Berkan Durmaz

Ozan K.Ş.

Moderator
@Ozan K.Ş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Muhsin çok daha iyi oyuncuydu, Berkan bir türlü aşama kaydedemedi.

Muhsin çok daha iyi oyuncuydu, Berkan bir türlü aşama kaydedemedi.
Kesinlikle doğru bir türlü hiç kendini geliştirmedi.Ama Şehmusun 20-25 dk civarı oynayacağını düşünürsek can-buğrahan-Berkan üçlüsüne 15 dk civarı süre kalıyor o yüzden çok da dert edilecek bir şey yok bence muhtemelen yerli oyuncular arasında Berkan listede sonuncu filende ama başka yerlide çok kalmadı belki Erkan olabilirdi onu ise Efes bırakmadı muhtemelen

Berkan Durmaz iyi oyuncu o kadar da kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum Şehmus kadar katkı verecek esas can ve buğrahan bu sene katkı verecek mi?

Kötü oyuncu değil ama fark yaratmaz. Rotasyonu genişletmek için alındığı belli.

Muhsin ile Berkan`i karsilastiriyorsak Muhsin ile Sehmus`u da karsilastiralim. Keske Yigitcan`i alabilsek ama gidebilecegimiz rotasyonu genisletecek bir oyuncu bence faydali olacaktir.

Muhsin ile Berkan`i karsilastiriyorsak Muhsin ile Sehmus`u da karsilastiralim. Keske Yigitcan`i alabilsek ama gidebilecegimiz rotasyonu genisletecek bir oyuncu bence faydali olacaktir.
Muhsin 5 Berkan 4 oynuyor. Nasıl karşılaştıracağız. Ben rotasyon için de faydalı olacağını düşünüyorum

Kalite sıralaması
1.Şehmus
2.Muhsin
3.Buğra
4.Berkan

Geri