Ali Bayraktar
Kayıtlı Üye
Kazanabilirdik olmadı. Maç sonunu iyi oynayamadık ve ufak hatalar sonumuzu getirdi.
Şimdi forumda polimik yapmak istemiyorum ancak o kadar saçma yazıyorsunki. Ya dostum 3. maçın son topunda mccolum son 6 saniye salladığı top sayı olsa 71-71 +1 serbest atış kullanıp belkide maç gelecek. Bu yazdığım senaryo kıl payı kaçtı yanlış anlaşılmasın. Sen gelmişsin burada yok iyi koç iyi yönetilen vs vs.Basketbol sürprize o kadar açık bir oyun değil. Sonuç olarak daha iyi olan, daha iyi yönetilen, daha iyi koçu olan takım kazandı.
Muhtemelen final yapacaklar.
Daha iyi koçu olan mı? Son iki maçta da Pozzecco, Alimpijević'e koçluk dersi verdi. Bunu Beşiktaş taraftarları bile kabul ediyor. Sırf eleştirmek için bu kadar objektifliği kaybetmek de pes doğrusu.Basketbol sürprize o kadar açık bir oyun değil. Sonuç olarak daha iyi olan, daha iyi yönetilen, daha iyi koçu olan takım kazandı.
Muhtemelen final yapacaklar.
Polemik de yapsan katalitik de yapsan fark etmez. Halil Üner'in koç olduğu dönemden beri bu şubeyi yakından takip ediyorum ve hep daha iyisi olsun istiyoruz.Şimdi forumda polimik yapmak istemiyorum ancak o kadar saçma yazıyorsunki. Ya dostum 3. maçın son topunda mccolum son 6 saniye salladığı top sayı olsa 71-71 +1 serbest atış kullanıp belkide maç gelecek. Bu yazdığım senaryo kıl payı kaçtı yanlış anlaşılmasın. Sen gelmişsin burada yok iyi koç iyi yönetilen vs vs.
Kardeşim sizin hayatınız hep süpermi ya. Bazen yenilsende eyvallah dersin mücadeleye emeğe teşekkür edersin.
Serdar Kardeşim Pozzecco'nun Alimpijevic'den daha iyi koç olduğunu düşünüyorsan farklı sporlara yönelmeni tavsiye ediyorum.Daha iyi koçu olan mı? Son iki maçta da Pozzecco, Alimpijević'e koçluk dersi verdi. Bunu Beşiktaş taraftarları bile kabul ediyor. Sırf eleştirmek için bu kadar objektifliği kaybetmek de pes doğrusu.![]()
Allah Allah, bu mantıkla Beşiktaş'ın Bourga kaybetmesi nasil oldu. Hani Alimpijević öyle büyük koçtu ya, peki o zaman kupayı neden alamadı?Polemik de yapsan katalitik de yapsan fark etmez. Halil Üner'in koç olduğu dönemden beri bu şubeyi yakından takip ediyorum ve hep daha iyisi olsun istiyoruz.
Bu bence klasik bir futbol taraftarı yorumu.. Üzgünüm ama gerçek bu. Sen tur atlasaydın beşiktaş'dan iyi olduğun için değil eğrisi doğrusuna geldiği için tur atlayacaktın. Basketbol bu anlamda futbola pek de benzemez. Eşit bütçeler dahi olsan daha iyi yönetilen, daha iyi koçu olan takım seride seni bir şekilde geçer.
Yenilsem de eyvallah diyemem. Sizin gibi eyvallah diyenler yüzünden her sene 5-6 milyon dolar harcayıp 3 milyon dolarlık takım kuruyorlar. Çünkü bu şube ya kötü yönetiliyor ya da belki kötü niyetli bir şeyler dönüyor.
Yakup hangi kupayı almış..? Pozecco da net başarısızdır. Yakup kalsaydı da bunda daha kötüsü olmazdı emin olun...!Allah Allah, bu mantıkla Beşiktaş'ın Bourga kaybetmesi nasil oldu. Hani Alimpijević öyle büyük koçtu ya, peki o zaman kupayı neden alamadı?
