Halil Sentürk
Kayıtlı Üye
Seneye için oldukça heyecanlıdır muhtemelen herkes CL de bu takımı uzun yıllar sonra yeniden izliycez hemen başlasın.
Duyum mu his mi?1 ya da 2 isim daha alinacak özellikle bu karardan sonra ben 2 isim bekliyorum...
O kadarı bu sene için zor yapamazlar seneye olmalı ama kesinlikle ama zor bu sene için.İyi bir power smaçör getirip bide Nilüfere Eylülü verip üstüne biraz para verip Buse'yi alırsak yine iyi hamleler olur.Egonu falan bu yaz kovalamak zor diğer transfer döneminin işleri olur o zaten olursa bu hamlelerde yönetimi omuzda taşısınlarDuyum mu his mi?
Olması gereken de bu aslında. Madem kaldık. Gözü karartmak lazım. Egonu vs. Allah ne verdiyse almak lazım artık
Transfer yapmanın anlam kazanması için bu isimlerin önemli isimler olması lazım yoksa 5 kişi daha transfer etsinler1 ya da 2 isim daha alinacak özellikle bu karardan sonra ben 2 isim bekliyorum...
Şampiyonlar Ligi için güzel transferler bekliyorum hayırlısı olsun.
Hem kadın hem erkek voleybol takımı olan kaç kulüp var ki? Ben FB ve GS den başka bilmiyorum açıkçası. Belki eski doğu bloku ülkeleri liglerinde vardır. Hatta düşündüm de Basketbolda bile hem kadın hem erkek takımı olan FB ve GS den başka kulüp aklıma gelmedi. Bir de Beşiktaş.Seneye hem kadın hem erkek takımı CL de olan tek takımız galiba.
Lyy alacaksak transfer yapmayalım hiç gerek yokAlınabilecek kimse yok sağlık form durumlarına bakmak zorundayız sözleşme kırdırılacak da biri var gibi durmuyor sadece Ana var ama Fener bize vermez.Milano ile Li görüşüyor haberleri vardı geçenlerde doğru mudur bilmem ama bu ikilinin formunu yoklamak zorundayız oyuncu yok.
Öyleymiş valla. Üzüldüm açıkçası. Ama Begüm kendisi adına daha doğru bir transfer yapmış. Nilüfer, bu tip oyunculara bizden daha çok alan açabilecek bir kulüp.İlayda Uçak hamlesi bekliyorum 23 yaşında çok potansiyelli bir isim sakatlık yüzünden henüz patlamasını yapamadı. Sıçrama yaparsa uzun yıllar güzel katkı alırız. Henüz bir yerle anlaşmadı bildiğim kadarıyla. Begüm Kaçmaz Nilüfer'e transfer oldu bildiğim kadarıyla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.