2026-2027 Galatasaray Daikin

Şaka herhalde bu ya? Kamera nerede?

Aleksia Avrupa'da şov yapıyordu dediğin Challenge Cup... Vargas oralara kadar hiç inemedi ki. 2016 yılında şampiyonlar liginde az daha Eczacıbaşı'nın eliyordu tek başına. 35 sayı... 2016 yılı. Daha 16 yaşında. O Agel takımında Vargas'tan başka tanıdık tek bir isim yok. Eczacıbaşı ise Larson, Neslihan, Fürst, Boskovic, Poljak, Calderon, Gülden, Neriman...

Beğenmediğin Pan American oyunları ve Norceca'da Amerika, Dominic ve Küba var. Bizim milli takım olarak ilk Küba galibiyetimiz 2012 de. Toplamda da 3 galibiyetimiz var. Küba'nın öldü dediğimiz zamanlarında alınmış galibiyetler. Vargas gelene kadar Dominic ile başa baş oynardık hep. Bir onlar yenerdi bir bis. Maçlar da 3-2 biterdi çoğunlukla. Vargas bize geldi de üstünlük sağladık. Hem Dominic, Küba ve ABD yi beğenmiyorsun hem de hiç bir zaman Avrupa'da A klasmanına çıkamamış Romanya takımında ve Challange Cup turnuvalarında gösterdiği başarıları övüyorsun. Vargas o seviyelere düşmedi ki hiç bir zaman kıyas edebilelim.

Aleksia ile Vargas hiç bir dönem yakın bile olmadılar. Seviyeleri hiç bir zaman aynı olmadı. Vargas daima en üst seviyede dünyanın en büyük yıldızlarına karşı oynadı. Aleksia'nun gördüğü maksimum rakip Vakıfbank benchinde gördükleri işte. Bunları kıyas etmek abes bile değil. Absürt... Neymiş Romanya liginde ödül almış... Challange Cup da sayı rekoru kırmış, MVP olmuş. Hiç güleceğim yoktu. :D

Son düzenleme:
Fenerbahçe'nin bu sene Vakıftan daha iyi olduğunu şampiyon Vakıf olucak yorumumun çok idalı olduğunu neden Fenerin daha iyi olduğunu bu şekil açaıklamıştın sezon ortası sonucu gördük yine aynı olaya benzetiyorum o yüzden cidden uzatmıycam bile argümanlar ortada biri 16-17-18 yaşlarında dünyanın en iyi liginde en skorer olurken biri kalitenin yerlerde olduğu liglerde oynamış o yaşlarda neyi tartışıyoruz.20 yaş öncesi Alexia net daha iyidir 20 yaş sonrası performans olarak Vargas net daha iyidir bunun kıyasına girmeyi bile saçma buluyorum ki benim eleştirimde Alexia neden 20 den sonra düştü acabaydı.16-17-18 yaşlarında Sultanlar ligi en skoreri ile 16-17-18 yaşlarında küba çekya isviçre liglerinde oynayan iki oyuncu kıyasında Küba Çekya İsviçre liginde oynayanı daha baskın seçmek bazıllarına göre daha mantıklı gelebilir demek ki diyip geçicem.

Vargas'ın çok övülen CL olayı da takımı en kötü takımlar arasında çok kötü sonuçla bitirmiş turnuvayı bende çok önemli olaylar oldu sandım.

Geri