Hayır.Ne 15 milyonu? Uçmayın o kadar. Vakıfbank'ın bile bütçesi 11-12 milyon Euro civarında. Kaldı ki bu bütçede bir takım 7-8 milyonluk bütçe ile de alt edilebilir. Gününde olmaya bakar.
Hayır. Fenerbahçe kadın voleybol şubesinin 2026-2027 onaylandı. 436 milyon TL. Yaklaşık 8,5 milyon Euro. 25-26 bütçesi 9.1 milyon Euro idi. Ama Orro'ya 600K Euro bonservis ödenmişti. Bu sezon bonservis ödenen biri yok. Yeni yönetim ekleme yapar mı orasını bilemem.Yanlış hatırlamıyorsam Fener'in yeni sezon bütçesi 16 milyon Euro gibisinden bir haber okumuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.
işte dediğiniz gibi 'Çin'i taşıyan oyuncu' yani şuan LYY 2 senedir belini doğrultamayan ve büyük ihtimalle eskisi gibi asla olmayacak olmasından dolayı.Ondan ben çok zor falan değil,imkansız görüyorum.Federasyon yerine koyuyorum kendimi direkt yani ben direkt maalesef teklifi gülerek reddederim yani,oynama garantisi yok,oyuncu Çin dışında yaşama uygun mu belli değil risk yani,Challenge CUP a neden göndereyim böyle bir oyuncumu sebebi yok.Genel olarak Challenge Cup başımıza bela olacak bu arada kesinlikle Wild Card alınmalı CEV Cup için yani gelmez iyi birisi o kupaya.Zaten çok zor bende gelmesini zor görüyorum denilen gibi oynama gelişme garantisi olmadan ülke yollamıyor zaten.Ama olursa süper olur Wu gelirse Yuan etkisi bırakabilir Çin'i taşıyan oyuncu şuan.