2026-2027 Galatasaray Daikin

Bongaerts için geçen sezon sonu Vakıf mı alacak Eczacı mı diye korkuyordu herkes, kaptırmayın diye insanlar tehdit ediliyordu. Şimdi ne oldu da bu kadar kötü pasör oldu?
X'deki sözde voleyboldan anlayan beyinsizlerden bahsediyorsun sanırım. Hepsi çoluk çocuk bugün iyi dediklerine yarın küfür edebiliyorlar.

Bir de eşini mi yerleştireceğiz bir yere? Bütün sporcular eşi ile aynı yerde mi yaşıyor? Büyük saçmalık.
Buse'nin Nilüferde kalma sebebi kocası yani tabi aynı yerde yaşamıyor %90 ı hatta arada okyanuslar oluyor bazen sporcu çiftlerde ama Buse hazır hayatlarını orada beraber kurabilmişken,kulup de devam isteyince kalmış yani.

Buse kim ya bir de eşi ile uğraşacağız.

X'deki sözde voleyboldan anlayan beyinsizlerden bahsediyorsun sanırım. Hepsi çoluk çocuk bugün iyi dediklerine yarın küfür edebiliyorlar.
Öyle demeyin voleybolun sahibi onlar :LOL:

Asıl Sıla Çalışkan'ın elden kaçması skandal Buse ye ondan konu geldi yoksa Sıla kaşla göz arası THY ye gitti yani,onu sen alsaydın ya.
THY para saçıyor önümüzdeki sezon için. Karmen ve Sıla'ya bizim teklifimizin çok üstünde paralar verdiler ve doğal olarak da oyuncular orayı tercih etti. Hiç de kaşla göz arasında olmadı yani.

Bizim takıma gelecek yerli pasörün işi zor, genel olarak buraya iyi bir yerli pasör çekmek de zor.

Herhangi bir oyuncu gelse ve 1 maç kötü oynasa, hızlı oyun ve sardunya severler derneği üyeleri tarafından yangın başlar. Bu sezon yaşananları gördük.

O kadar hiçbir halt bilmiyorlar ki Naz geldiğinde "Naz mommy bizi kurtaracak" dediler. Kadın henüz forma girmemişken sabah akşam Bongaerts yangını yaptılar, formunu yavaş yavaş bulduğu dönemde bu sefer de Barbolini dahiyane (!) bir kararla yedeğe çekmeye başladı. Yardımcı şahıs da aynı kafa devam etti. Sezon sonu Naz Cev cup finalini çevirince "Naz anamız bizi terk etme" moduna girdiler.

Bu kitleyle pasör işi de zor, her şey zor. İsimlerden bağımsız bir problem.

O kitle dört sene Umut Çakır istifa yazdı, hoca gönderilince yönetim bizi dinledi oldu. Yönetimin onların sözünü dinlemesi dört sene sürdü ama :)

Hiç ilgilenmediğimiz oyuncuları alıyoruz kafası yaratıp istemiyoruz dediler ve transfer edilmesini güya kendileri iptal etmiş oldular :)

Isabella Haak ile transfer görüşmesi yapıyoruz diye bişey uydurdular, sonra olmadığını görünce insanlara hakaret yağdırmaya başladılar :)

Asuman Baş için ağza alınmayacak hakaretler edildi, bizden gitse kimse iş vermez dendi, THY transfer etti. Şimdi aynısını Neşve Büykbayram için de yapıyorlar. Burayı yönetenlerin onlar olmadığını hala anlayamadılar.

Yönetimde kimsenin bu şizofrenleri salladığı yok, kendi yarattıkları hayal dünyasında yaşıyorlar yazık. Bir gram faydaları yok kulübe. O yüzden bu tipleri buradan uzak tutuyoruz.

Son düzenleme:
Bir kişiye asla hakaret etmem,işiyle oynamak istemem ama Neşve Büyükbayram'ın yetersiz olduğunu ben de düşünüyorum şahsen.Transferlere çok geç kaldı yani smaçör mevzusunda özellikle yani bu dönemde Sylla olayı olmaz gene,o bir kere şansa oldu.

Bir kişiye asla hakaret etmem,işiyle oynamak istemem ama Neşve Büyükbayram'ın yetersiz olduğunu ben de düşünüyorum şahsen.Transferlere çok geç kaldı yani smaçör mevzusunda özellikle yani bu dönemde Sylla olayı olmaz gene,o bir kere şansa oldu.
Bir smaçör transferi gecikti diye yetersiz oluyorsa bizim ligde yeterli bir takım menaceri yok o zaman. Kaldı ki alacağımız da yedek smaçör olacak.

Bir smaçör transferi gecikti diye yetersiz oluyorsa bizim ligde yeterli bir takım menaceri yok o zaman. Kaldı ki alacağımız da yedek smaçör olacak.
O zaman neden piyasanın iyice daralması bekleniyor ben cidden merak ettiğim için soruyorum yani madem yedek alınacak alınsın bitsin bu iş yani,taraftar profili belli bizde yani bekledikçe daha iyisini umuyoruz.Bu arada genel olarak ligde iyi menajer olduğunu düşünmüyorum doğru düzgün cidden

O zaman neden piyasanın iyice daralması bekleniyor ben cidden merak ettiğim için soruyorum yani madem yedek alınacak alınsın bitsin bu iş yani,taraftar profili belli bizde yani bekledikçe daha iyisini umuyoruz.Bu arada genel olarak ligde iyi menajer olduğunu düşünmüyorum doğru düzgün cidden
Çünkü bu sene öncelik erkek voleybol ve kadın basketbol.

Çünkü bu sene öncelik erkek voleybol ve kadın basketbol.
İyi de benim sorumun cevabı bu değil ki maalesef yani ben zaten hani bütçe de yoksa yedek de alınacaksa neden süreç uzuyor onu merak ediyorum yani gereksiz beklenti oluyor

Geri