Onu yuhlamaya kimsenin maçası yemezdi o stattan zor çıkar onu yuhlayanlar.En azından yuhalanma gibi bir şey yaşanmadan ayrılık oldu ki keşke daha erken açıklansaydı ve bu kadar sürüncemede kalmasaydı.
Yeri gelir öyle bir yuhalanır ki bunu yazan sen bile stattaysan katılırsın. Kitle psikolojisini yönetmek çok kolay.Onu yuhlamaya kimsenin götü yemezdi o stattan zor çıkar onu yuhlayanlar.
Yeri gelir öyle bir yuhalanır ki bunu yazan sen bile stattaysan katılırsın. Kitle psikolojisini yönetmek çok kolay.
Evet zamanında Belhandaya da statta bulunan tüm taraftarlar hem küfür edip hem de yuhlamışlardı o hadsizlerede hadleri bildirilmişmiydi dediğinizde haklı olabilirsiniz Anıl bey çoğunluk her zaman kazanıyor maalesef.Allah’tan stada giden insanlar, sosyal medya garabetinden o kadar da etkilenmiyorlar. Yeri gelince daha duygusal yeri gelince daha mantıklı olduğu için de böyle şeyler yaşanmıyor. Barış’a sene başında olur gibi oldu fakat hiç de öyle kitle psikolojisine girilmeden yuhalamaya çalışan hadsizlere hadleri bildirilmişti.
Allaha şükür İcardi gibi Galatasaray'ı çok daha büyük yapmış bir efsaneyi ıslıklayacak kadar şerefsiz ve haysiyetsiz bir Galatasaraylı değilim. Yapan olursa da haddini bildiririm.Yeri gelir öyle bir yuhalanır ki bunu yazan sen bile stattaysan katılırsın. Kitle psikolojisini yönetmek çok kolay.
O biraz sıkar.Yeri gelir öyle bir yuhalanır ki bunu yazan sen bile stattaysan katılırsın. Kitle psikolojisini yönetmek çok kolay.
Muslera yuhalandığında bir şey oldu mu?O biraz sıkar.
Çok şey oldu.Muslera yuhalandığında bir şey oldu mu?
Sana yüzde yüz katılıyorum.İcardi surecinin bu kadar uzamaması gerekiyordu. Hatta sezon sonu Muslera ve Mertens te oldugu gibi İcardiyi alkışlarla ugurlamalıydık. Ne oldu şimdi? Sosyal medyada İcardiye hakaretler yagdı. Bir efsane futbolcu boyle mi ugurlanmalıydı? Bu olay Dursun Özbek in iş bilmezliği yuzunden oldu maalesef..
Evet, bildirildi. Maç esnasında olmaz, sonrasında olur. Stadyum dediğimiz ortam kolektif bir yapıdır. Her şeyi en çok ben biliyorum diyerek hem çevresine hem de Galatasaray’a zarar verecek ahmaklıklar da bulunması bizim stadımızda hiçbir zaman kabul görmemiştir.Evet zamanında Belhandaya da statta bulunan tüm taraftarlar hem küfür edip hem de yuhlamışlardı o hadsizlerede hadleri bildirilmişmiydi dediğinizde haklı olabilirsiniz Anıl bey çoğunluk her zaman kazanıyor maalesef.
Belhandaya küfür ve yuhlanma olduğunda bir şey oldu mu had bildirmeden öte.Çok şey oldu.
Hiç bir şey olmadı.Çok şey oldu.
Ben de sizin gibi hiç bir futbolcumuza yuhlamadığım gibi küfür ve futbolcunun kendisine hakaret etme gibi bir karakterimde yok çok şükür her zaman destek veririm öyle bir şey olursada güzelce had bildiririm.Allaha şükür bugüne kadar ne bir ahmaklığım ne de dangalaklığım oldu bu konuda bilgi verdiğiniz için sağolun.Evet, bildirildi. Maç esnasında olmaz, sonrasında olur. Stadyum dediğimiz ortam kolektif bir yapıdır. Her şeyi en çok ben biliyorum diyerek hem çevresine hem de Galatasaray’a zarar verecek ahmaklıklar da bulunması bizim stadımızda hiçbir zaman kabul görmemiştir.
Aynı statta mıydık? Tudor döneminden beri kombinem var. O dönemden bu döneme hangi futbolcu yuhlanırsa yuhlanırsın ya o anda ya da sonrasında gerekenler yapıldı.Hiç bir şey olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.