyuncunun oynama garantisine,takımın konumuna,ligin kalitesine....gibi bir sürü süzgeçten geçirip oyuncuya sunuyor ya da sunmuyor.Sylla-İlkin hattını gören federasyon o oynama garantisini bulamaz oyuncusu için ve teklif oyuncuya iletilmeden red olarak döner onun için Çinli bir smaçör arayışı varsa bayağı zaman kaybı zaten piyasa iyice daralmışken.

Zaten çok zor bende gelmesini zor görüyorum denilen gibi oynama gelişme garantisi olmadan ülke yollamıyor zaten.Ama olursa süper olur Wu gelirse Yuan etkisi bırakabilir Çin'i taşıyan oyuncu şuan.

Zaten çok zor bende gelmesini zor görüyorum denilen gibi oynama gelişme garantisi olmadan ülke yollamıyor zaten.Ama olursa süper olur Wu gelirse Yuan etkisi bırakabilir Çin'i taşıyan oyuncu şuan.
işte dediğiniz gibi 'Çin'i taşıyan oyuncu' yani şuan LYY 2 senedir belini doğrultamayan ve büyük ihtimalle eskisi gibi asla olmayacak olmasından dolayı.Ondan ben çok zor falan değil,imkansız görüyorum.Federasyon yerine koyuyorum kendimi direkt yani ben direkt maalesef teklifi gülerek reddederim yani,oynama garantisi yok,oyuncu Çin dışında yaşama uygun mu belli değil risk yani,Challenge CUP a neden göndereyim böyle bir oyuncumu sebebi yok.Genel olarak Challenge Cup başımıza bela olacak bu arada kesinlikle Wild Card alınmalı CEV Cup için yani gelmez iyi birisi o kupaya.

Ayça Aykaç seneye Cev Cup dayız yine kazanmak istiyoruz dedi röportajında Cev Cup kesin gideriz gibi wild card beklediğim CL Zeren çok kötü ve ucuz kadro kurdu CL wildcardlarını da mantıken iptal etmeleri başkasına hak doğması lazımdı ama Zeren devam edebilir gibi de duruyor.

Geri