2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Böyle delici ve skorer bir kısaya ihtiyacımız vardı.

Defne Bürke bu pastanın çileği olur.
Yıllarca kupalara damga vururuz.
Ekrem Memnun onu da alıp gelsin ☺️

Araştırdığıma göre şutlarının yanında içeri penetreleride iyi olan bir oyuncu.Ama beni etkileyen bir iki numaraya göre fiziğinin yardımı ile savunmada adam değişmelerde uzuna zorluk çıkaran bir oyuncu olması.Sallaun,awak gibi oyuncular ile beraber takımın fizik kalitesi farklı bir hal almaya başladı.Umarım iyi bir coach ve skorer bir pg ile güzelde hücum setleri oluşturulursa bu takım euroleague de net final oynar
bu takım fenerle eşleşmediği sürece her türlü final oynar ama mesele final oynamak değil, mesele finali kazanabilmek. Avrupada bizle rekabet edebilecek takım yok bizim tek rakibimiz hem ligde hem avrupada fenerbahçe. Sydney Taylor iyi oyuncu ama daha iyileri lazım nitekim fenerbahçe Meesseman ile anşaltığı an oyun biter. Bizim tek şansımız fenerin yıldızlarına cevap olarak ABDli yıldızlar indirmek. Ama kontenjan olayı varmış sanırım ve ABDli kontenjanından birini Sydney için kullanmışız sanırım inşallah kıta dışı bir süperstar alırız

bu takım fenerle eşleşmediği sürece her türlü final oynar ama mesele final oynamak değil, mesele finali kazanabilmek. Avrupada bizle rekabet edebilecek takım yok bizim tek rakibimiz hem ligde hem avrupada fenerbahçe. Sydney Taylor iyi oyuncu ama daha iyileri lazım nitekim fenerbahçe Meesseman ile anşaltığı an oyun biter. Bizim tek şansımız fenerin yıldızlarına cevap olarak ABDli yıldızlar indirmek. Ama kontenjan olayı varmış sanırım ve ABDli kontenjanından birini Sydney için kullanmışız sanırım inşallah kıta dışı bir süperstar alırız
Oyuncu yok.

Oyun kurucu yıldız olmalı ..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
HEYECANDAN ÖLEN VAR GERÇEK Mİ O HABERRRRR (eğer haber gerçekse ve Ahmet Çakı sezon sonuna kadar kalırsa 2026-27 Sezonu EuroLeague Women Şampiyonu: Galatasaray Çağdaş Faktoring)

Transferler yapılıyor ama koç kim olacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
HEYECANDAN ÖLEN VAR GERÇEK Mİ O HABERRRRR (eğer haber gerçekse ve Ahmet Çakı sezon sonuna kadar kalırsa 2026-27 Sezonu EuroLeague Women Şampiyonu: Galatasaray Çağdaş Faktoring)
Bizimde koç belli değil ki daha.
Yakup Sekizkök gelirse mesela yine şampiyon adayı olur muyuz 😄

Bizimde koç belli değil ki daha.
Yakup Sekizkök gelirse mesela yine şampiyon adayı olur muyuz 😄
aman tövbe de ne yakubu :oops: Corey Gaines ismi dolanıyor 1 aydır. Rachid Mezianeyi alsak sırf koç farkıyla bile bunları her maç yenerdik ama Meziane yattı bizde Corey Gaines'e gittik ve Gaines hakkında 2007de WNBA Şampiyonu olması dışında en ufak fikrim bile yok maalesef. Ama WNBA'de şampiyon olmuş bi adam, Ahmet Çakı gibi hiç kadın basketbol tecrübesi olmayan birinden kötü olamaz bence

Maçlar sahada kazanılır hocam bizi fbden ayıran en önemli özellik bu. Kafamızda düşünerek kupa kazanamayiz.

Maçlar sahada kazanılır hocam bizi fbden ayıran en önemli özellik bu. Kafamızda düşünerek kupa kazanamayiz.
hocam doğru söylüyorsun ama düşünmeden de edemiyorum bu sene en çok umut vaadeden 2 branş erkek voletbol ve kadın basketbol. erkek voleyboldan hiç anlamıyorum ama kadın basketboldan yine birazda olsa anlıyorum o yüzden hep kadın basket üzerine düşünüyorum. İnşallah bu sene yüzümüzü kara çıkarmazlar

Fenerbahçe Emma ile de anlaşmış diye yazılıyor.

Fenerbahçe Emma ile de anlaşmış diye yazılıyor.
yapma yapma tam Ahmet Çakı geldi diye sevinirken ne biçim haber bu kalpten gideriz vallaha ya. birçok branşı takip ediyorum ama hiçbir sporcudan bu kadar korkmadım, çekinmedim. Allah tez zamanda emeklilik nasip etsin

(meesseman Gsye gelcek dedikodularıda dolaşıyo gs ilgieniyomuş inanmıyorum ama gelir inşallah)

Son düzenleme:

Çok ihtimal vermiyorum.
Gs daha çok para teklif etti ama bizi seçti diyecekler.

Çok ihtimal vermiyorum.
Gs daha çok para teklif etti ama bizi seçti diyecekler.
emma gelmez onu zaten boşverinde benim dikkatimi ilk haberde yazan ''Belçikalı yıldız için oyuncunun Milli Takım'dan koçunun başına geçtiği Galatasaray'ın da devreye gireceği konuşuluyor.'' kısmı çekti. burda bahsedilen kişi uzun süre Gs ile anılan ancak kulübü izin vermedi gerekçesiyle suya düşen Rachid Meziane. Bu habere göre Rachid Meziane ile anlaştık mı yani? Bu forumda Metin isimli baya bilgili ve derin bi arkadaş vardı hatta meziane ile ilgili prüzler olduğunu ilk o söylemişti. o arkadaş lütfen yazsın eğer biliyorsa. Meziane geliyor mu? @MetinK

Twitter. Gerçi arkadaşların da yazdığı gibi Emma'ya GS nin de ilgisi yazılıyor. Hangisi ne kadar doğru hiç bir fikrim yok.
Twitter’da kim yazıyor yani? Emmaya bir teklifimizin olduğunu sanmıyorum zaten uzun rotasyonumuz tamamlandı. Bana göre sırf fblilerin yangın çıkarmak için uydurduğu bir şey.

Geri