Vladimir Micov

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Hâlâ hata mı diyorsunuz?
Boş iddialar bunlar. Kulüp açıklamadan bu sayfalara inanmam.

Hâlâ "miş", "muş" deniliyor. Bu bilgilerin doğru olduğundan emin misiniz? Kaç para ödendi? "Micov komisyon olayına net şekilde dahil olmuş" ne demek? Elinizde belge mi var?

İstediğiniz ya da beğenmediğiniz oyuncular transfer edildi diye bu kadar karalama yapmak doğru mu? Yıllardır basketbol şubesini takip ederim sanki ilk kez bir basketbolcuya ederinden fazla para veriliyormuş gibi davranılıyor.

Russ Smith'i hatırlayan var mı? Ona verilen kontratı? O dönem kimse "komisyon" demiyordu. Sadece 1 yıllık sözleşme için 1 milyon dolar ödendi bu oyuncuya.
Russ Smith amerika'da potansiyeli iyi bilinen piyasası olan bir oyuncuydu. Bizimkiler o dönem ona 850 bin dolar ödedi diye hatırlıyorum. Benzer dönemlerde Larkin de 900 bin dolar karşılığında baskonia ile imzaladı ve avrupa'ya geldi. Biri tuttu çok büyük oyuncu oldu diğeri tutmadı kariyeri tepe taklak gitti. Komisyonluk bir durum yok orada Russ Smith'in çok iyi bir kolej kariyeri d-league kariyeri ve nba draftlarında da seçilmişliği vardı.

Micov meselesinde de kesinlikle komisyon vardır diyemeyiz ama komisyon transferi hissini bende de uyandırıyor ve sadece bende uyandırmıyor olacak ki yollar ayrıldı kendisiyle.. Tek menajerle çalışmak başlı başına soru işareti yaratan bir durum zaten komisyon meselesi olsun olmasın. Bir tane menajerle çalışırsan insanlarda bu tarz düşünceler oluşur. Burası mega basket filan değil.

Ben anlaşılan hiç bir isimle ıslak imza yok
sadece geçen yıldan mc collum ın +1 sene opsiyonu olduğunu
Onunda kendi isteği ile Esenler Erok a gitti diye okudum.

Ama aksi bir şey varsa çok büyük bir rezillik olur..

Ben anlaşılan hiç bir isimle ıslak imza yok
sadece geçen yıldan mc collum ın +1 sene opsiyonu olduğunu
Onunda kendi isteği ile Esenler Erok a gitti diye okudum.

Ama aksi bir şey varsa çok büyük bir rezillik olur..
Islak imza varsa bile oyuncu başı 50 bin dolar verirsen karşılıklı anlaşıp iptal edebilirsin diye düşünüyorum. Daha transfer sezonunun başı takım bulurlar. Zaten Vrenz'de iptal durumu olmaz diye düşünüyorum. Kalan 3 oyuncu için düşünülebilir.

Özellikle Pierre'in sözleşmesinde sıkıntı var sanırım. iyi oyuncu olsa da sakatlık anlamında patlak bir adama 800 bin dolarlık bir kontrat verildiği konuşuluyor.

Bir daha asla yollarımızın kesişmemesi dileğiyle. Soyguna ve komisyon almaya başka takımlardan devam edebilirsin.

Geri