Aynı mantıkla devam edeceksek, Yakup Sekizkök geçen sezon kupayı aldı, serileri geçti. O zaman onu da elit koç ilan edelim, öyle mi?
pardon final oynamasi cok abartildigi icin kupa almis gibi saydim. Bana göre Pozzecconun bu takima katkisi cok.Yakup hangi kupayı almış..? Pozecco da net başarısızdır. Yakup kalsaydı da bunda daha kötüsü olmazdı emin olun...!
Görüşüne saygım var ama ben bu kadronun Pozzecco'nun elinde iyi basketbol oynadigi düsünüyorum imkanlar dahilinde. Oyuncu kalitesi itibarıyla gayet iyi iş çıkardığı kanaatindeyim.Serdar Kardeşim Pozzecco'nun Alimpijevic'den daha iyi koç olduğunu düşünüyorsan farklı sporlara yönelmeni tavsiye ediyorum.
Geçen gün benzer absürd bir yorum da Ergin Ataman'ın koçluğu için gelmişti.
Alimpijevic beşiktaş'dan üst seviye bir takıma gider. Pozzecco ise bizden ayrıldığı anda tatil yapar![]()
Birde şu patladı klasik futbol taraftar bakışı. Voleybolda ayrı basketbolda ayrı biri çıkar kendi gibi düşünmüyor diye etiket yapıştırır. Galatasaray'da basketbolu yada diğer amatör branşları futboldan ayrı değerlendirmek gibi bir ütopya kurmak istersen sana başarılar. Klasik bir klavye goygoyu..Bu bence klasik bir futbol taraftarı yorumu.. Üzgünüm ama gerçek bu. Sen tur atlasaydın beşiktaş'dan iyi olduğun için değil eğrisi doğrusuna geldiği için tur atlayacaktın. Basketbol bu anlamda futbola pek de benzemez. Eşit bütçeler dahi olsan daha iyi yönetilen, daha iyi koçu olan takım seride seni bir şekilde geçer.
Yenilsem de eyvallah diyemem. Sizin gibi eyvallah diyenler yüzünden her sene 5-6 milyon dolar harcayıp 3 milyon dolarlık takım kuruyorlar. Çünkü bu şube ya kötü yönetiliyor ya da belki kötü niyetli bir şeyler dönüyor.
Yiğit in tiplediği sayı olmasa 1 sayı geride kalan 24 saniyede maç topu kullacaktıkYapacak bir şey yok.
Olmayınca olmuyor.
Maçı orada verdikAbi ne gereksiz faul ya Muhsinden
Pozecco'nun yaptığı transferlerin katkısı ortada yani sıfır...Gönderdiği uzun Clifford Omoruyi'nin Paok ta başarısı ortada. Şimdiden önümüzdeki sezon yaşayacağımız hüsranı görür gibiyim. Pozecco gelir gelmez saman alevi gibi parlama yaptı, gerisi fos. BCL rezaleti ve ligde çeyrek finalde elenme hoş görülemez. Burası Galatasaray...Görüşüne saygım var ama ben bu kadronun Pozzecco'nun elinde iyi basketbol oynadigi düsünüyorum imkanlar dahilinde. Oyuncu kalitesi itibarıyla gayet iyi iş çıkardığı kanaatindeyim.
Vallahi ben de isterim bütçe 10 milyon euro olsun, çok daha iyi koçlar gelsin Trinchieri olur, Ataman olur. Ama bunun gerçekleşmeyeceğini de biliyorum.
Genellikle gelen, gideni aratıyor. Pistiolis'in yerine Mitrović, Mitrović'in yerine Yakup geldi. Bu döngü de böyle devam edip gidiyor.
Galatasaray futbol odaklı gidiyor bunun da sebebi taraftarının futbol taraftarı olması ve basketbolun da sahipsiz olması.Birde şu patladı klasik futbol taraftar bakışı. Voleybolda ayrı basketbolda ayrı biri çıkar kendi gibi düşünmüyor diye etiket yapıştırır. Galatasaray'da basketbolu yada diğer amatör branşları futboldan ayrı değerlendirmek gibi bir ütopya kurmak istersen sana başarılar. Klasik bir klavye goygoyu..