Serhat Celik
Kayıtlı Üye
Neşve hanım için çok iyi olmuş ayrılık kararı. Twitter trolleri başka bir av bulacak artık kendine. Kendi adıma emekleri için teşekkür ederim
Arttı zaten. 435 milyon TL oldu. Neredeyse 10 milyon dolar.Basketbol Aş kurulduktan sonra vergi iadeleri 3 şubeye kalıyor; kadın ve erkek voleybol, kadın basketbol. Bence kadın voleybol takımımızın bütçesi 2027-28 sezonunda ciddi artabilir eğer aksi bi şey olmazsa. Salonu beklersek 5-6 yıl daha gerekecek![]()
Arttıysa o zaman zaten 2 eksiğimiz vardı 1 smaçör 1 de yerli orta oyuncu alırlar transferi kapatırız.Arttı zaten. 435 milyon TL oldu. Neredeyse 10 milyon dolar.
Oyuncu bütçesinden bahsediyorumArttı zaten. 435 milyon TL oldu. Neredeyse 10 milyon dolar.
285 milton TL de 435 milyona gelmesinin sebebi belki de bu basketbolun A.Ş olması olayıdır. İlkin'in yeni sözleşmesi, Akimova, Ayça, Janset falan 150 milyon etmez zira. Bir de geçen seneki bütçede Sylla'nun bonservis bedeli de vardı. Şimdi o da yok. Hakikayetn nereye gitti bu para? Salona mı ayırıldı acaba?Oyuncu bütçesinden bahsediyorum
Basketbol aş 2027-28 sezonu için kurulacak diye biliyorum bu sezonla bi ilgisi yok bence o artışın. Stopaj gelirleri arttı sadece.285 milton TL de 435 milyona gelmesinin sebebi belki de bu basketbolun A.Ş olması olayıdır. İlkin'in yeni sözleşmesi, Akimova, Ayça, Janset falan 150 milyon etmez zira. Bir de geçen seneki bütçede Sylla'nun bonservis bedeli de vardı. Şimdi o da yok. Hakikayetn nereye gitti bu para? Salona mı ayırıldı acaba?
Ben sordum voleybol konusunu Genel Menajerlik icin düşünülen ve teklif götürülen isimlerden biri NESLİHAN DEMIR.Berk bey yönetimimizin kadın voleybol için gelecek senelerdeki planlamasına dair bir şeyler konuşuldu mu?
Basketbol aş kurulduğunda stopaj ödemeleri voleybol ve kadın basketbola kalacaktır değil mi? Kadın voleybol dahil her branşta daha da artabilir bence ama en önemlisi kadın voleybol çünkü erkek voleybol ve kadın basketbolda zaten hali hazırda tepe takımıyız. Bu basketbol aş işi ne zaman uygulanacak peki heyecanlandım benNeslihan Demir hedeflerden biri, seneye butce daha da artacak bu sene icin ise min.1 max w hamle daha yapılacak.
O konuda muallak. Kesilecek diyen de var, hayor kesilmeyecek diyen de. Biraz araştırdım şöyle bir şey bulduım yönetmelikte. Eğer sponsorluk veya reklam satışı sözleşmesi var ise bu giderlerin amatör branşlarda tamamı, profesyonel branşlarda ise yarısı vergiden düşülüyor. Şimdi profesyonel branş nedir? Amatör branş nedir onlara bakmak lazım.Basketbol aş kurulduğunda stopaj ödemeleri voleybol ve kadın basketbola kalacaktır değil mi? Kadın voleybol dahil her branşta daha da artabilir bence ama en önemlisi kadın voleybol çünkü erkek voleybol ve kadın basketbolda zaten hali hazırda tepe takımıyız. Bu basketbol aş işi ne zaman uygulanacak peki heyecanlandım ben
Galatasaray'ın kadrosu zaten CL dekki 7-8 takım hariç hepsinden iyi. Zhu Thing takımı bir level üste çıkarmaz. Eğer hedef F4 hatta kupa ise bu işin oluru 7-8 isimden en az iki tanesini, mümkünse üç tanesini rakiplerden koparmaktır. Başka olırı yakın zamanda yok.Madem clye gideceğiz bari zhu ting falan alalım bu rotasyonlarla bu kadroyla ne yapacağız clde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.