Mauro Icardi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir gün yolun sonuna geleceğini bile bile insan yine de üzülüyor. Çok büyük iz bıraktın sağol Mauro.

En azından yuhalanma gibi bir şey yaşanmadan ayrılık oldu ki keşke daha erken açıklansaydı ve bu kadar sürüncemede kalmasaydı.

Yolu açık olsun

En azından yuhalanma gibi bir şey yaşanmadan ayrılık oldu ki keşke daha erken açıklansaydı ve bu kadar sürüncemede kalmasaydı.
Onu yuhlamaya kimsenin maçası yemezdi o stattan zor çıkar onu yuhlayanlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Onu yuhlamaya kimsenin götü yemezdi o stattan zor çıkar onu yuhlayanlar.
Yeri gelir öyle bir yuhalanır ki bunu yazan sen bile stattaysan katılırsın. Kitle psikolojisini yönetmek çok kolay.

Yeri gelir öyle bir yuhalanır ki bunu yazan sen bile stattaysan katılırsın. Kitle psikolojisini yönetmek çok kolay.

Allah’tan stada giden insanlar, sosyal medya garabetinden o kadar da etkilenmiyorlar. Yeri gelince daha duygusal yeri gelince daha mantıklı olduğu için de böyle şeyler yaşanmıyor. Barış’a sene başında olur gibi oldu fakat hiç de öyle kitle psikolojisine girilmeden yuhalamaya çalışan hadsizlere hadleri bildirilmişti.

Allah’tan stada giden insanlar, sosyal medya garabetinden o kadar da etkilenmiyorlar. Yeri gelince daha duygusal yeri gelince daha mantıklı olduğu için de böyle şeyler yaşanmıyor. Barış’a sene başında olur gibi oldu fakat hiç de öyle kitle psikolojisine girilmeden yuhalamaya çalışan hadsizlere hadleri bildirilmişti.
Evet zamanında Belhandaya da statta bulunan tüm taraftarlar hem küfür edip hem de yuhlamışlardı o hadsizlerede hadleri bildirilmişmiydi dediğinizde haklı olabilirsiniz Anıl bey çoğunluk her zaman kazanıyor maalesef.

Muslera bile yuhalandı. Şampiyon olunmasaydı ne olacağını kimse bilemez, tüm negatif durumları şampiyonluk örtüyor. Önde giden şampiyonluk yarışı zora girmesin ve motivasyon kaybolmasın diye büyük bir kitlesel tepki yaşanmadı.

Aksini düşünen hayal görüyordur.

Son düzenleme:
Allaha şükür İcardi gibi Galatasaray'ı çok daha büyük yapmış bir efsaneyi ıslıklayacak kadar şerefsiz ve haysiyetsiz bir Galatasaraylı değilim. Yapan olursa da haddini bildiririm.

Geldiğinde de çok iyi durumda değildi ama şampiyonluğa direkt etki etti. Ertesi sezon CL oynamamız onun klası sayesinde oldu. Yine klasını konuşturarak şampiyonlukta büyük katkı verdi. Biri de çıkıp CL'de gruptan çıkamamamız filan yazmış.... Senin gruptan çıkamama sebebin iki maçta Kopenhag'a karşı bir buçuk tane pozisyona girebilmendi.

Bana kalırsa fiziksel olarak kendine dikkat etse iki yıl daha bu seviyelerde top oynayabilirdi. Dikkat etmediği için sözleşme uzatılmaması normal. Çok özel bir oyuncuydu. Pasörlüğü, oyun zekası, yardımlaşması, takımı sahiplenmesi, marka oluşu filan derken efsane bir oyuncu olarak aramızdan ayrıldı. Umarım yollarımız bir şekilde tekrar kesişir. Kariyerine Galatasaray elçisi olarak devam etmesini dilerim. Yolu açık olsun.

İcardi surecinin bu kadar uzamaması gerekiyordu. Hatta sezon sonu Muslera ve Mertens te oldugu gibi İcardiyi alkışlarla ugurlamalıydık. Ne oldu şimdi? Sosyal medyada İcardiye hakaretler yagdı. Bir efsane futbolcu boyle mi ugurlanmalıydı? Bu olay Dursun Özbek in iş bilmezliği yuzunden oldu maalesef..

İcardi surecinin bu kadar uzamaması gerekiyordu. Hatta sezon sonu Muslera ve Mertens te oldugu gibi İcardiyi alkışlarla ugurlamalıydık. Ne oldu şimdi? Sosyal medyada İcardiye hakaretler yagdı. Bir efsane futbolcu boyle mi ugurlanmalıydı? Bu olay Dursun Özbek in iş bilmezliği yuzunden oldu maalesef..
Sana yüzde yüz katılıyorum.

Evet zamanında Belhandaya da statta bulunan tüm taraftarlar hem küfür edip hem de yuhlamışlardı o hadsizlerede hadleri bildirilmişmiydi dediğinizde haklı olabilirsiniz Anıl bey çoğunluk her zaman kazanıyor maalesef.
Evet, bildirildi. Maç esnasında olmaz, sonrasında olur. Stadyum dediğimiz ortam kolektif bir yapıdır. Her şeyi en çok ben biliyorum diyerek hem çevresine hem de Galatasaray’a zarar verecek ahmaklıklar da bulunması bizim stadımızda hiçbir zaman kabul görmemiştir.

Evet, bildirildi. Maç esnasında olmaz, sonrasında olur. Stadyum dediğimiz ortam kolektif bir yapıdır. Her şeyi en çok ben biliyorum diyerek hem çevresine hem de Galatasaray’a zarar verecek ahmaklıklar da bulunması bizim stadımızda hiçbir zaman kabul görmemiştir.
Ben de sizin gibi hiç bir futbolcumuza yuhlamadığım gibi küfür ve futbolcunun kendisine hakaret etme gibi bir karakterimde yok çok şükür her zaman destek veririm öyle bir şey olursada güzelce had bildiririm.Allaha şükür bugüne kadar ne bir ahmaklığım ne de dangalaklığım oldu bu konuda bilgi verdiğiniz için sağolun.

Geri