2026-2027 Galatasaray Daikin

Seneye için oldukça heyecanlıdır muhtemelen herkes CL de bu takımı uzun yıllar sonra yeniden izliycez hemen başlasın.

1 ya da 2 isim daha alinacak özellikle bu karardan sonra ben 2 isim bekliyorum...

1 ya da 2 isim daha alinacak özellikle bu karardan sonra ben 2 isim bekliyorum...
Duyum mu his mi?
Olması gereken de bu aslında. Madem kaldık. Gözü karartmak lazım. Egonu vs. Allah ne verdiyse almak lazım artık

Seneye hem kadın hem erkek takımı CL de olan tek takımız galiba.

Duyum mu his mi?
Olması gereken de bu aslında. Madem kaldık. Gözü karartmak lazım. Egonu vs. Allah ne verdiyse almak lazım artık
O kadarı bu sene için zor yapamazlar seneye olmalı ama kesinlikle ama zor bu sene için.İyi bir power smaçör getirip bide Nilüfere Eylülü verip üstüne biraz para verip Buse'yi alırsak yine iyi hamleler olur.Egonu falan bu yaz kovalamak zor diğer transfer döneminin işleri olur o zaten olursa bu hamlelerde yönetimi omuzda taşısınlar

Transfer yapmanın anlam kazanması için bu isimlerin önemli isimler olması lazım yoksa 5 kişi daha transfer etsinler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Şampiyonlar Ligi için güzel transferler bekliyorum hayırlısı olsun.

Seneye hem kadın hem erkek takımı CL de olan tek takımız galiba.
Hem kadın hem erkek voleybol takımı olan kaç kulüp var ki? Ben FB ve GS den başka bilmiyorum açıkçası. Belki eski doğu bloku ülkeleri liglerinde vardır. Hatta düşündüm de Basketbolda bile hem kadın hem erkek takımı olan FB ve GS den başka kulüp aklıma gelmedi. Bir de Beşiktaş. :D

Yunan takımlarının çoğu öyle hem kadın kadın hem erkek ama genelde Yunan Türk kulüpleri hariç o kadar branş açmıyor kulüpler

Li ve Wu ikilisinden herhangi biri çok çok iyi olurdu aslında ama ikisi de sakatlık yaşadı ikisinin de formu soru işareti ikisi de büyük risk bu yüzden ama sakatlık durumları olmasaydı ikisi de alınabilecek çok iyi power smaçörler.Hatta Wu komple sayılabilecek de biri belki sağlık form durumları iyi gelirse ikiliden biri gelir.

Hala lyy ismini kullananların olmasına şaşırıyorum. Kadın en son ne zaman voleybol oynadı? Üst düzeyi bile geçtim antrenmanları bile şüpheli. Risk değil direkt rezalet bir transfer olur

Alınabilecek kimse yok sağlık form durumlarına bakmak zorundayız sözleşme kırdırılacak da biri var gibi durmuyor sadece Ana var ama Fener bize vermez.Milano ile Li görüşüyor haberleri vardı geçenlerde doğru mudur bilmem ama bu ikilinin formunu yoklamak zorundayız oyuncu yok.

Bence bu sezon için büyük transfere gerek yok zaten pek mümkün değil. FB nin yaptığını yapması lazım Galatasaray'ın. 2-3 tane Wonderkid bulmalı. Tutarsa ne ala, tutmazsa pek maliyeti olmaz. Vereyim 3 isim;

Yang Shuming (Çin; pasör çaprazı, 2008 li, 1,93m)
Ludovica Tosini (İtalya; Smaçör, 2008 li, 1.92m )
Amari Frazier (ABD, Orta Oyuncu, 2008 li, 2.00m)

Yang Shuming çok zor. Zira Çin federasyonu özellikle genç oyuncuları ilk 6 garantisi almadan asla salmaz. Ama diğerleri gayet olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Yasemin Şahin tarzı birisi gelecek %90 yerli orta olarak

Şampiyonlar Ligi’ne katılım hayırlı olsun. Cev Cup’ı zaten almışken bu sene de orada yarışacak olmamız biraz gereksiz olacaktı. Kazansak dahi kadın basketbolda aldığımız 2. Eurocup benzeri bir etki bırakacaktı sadece. Galatasaray, her şubede en üst turnuvada sürekli oynamalıdır.

Şu haberi gördükten sonra tek hayıflandığım nokta ise pasör bölgesi oldu. Bongaers neredeyse 1.5 senedir formsuzken tutulması ve Buse veya Sıla yerine Eylül almamız biraz üzdü açıkçası. Smaçör bölgesine İlkin ve Sylla kalitesinde ama farklı profilde birini almamız da gerekecek. Ayrıca bir yerli orta oyuncu da gerekiyor. Ayçin tutulabilirdi ama yapacak bir şey yok. Begüm Kaçmaz’ı oraya çok isterim. Hem yaşı da genç hem de İtalya tecrübesi olan da bir isim. Gelecek adına da çok güzel bir yatırım olur.

Alınabilecek kimse yok sağlık form durumlarına bakmak zorundayız sözleşme kırdırılacak da biri var gibi durmuyor sadece Ana var ama Fener bize vermez.Milano ile Li görüşüyor haberleri vardı geçenlerde doğru mudur bilmem ama bu ikilinin formunu yoklamak zorundayız oyuncu yok.
Lyy alacaksak transfer yapmayalım hiç gerek yok

Alınsın demedim ki zaten.Yazımda Wu ve Li nin sakatlıktan çıktıkları formsuz olacakları için bir risk olduğunu ama test edip form durumları sağlık durumları iyi görünüyorsa denenebileceğini söyledim.

İlayda Uçak hamlesi bekliyorum 23 yaşında çok potansiyelli bir isim sakatlık yüzünden henüz patlamasını yapamadı. Sıçrama yaparsa uzun yıllar güzel katkı alırız. Henüz bir yerle anlaşmadı bildiğim kadarıyla. Begüm Kaçmaz Nilüfer'e transfer oldu bildiğim kadarıyla

İlayda Uçak hamlesi bekliyorum 23 yaşında çok potansiyelli bir isim sakatlık yüzünden henüz patlamasını yapamadı. Sıçrama yaparsa uzun yıllar güzel katkı alırız. Henüz bir yerle anlaşmadı bildiğim kadarıyla. Begüm Kaçmaz Nilüfer'e transfer oldu bildiğim kadarıyla
Öyleymiş valla. Üzüldüm açıkçası. Ama Begüm kendisi adına daha doğru bir transfer yapmış. Nilüfer, bu tip oyunculara bizden daha çok alan açabilecek bir kulüp.

Merve Atlıer olabilir mi diye bakarken o da Beşiktaş'a transfer olmuş. Bu yüzden dediğiniz gibi İlayda Uçak veya Yasemin Şahin dışında pek bir alternatifimiz yok gibi. Bende yaşı ve potansiyeli itibariyle İlayda'yı tercih ederim açıkçası.

Bu arada aldıkları zaman Novara 2 senellik almıştı wild card Zeren 3 senelik almıştı diye hatırlıyorum.Bizim bilmiyorum kaç sene ama Zeren yerine aldığımız için 2 senelik olabilir bizimde wild card belki.

Geri