Vladimir Micov

Sen geldin bahar geldi.

Kısa vadede iyi aksiyonlar aldı, başarılı olacaktır diye düşünüyorum.

Pozzecco: Vladimir Micov'a da teşekkür etmek istiyorum. Benim için çok önemli bir şey yaparak beni buraya getirdi.

Bizde teşekkür ediyoruz 👏

Oyunculuğunda Eurocup'ı kazandırdı.
Şimdi ki göreviyle de başka nice kupalar ve şampiyonluklar kazandıracak 😎

Bizi Yakup'tan kurtarıp yeniden oynadığı oyundan keyif alan takımın temelini attığın için teşekkürler Vlado.

Vladimir Micov:'Vlado geldi, yeni bir koç getirdi, dört oyuncuyu gönderdi, beş oyuncu getirdi' gibi bir şey olmadı.Biz sadece 'Yaklaşımı' değiştirmeye çalıştık. Sadece John Petrucelli'yi getirdik ama onu getirerek 'Bir ligin en skorerini' getirmiş olmadık.

Misko'nun söylemleri ile hareket etmesi çok kötü oldu.
Gelişi heyecan verdi ama şu anda pek ümit vermiyor.
Sene sonunda teşekkür edilip koç ile birlikte yollanmalı.

Bu kulüp 10 yıl Ömer Yalçınkaya’ya dayandıysa, bence Micov için daha erken. Biraz daha sabredebiliriz :)

Micov a sabretmeliyiz ancak coach umut vermiyor .. kesinlikle a plus coach lazım .. Ergin ataman a gidilmeli ..

Micov da gitmeli. Neyine sabredeceğiz allah aşkına? GM olarak ne başarısı var? sırf eski oyuncumuz ve sırp diye adamı getirdiler de belli ki pek de anlamıyor bu işten.. Her iyi oyuncu GM olabilir diye bir şey yok tamamen alakasız işler..

şube teslim edilecek bir adam değil. Bu işte tecrübeli, bu işi doğru düzgün yapabilecek bir GM getirilmeli. Turgay Zeytingöz ve Önder Külçebaş ilk aklıma gelen isimler..

Şu anda avrupa basketbolu tamamen iyi amerikalılar üzerine kurulu vaziyette. Amerikalı oyuncular avrupalılardan çok daha önde.. Adam bunun bile farkında değil saçma sapan avrupalılarla takım kurmaya çalışıyor. Avrupalı oyuncular söz konusu olduğunda 15 sene öncesinin oyuncu havuzu yok. Bunu görebilmek için GM olmaya gerek yok.

Micov da gitmeli. Neyine sabredeceğiz allah aşkına? GM olarak ne başarısı var? sırf eski oyuncumuz ve sırp diye adamı getirdiler de belli ki pek de anlamıyor bu işten.. Her iyi oyuncu GM olabilir diye bir şey yok tamamen alakasız işler..

şube teslim edilecek bir adam değil. Bu işte tecrübeli, bu işi doğru düzgün yapabilecek bir GM getirilmeli. Turgay Zeytingöz ve Önder Külçebaş ilk aklıma gelen isimler..

Şu anda avrupa basketbolu tamamen iyi amerikalılar üzerine kurulu vaziyette. Amerikalı oyuncular avrupalılardan çok daha önde.. Adam bunun bile farkında değil saçma sapan avrupalılarla takım kurmaya çalışıyor. Avrupalı oyuncular söz konusu olduğunda 15 sene öncesinin oyuncu havuzu yok. Bunu görebilmek için GM olmaya gerek yok.
Misko'nun oyuncağı olması en büyük handikapı. Bu haliyle 2 3 seneye bu makamı da bırakır. Misko'dan uzak kalsın devam etsin. Ama Misko ile yok yürüyecekse bizden uzak olsun.
Bu şubeye Turgay Zeytingöz'den önce Barış Nane lazım. O gittikten sonra şube tepetaklak oldu. Umarım Mecit Mert Çetinkaya o ruhu geri kazandırır.

Micov ile devam edilmeli. Seneye kadroyu kursun hocayı seçsin ondan sonra fikir belirtiriz. Sürekli o gitsin bu gitsin kafasından çıkmak zorundayız.

Sezon ortasında takım ilk 8 dışında kalınca, ve 5 milyon Euroluk takımın playoff dışında kalma tehlikesi belirince apar topar Yakup beyden kurtulma adına yönetim tarafından göreve getirildi. Yönetim günü kurtardı ama gelecek seneye bu yapıyla devam edilmemeli, yoksa gelecek sezon daha başlamadan biter.

Geri